Şimdi Ara

2006 passat 1,6 FSİ trendline 70.000 de 32.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 passat trendline ın donanım listesini nasıl bulucam ya:(
    birde bu fiyata nasıl sizce?

• Hasar falan yoksa iyi fiyat,30 a kapanır.Trendline donanımı Google a sor.
  • sadece ön çamurlukda boya var dedi başka hiç birşeyi yokmuş ekspertizde dediklernden başka şey çıkarsa masraf bana ait dedi fiyat 30 a düşürmem zor gibi gerçekten temiz ise kaç verilir bu araça en fazla?
    trendline donanımı google arattım orda bulamadım için sizi rahattsız edeyim dedim bilenler nolur yardım 2006 passat trendline donanımları neler?
  • B6 kasa passat trendline yazarsen belki bulabilirsin dostum.bende 2011 golf trendline kullanıcısıyım aracımda deri direksiyon,el freni,vites üçlüsünden tut da 7 hava yastığına kadar birçok şey var.senin aracın üst segment olduğuna göre çok da boş değildir o yüzden boşline diyenlere çok inanma.taner abimiz birazdan gelir tam açıklamasını yapar sana...
  • arkadaşlar yardım lütfen donanımlarını bilen varsa lütfen yazsın trendline 2006 passat 1.fsi araça yorumda yapabilirsniz kullanan bilen varsa
  • Fsı motora LPG olayını oturtamadilar bilginiz olsun .. Düz motorda her hangi bir uyum problemi yok...

Araç sahibinin söylediği rakam piyasasidir hemen hemen .. Tenizde dediği gibi dameyebilir bencede ..

Yarın araştırmaya çalışır yaZarim donanımını eğer bulamamış olursanız.

Hayırlısı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 22 Aralık 2010; 1:02:44 >
  • çok büyük iyilik etmiş olursunuz bi türlü kesin kanı elde edemedim donanımı hakkında aracı ekspertize sokucaz araç sahibi boya dışında bişey çıkarsa masraf bana ait dedi pazarlıkla daha iyi bir fiyata çekicem inş tek kafamda ki soru işareti donanım şimdilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

çok büyük iyilik etmiş olursunuz bi türlü kesin kanı elde edemedim donanımı hakkında aracı ekspertize sokucaz araç sahibi boya dışında bişey çıkarsa masraf bana ait dedi pazarlıkla daha iyi bir fiyata çekicem inş tek kafamda ki soru işareti donanım şimdilik

Taner abiyle iletişim kurarsanız size detaylı donanım konusunda bilgi verebilir.
  • taner abiyi bi bulsam çok şey sorcamda :(
    yokda trendline donanım hakkında bilgisi olan:(
  • Bende 2004 model Polo'mu sattıktan netten 2006 Passat bulmuştum. Resimlerde çok iyi görünüyordu. Fiyatı 31,500 idi yanlış hatırlamıyorsam. Fiyatı 30.750 gibi bir rakama çekip anlaşmıştık hemen hemen. Plakayı aldım, sorguladım yanılmıyorsam 2,500 küsür masrafı olduğu çıkmıştı. Aradım sordum, bu nedir diye. O tarihte yurtdışındaydım da, araç kardeşimdeydi de vs vs. Kardeşinize sorun nereden darbe almış diyorum, soramam oda yurtdışında vs. Yahu insan kardeşine nasıl soramaz nereden darbe aldığını?

O kadar güzel dil edebiyatı yapmıştıki aklınız durur. Tabi sizde ailenizi taşıyacaksınız bu araçta, kul hakkı kötüdür vs. Sonuç ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 22 Aralık 2010; 3:23:17 >
  • trendline bildiğiniz gibi passatın baz versiyonu. ve vw araçları piyasaya yeni çıktığı zaman okadar özenmiyor ve araçlar gerçekten boş oluyor. fakat kasa değişeceği için 2009 sonu 2010 içinde satılan b6 kasalarda yenilenen deri fonksiyonel direksiyon, digital klima, aliminyum jant, esp, detaylı yol bilgisayarı ve 10 air bag vardı. ancak sizin baktığınız passat ise, boş 4 kollu direksiyon, çelik kapaklı jant, manuel klima, 6airbag, esp yok. bence pasat alıcaksanız eğer fsi motor alldıktan sonra bu fiyat çevresinde comfortline da bulma ihtimaliniz olabilir. sadece d sınıfına binmek için alınmaz bence o fiyata. tabi donanımda yanılıyor olabilirim bir iki detayda.
  • Merhaba arkadaşım,

B6 kasa PASSAT'ların 5 yaşına gelmiş, TRENDLINE donanımlı ve klasik sıralı sistem LPG'ye uyumlu olmayan atmosferik 1.6 FSI motorlu modellerinin artık 30.000 TL gibi fiyatlara düştüğünü görmek 2. el otomobil piyasasındaki koşullarının hakimiyetine bağlı. Şu anda ve güncel benzin fiyatlarının yüksekliği nedeni ile hangi motor daha az yakıt tüketiyorsa o daha çok tutuluyor. 1.6 FSI ve 2.0 FSI motorlar da 5 yıl önce 2.0 TDI motora parası yetmeyenlerin veya çok kilometre yapmayanların tercih ettiği modellerdi ve benzin de nispeten daha ucuzdu ancak benzin fiyatı arttıkça bu araçlar daha da ucuzlayacak. Örnek olarak daha önce şamar oğlanına dönen 1.6 MPI piyasası hiç olmadığı kadar canlı, özellikle 2010-2011 model, çünkü yeni TRENDLINE'lar eskisine göre çok daha dolu ve motoru da LPG'ye uyumlu. Performans ikinci sırada, önce tasarruf.

Donanım listesi aşağıda:

• 2005-2006-2007-2008-2009-2010-2011 modelleri bulunan B6 kasanın donanım paketleri genel olarak tutarlı bir seyir izlediyse de bu süre içerisinde en fazla değişikliğe uğrayan TRENDLINE donanım paketi olmuştur. İlk gelenlerde hafif alaşım jant yerine plastik kapaklı çelik jant, dört kollu plastik direksiyon simidi, krom çıta ve boyalı sinyal lambası eksikliği, hatta bazılarında arka kapılardaki camlar manüeldi. 2008'e kadar dekor HIGHLINE dışında hiçbirinde alüminyum bile değildi, Lastik Basınç Kontrol Göstergesi dahi yoktu.

Türkiye'ye değişik zamanlarda değişik donanımları olan paketler gelmiştir. Genel olarak şu ifade edilebilir; yıl yükseldikçe donanımda her defasında iyileşme yapılmıştır.

• Trendline manuel 32.000 ederse, benim otomatik comfortline en az 37-38 eder herhalde...
  • taner abi çok teşekkür ediyorum ayrıntılı verdiğiniz bilgiler için verdiğiniz donanım tablosundaki trendline verileri gayet yeterli geldi benim standartıma göre ama bu veriler 2006 passat için mi acaba ?
  • Evet eder, hatta TSI/FSI'ler için 1500 TL'lik LPG sistemleri de çıkarsa daha da fazla eder. Sizin aracınızdaki Tiptronik her ne kadar DSG degilse de tork konvertörlü olmasının verdiği sağlamlıkla göz dolduruyor.

Vatandaş 48.000 TL'ye 2010-2011 model 1.6 MPI 102 HP satıyor, TRENDLINE, 5 ileri manüel. Sıfır yazmış bir de, halbuki plaka takılı ve arabayla da geziyor. Sıfır bana göre "000.001" km demek ama onlara göre "005.000" km demek herhalde. 2 Ay önce kız gibi arabayı daha 3.500 km'deyken 41.500 TL'ye aldık. LPG'ye uyum tamam, fakat Doğuş Otomotiv'in yaptığını (TSI ve TDI farkı için 6.500 TL istemek) vatandaş da yaparsa biz ne yapacağız? İmam ve cemaat meselesi.

quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Trendline manuel 32.000 ederse, benim otomatik comfortline en az 37-38 eder herhalde...

• abi durumda farklılık oldu adam acil ihtiyactan satıcak 30.500 e kadar indirebilcem 30.500 e son fiyat alabilirm ağır bakımları yapılmış sağ ön çamurluk değişmiş bide ön tamponda ufak tefek çizikler çıkar ekspertizde başka birşey çıkmaz dedi çıkarsa masraf bana ait dedi :
    aracın 2. sahibi olması beni biraz kıllandırdı aslında ama emin değilim ekspertizde herşey çıkar heralde dimi
    birde abi şu olaya bak ya:S sinir oldum güvensizlik başladı satıcıya karşı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-emsalsiz-isteyenlere-32798902/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-sahibinden-orjinal-ve-acil-36111325/detay

ikiside aynı araba :S
    aradım acil olduğu için ilan verdik dedi ilk ilanda 67.000 KM diyor 2.ilanda 65.000 KM diyor

• 5664 mesaj attım 2 kazası var diyor 2006 ve 2009 da çarpma var 1500 tl hasar yazıodu
  • Araç satarken ne yazık ki % 99.99'u doğruyu söylemiyor. Sürtmeden boyandı diyor, bakıyorsun ki araç önden tamamen gitmiş, belden aşağı boyalı diyor, komple boyalı çıkıyor, çıtır hasarlı da pert anlamına geliyor. Arkadaşım, adam kaç liraya iniyorsa sen de o paraya göre araba alıyorsun demek. Evet, bu araç yaşına göre oldukça diri duruyor, ama 1.6 FSI motor benzinin biraz daha ucuz olduğu ülkede şikayet ettirmezdi fakat Türkiye'de olmanın kriterleri farklı, ortalama 9-10 litreye olumlu bakıyorsan sorun değil. Hasarla ilgili olarak da piyasada hasarsız ve çiziksiz araç bulmak trafiğin işleyiş mantığına aykırı. Koyunun bile çalılarda gezerken yünü dikenlere takılıyor. Yüzbinlerde otomobil, araç, kaldırım, demir, direk vb. içerisinde araçların çizilmesi vb. normal ama çok büyük hasar geçirmesi ve bunun saklanması doğru değil.
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprock88 -- 23 Aralık 2010; 12:49:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.