Şimdi Ara

2006 Model Ford C-Max 1.6 TDCİ Trend alıyorum yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 Model Ford C-Max 1.6 TDCİ Trend araç alıyorum... Artı ve Eksi olan yönleri nedir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese Teşekkür ederim...

• Neyi merak ediyorsun mesela?

Forumda sayfalarca c-max hakkında yazı var. Şimdi hepsini iki satırda özetleyemeyiz. Özellikle merak ettiğin bir konu varsa bir c-max sahibi olarak cevaplayayım.
  • Hmm oz aman söyle söyleyeyim..

Daha önceki c max ile ilgili konuları ve yazılanları okudum.. Kafam karıştı desem yanlış olmaz.. Özellikle araçın içindeki seslerin verdiği rahatsızlıktan yoğun bir şekilde bahsediliyor. Yakıt konusundada senin görüşlerini almak isterim eurodizel mi kulanıyorsun..ve ne kadar yakıyor..şimdilik bunlar yeterli olur sanırım..
  • C-max'de tıpkı focus'taki gibi yalıtım vasat. Evet özellikle yol ve lastik sesi alır. Ama aşırı rahatsızlık verecek seviyede değil.

Biraz sert arabadır. Diğer MPV'lere göre daha sert süspansiyonludur. Ama yol tutuşu gayet iyidir.

Yakıt olarak eurodizel kullanmanı, hatta mümkünse bulabildiğin en düşük ppm'li eurodizeli kullanmanı tavsiye ederim.

Yakıt tüketimi kullanım şartlarına göre değişir. Şehirdışına TDCİ ile 100 km/s hızla 5L/100km civarında tüketim yakalanıyor. Hızı biraz daha düşürerek tüketimi daha da düşürmek mümkün. Şehiriçi için sabit değer vermek güç. Ama çok kısa mesafede veya yoğun trafikte kullanacaksanız tüketim 8 litreye kadar artabilir.

Turbo-dizel araç kullanmakla ilgili bir sorun olursa imzamdaki konuyu okuyabilirsin.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Tşk ederim. Şehir içi 8L. dizel araç için çok fazla değilmi.. ???
  • Bahsettiğim tüketim en uç seviye için. Zaten kısa mesafede yani motor ısınmadan veya yoğun trafikte kullanıyorsanız dedim.

Sizin şehiriçi şartlarınız nedir bilemiyorum. Belki sizde ortalama 6 litrede kalacak.

Ama şu kesin ki c-max tdci çok yakan bir araç değil. Yakıt en son düşüneceğiniz nokta.
  • Yardımların için çok tşk ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus C-Max 1.6 TDCI Otomatik
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.