Şimdi Ara

2006 Toyota Yaris Şanzıman Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2006 yılında sıfır kilometre otomatik Toyota Yaris almıştık. Araç bu zamana kadar hep şehir içi kullanıldı ve hiçbir parça değişimi olmadı. Aracı 1 yıldır ben kullanıyordum ve geçen gün araç bir arıza verdi. Araç hareket halindeyken konsolda öterek kırmızı yuvarlak içerisinde ünlem işareti çıkıyor ve vites kendini boşa alıyor. Motoru kapatıp bir süre beklemedikten sonra hiçbir şekilde vites değişmiyor, boşta kalıyor. Konu hakkında bilgim olmadığı için şanzıman sorunu olduğunu düşündüm ancak sizler daha iyi bilirsiniz. Sorun ne olabilir ve yaptırmak istesek ne kadara mal olur. Araç hakkında merak ettiklerinizi sorarsanız cevaplayabilirim. Aklıma gelen birkaç şeyi yazayım.

Araç 60 bin kilometre olmak üzere. (sadece şehir içi kullanıldı)
    Bugüne kadar hiç parçası değişmedi.
    Araç benzinli.
    Araç triptonik vites.

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Araç kuvvetle muhtemel MMT şanzımana sahip. Servise gidecek. 60 bin km sadece şehiriçi ise kavrama ömrünü tamamlamış olabilir, başka bir problem de olabilir ama kavrama gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: msansertekin

Araç kuvvetle muhtemel MMT şanzımana sahip. Servise gidecek. 60 bin km sadece şehiriçi ise kavrama ömrünü tamamlamış olabilir, başka bir problem de olabilir ama kavrama gibi duruyor.

Evet hocam MMT şanzıman. Peki tahminen ne kadara mal olur bunun tamiri veya değişimi?

@ARTHUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Rainmaker -- 5 Şubat 2017; 22:36:33 >
  • Valla benden pas, fiyat olarak ne desem yalan olur, net bir bilgim yok. Lakin bunlar robotize manuel şanzımanlar, kalibrasyonunu özel servis yapabilir mi bilemem. Daha önce değiştirmiş olan varsa bilgilendirsin cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.