Arkadaşlar 2006 passata arka kapılara hoparlör taktırmak istiyorum hangi marka ve kaç watt taktırayım,büyüklük ne olsun ebat olarak?elinde olan varsada alabilirim,abartı bişey olmasın fiyat olarak orta halli olursa iyi olur. Birde vcd player almak istiyorum lcd yi çalıştırabilecek,bu vcd player teyp tipide olabilir bagaja koyulan tipte olabilir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
yaw kardeşim lcd yi çalıştıracak vcd player istiyosun hemde 2006 passata takacam diyorsun hemde orta halli olsun diyorsun. Yakışmaz orta halli bu arabaya ver parayı al güzel bişeyler! (kefenin cebi yok fcg)
quote:
Orjinalden alıntı: triqualar
yaw kardeşim lcd yi çalıştıracak vcd player istiyosun hemde 2006 passata takacam diyorsun hemde orta halli olsun diyorsun. Yakışmaz orta halli bu arabaya ver parayı al güzel bişeyler! (kefenin cebi yok fcg)
aynen2006 passata gidip te kamasonic teyp takarsan gülerler adama,bırak orjinal teybi dursun daha iyi vcd izleme şimdilik.
Daha 2006 model passat'ta arka kapılarda hoparlör yoksa pes doğrusu artık bu kaar olmaz yani kazıkçı vw'ye bir
yahu eski kasada trndlerde dahi 8 hoperlör vardı. şimdi comfortlara 4 hoperlör olmamış yani. 8 hoperlörü highlineye koymuşlar
arkadaşlar benim seçimim,neticede hiç hoparlör koymasada yine passat alırdım ister 75 milyar olsun ister 80 o benim seçimim,siz sadece soruma yardım edecekseniz yorum yapın yoksa gereksiz yorum yapmayın.ister 2000 dolarlık sistem döşerim istersem 100 dolarlık bişeyler yaparım siz orayı karıştırmayın,teşşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: fcg
arkadaşlar benim seçimim,neticede hiç hoparlör koymasada yine passat alırdım ister 75 milyar olsun ister 80 o benim seçimim,siz sadece soruma yardım edecekseniz yorum yapın yoksa gereksiz yorum yapmayın.ister 2000 dolarlık sistem döşerim istersem 100 dolarlık bişeyler yaparım siz orayı karıştırmayın,teşşekkürler...
tamam o zaman,ne kadarlık bir teyp almayı düşünüyorsun?
neyapayım nezaman ilan açsam yardımdan çok arabayı kötülüyorlar,bıktım artık!!!!
quote:
neyapayım nezaman ilan açsam yardımdan çok arabayı kötülüyorlar,bıktım artık!!!!
arkadaşım bırak kötülesinler meyve veren ağaç taşlanırmış...
millette ne vw dusmanligi varmis yav. ne zaman vw ile topic acilsa konu nerden nereye geliyor. herkesin icine biseyler birikiyor galiba.vw topigi acildi mi millet agzina geleni soyluyor.
@fcg kardes daha dun enistenin dobloya hoparlor aldik.pioneer marka. dun 20 diye yazmisim ama yanlis yazmisim. 2 tane 17 cmlik twetersiz 2 tane de 10 cm lik hoparlor aldik 150 kagit. bugun montaj yaptirdik.fena degil gibi ama seni tatmin etmeyebilir. istersen biraz daha buyuk biseylere bak. mesela beni pek tatmin etmedi.
quote:
Teşekkürler kardeş yardımına,ben şimdi hei marka dvd player aldım torpidoya koymak için bayaa övdüler onu,tv tuneri falanda hallettim şimdi navigasyonda tv ve dvd sorunsuzca izleyebileceğim.sıra hoparlörü ayarlamaya kaldı.Ben fazla aşırı bir ses istemiyorum,ama 17 cm lik bişey ayarlatıcam kapılara,belki ilerde daha ileri düzey bişey yaparız ama şuan için bukadar masraf yeter:)görüşmek üzere....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme