Şimdi Ara

2006 Model Ford focus trend Station Wagon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 21.000 Ytl Civarında 2006 Model Ford focus 1.6i trend Station Wagon buldum sizce nasıl ? Özellikle aramızda bu aracı kullanımız var ise yorumlarını merak ediyorum. Station wagon olması yol tutuşu açısından bir olumsuzluk teşkil ediyor mu ? Ayrıca Araca bir hantallık veriyor mu ? 3 çocuk sahibi bir baba olarak geniş bir araç bakıyorum bu araç ile C-max arasında kaldım tabii C-max lar biraz daha pahalı ? Bu araçlardan hangisini alırsam alayım sıralı sistem LPG yaptıracağım.

İleride satmak istesem Station Wagon Focusu satmakta zorlanırmıyım. ? Özellikle bu aracın kullanıcıları ve diğer focus kullanıcıları Yorumlarınız benim için değerli

İlginize şimdiden teşekkür ederim

C-max alırsan benzinli ghia al.. Çak tüpü..
    Benim fikrim şu anda, bu yönde..
    • 2013 VW Golf 1.4 TSI ACT DSG Highline BEYAZ Sunroof, U Led, Led Stoplar, 18" Durban, Adaptif Şasi, ErgoAktive Koltuk, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Görüş Kamerası, Discover Media, Renkli Yol Bilgisayarı.
    • Yazlık 225/40/18 Potenza S001 Kışlık 205/55/16 WinterContact TS850

• Iphone 8 plus
  • Ben şahsen bu yaştan sonra dizelin sıkıntısıyla uğraşamam.
  • 2006 ghia otomatik SW aracım var. 9000 km'dir ZAVOLİ tüple kullanıyorum. Otomatik vites aracın performansını olumsuz etkiliyor.Tüketimde tüp öncesi şehir içi 12 lt dolayındaydı. En son tüp sarfiyatın 1.80 ytl/km ( Lpg: 1.66 ytl/lt). Tüplü kullanımda şu an için hiç problem yok. İlk defa 10000 bakımda servisi göreceğim.
    Benim araç GHİA olmasından dolayı donanım ve kalite oldukça tatmin edici.Ayrıca araç SW olmasuna rağmen yol tutuşu mükemmel.İç mekan genişliği ve bagaj hacmi aile için çok yeterli.

Saygılar.
  • vallahi güzel araba. alınır. dizeli hele tam süper. sıfır dizel için fiyat alan var mı?

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO C30 / 2011 Model
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • focusun nesi olursa olsun
    yol tutuşu sormayacaksın
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.