Şimdi Ara

2006 model 1.9 caddy için araç içi izolasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Caddy kullanıcı arkadaşlarım, başlıkta açmış olduğum konu ile alakalı olarak araç içerisine izolasyon yaptırtmak istiyorum, araç içerisindeki tekerleklerden gelen yol sesini kesmek ve şık bir görünüm olsun istiyorum, ben Denizli de ikamet etmekteyim...Ww nin özel servislerinde bu iç izolasyonunu yapılıyormu? ve nerelerde yapılabilinir maliyeti kaç TL tutar..?
    tşkler...

• Bilen yokmu daha önce yaptıran?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemal1982

Merhaba Caddy kullanıcı arkadaşlarım, başlıkta açmış olduğum konu ile alakalı olarak araç içerisine izolasyon yaptırtmak istiyorum, araç içerisindeki tekerleklerden gelen yol sesini kesmek ve şık bir görünüm olsun istiyorum, ben Denizli de ikamet etmekteyim...Ww nin özel servislerinde bu iç izolasyonunu yapılıyormu? ve nerelerde yapılabilinir maliyeti kaç TL tutar..?
    tşkler...

selamlar lastik ve yol sesini bir nebzede olsa kesmek istiyorsan kaportacıda aracın altına ve çamurluk içlerine pütür attırıcaksın (öncelikle aracın altını ve camurluklarını tozdan, çamurdan ve pislikten arındırmak için imkan varsa liftli bir yıkamacıya gitmelisin veya özenle yıkatmalısın) ve dahada verim istiyorsa iç aksama, döşeme altına vs. ses izolasyon malzemesi yaptırmalısın.(öncelikle pütür attır yetmezse devam et)

pütür olarak wurth tavsiye ederim daha ucuzunu istersen emulzer al.

• Retha, tşk ederim, yorumun için spreyle olacak iş diil bu en sağlıklısı dediğin gibi, izolasyon kullanmak olacak,,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.