Şimdi Ara

2006 Peugeot 206 x design aldım bikaç sorum olacaktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aranıza yeni katılıyorum peugeot 2006 206 manuel 1.4 x design modelini kaporasını verdik 10 güne araç gelecek ilk aracım olacağı için bunu tercih ettik.

Aracım manuel 75hb 2006 model 77 binde temiz benzinli bir araba.

1-30 kuruş yakar demişler fakat 40-45 kuruş diye okudum güncel olarak benzinli model ne kadar yakıyor okulum git gel 40 km umarım hesaplı olur. Şehir içi şehir dışı yakıt tüketimini paylaşabilirseniz çok iyi olur

2.Lpg taktırmak istiyorum fakat ailem istemiyor lpg de ne kadar yakıyor

3. Araç için bakımı vb önerileriniz dikkat etmemi istediğiniz durumları paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

4. 23 bin tl ye alıyoruz aracı sizce uygun mu bikaç yerinde boya var değişen yok

5. Arka koltuk başlığı yok ve kolçak da önerisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk 2 aracım da bu modeldi. İlkini çok severek, ikincisini renginden dolayı pek sevmeyerek de olsa sorunsuz sıkıntısız kullanmıştım. İlk araç için çok ideal. Sorulara gelecek olursam;

1. Benzinin 5 lira olduğunu varsayarsak 40 kuruş yakacağı yerler olur. 30 kuruşun altına düşmez. 100km'de 30 lira yaksa, günlük 12 liraya gelir, pek iç açıcı değil malesef. Ben ne yakıyordum o zamanlar hiç hatırlamıyorum ama az yakmadığımı hatırlıyorum.
    2. LPG kesinlikle öneririm. Yakıtın 20 kuruşa düşer, günlük masrafın 8 liraya düşer. Şuanki aracım 1.4Turbo 130 beygir, lpg ile 18-20 kuruş yakıyorum. 3 ay benzinde kullanıp 50 kuruş civarı yakmıştım. Önceki aracım 1.4 Puntoyla yine lpg ile 15-20 kuruş yakıyordum. Benzinli araca LPG'siz binmek çok lüks çok keyifçi bir durum. Kit olarak pahalı kitlere hiç gerek yok, 1000 lira civarı bir atiker, iyi bir ustaya taktırmak şartıyla çok verimli çalışır. Sakın lpgsiz gezmek gibi bir hata yapma derim.
    3.Atmosferik bir araç, yağını suyunu ve filtrelerini değiştirdiğin sürece (200-300 lira civarı dışarda yaptırabilirsin, servise lüzum yok) ekstra bir özen gerektirmez.
    4.Şuanki piyasasını bilmiyorum, yanlış hatırlamıyorsam ben 2009 model boyasız 80bindeki aracı 15 bin liraya almıştım. Uzun zaman oldu tabi.
    5.Kolçak için hepsiburada sitesinde çok seçenek var, birini alıp takabilirsin veya 20 lira fazla verip dışarda taktırabilirsin. Orijinal istersen (var mı bilmiyorum) 200-300 arası bir fiyatı vardır muhtemelen. Koltuk başlığı çıkmacılardan bulmak lazım, sahibinden sitesinde de vardır illa ki. Aracı alınca halledilir.

Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.