Şimdi Ara

2006 honda jazz elite alınır mı 23.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkteki araç ile ilgilieniyoum sizce bu araç bu fiyata alınır mı.

23.500 gibi anlaştık sayılır.

2006 Honda jazz 1.4 elite

62.000 km
    benzin /LPG
    manuel
    bilecik plakalı
    iki parça boya (değişen yok)

Acil cevap yazabilirseniz sevinirim. Sizlerin yorumları bemim için önemli. Ona göre aracı almak için istanbuldan gideceğim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-model-1.4-honda-jazz-elite-lpg-134550318/detay

• 3-4 yıl kadar 2004 modelini kullandım ve son derece memnundum hiç bir sorun çıkarmadı bana. Benim kullandığım Ls modeliydi ve makyajsızdı. Benimki otomatik cvt şanzımandı.

İçi gayet geniş bir araba ayrıca elite donanımı sınıfındaki bir çok arabadan donanımsal olarak üstün.

Tek eleştirim kaportası pek sağlam değil. Şehiriçi ufak bir kazada araç pert oldu.

Şehir içi kullanım için bence ideal bir araba. Gayet az da yakıyor. Yanlışım yoksa 2004 yılında en az yakan 1.4 motora sahipti.

Özet olarak, şehir içi kullanım için öneririm gayet makul bir araç
  • Fiyat olarak nasıl. Bu araçların piyasasını çok iyi bilmiyorum.İnternette herkes kafasına göre fiyat yazıyor.

23.500 ideal mi bu araç için
  • bence o km gerçek km si ise ve araç temiz ise o fiyat uygun.
  • bence 7 yaşında, benzinli ve manuel bir araç için pahalı.
  • Bir arkadaşımda var 2006 model kırmızı renk ama elite midir bilmiyorum, muhabbeti oldu 2 hafta önce ne kadar eder senin araç diye sormuştum en son 22.500e bırakırım demişti..
    aracı sıfır aldı ve son derece memnun özellikle yakıt konusunda..
  • Manuel için pahalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an ki ikinci el piyasasına bakarsak o fiyat makul. Arabanın Bilecik'te kullanıldığını da eklersek dur kalk, trafik gibi aracı yıpratan sorunlardan daha az etkilenmiştir. Zaten az yakan araca niye LPG takılmış anlamadım. Simit depo takılmadıysa bagaj iyice küçülmüştür. Bir de Jazz'lar, CVT otomatiği için piyasada aranır. Sanıyorum manuel olması sizin tercihiniz. Sözün özü; bu araç temiz görünüyor. 25.000 biraz yüksek geldi. Ama her zaman pazarlık sünnettir.
  • Biraz daha pazarlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Şu an ki ikinci el piyasasına bakarsak o fiyat makul. Arabanın Bilecik'te kullanıldığını da eklersek dur kalk, trafik gibi aracı yıpratan sorunlardan daha az etkilenmiştir. Zaten az yakan araca niye LPG takılmış anlamadım. Simit depo takılmadıysa bagaj iyice küçülmüştür. Bir de Jazz'lar, CVT otomatiği için piyasada aranır. Sanıyorum manuel olması sizin tercihiniz. Sözün özü; bu araç temiz görünüyor. 25.000 biraz yüksek geldi. Ama her zaman pazarlık sünnettir.

23.500 e anlaştık gibi. Biraz daha pazarlık yaparsak araç başında 23.000 e alabiliriz diye düşünüyorum. Manuel olması benim tercihim yakıt konusunda daha da ekonomik olur diye düşünüyorum.

LPG ile 18-20 kuruş yaktığını söyledi satıcı ama bilmiyorum tabi.

• Km'si orijinal ise araç temiz duruyor fiyatıda makul gibi araç başında biraz daha pazarlık ederseniz Jazz güzel araçtır kolay kolay sıkıntı yaratmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canilyas

quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Şu an ki ikinci el piyasasına bakarsak o fiyat makul. Arabanın Bilecik'te kullanıldığını da eklersek dur kalk, trafik gibi aracı yıpratan sorunlardan daha az etkilenmiştir. Zaten az yakan araca niye LPG takılmış anlamadım. Simit depo takılmadıysa bagaj iyice küçülmüştür. Bir de Jazz'lar, CVT otomatiği için piyasada aranır. Sanıyorum manuel olması sizin tercihiniz. Sözün özü; bu araç temiz görünüyor. 25.000 biraz yüksek geldi. Ama her zaman pazarlık sünnettir.

23.500 e anlaştık gibi. Biraz daha pazarlık yaparsak araç başında 23.000 e alabiliriz diye düşünüyorum. Manuel olması benim tercihim yakıt konusunda daha da ekonomik olur diye düşünüyorum.

LPG ile 18-20 kuruş yaktığını söyledi satıcı ama bilmiyorum tabi.

Pazarlık gayet iyi gitmiş. Bahsettiğin fiyatlarda hiç düşünme. 23.500 de iyi, az biraz daha inerse daha da iyi. Bahsettiğim gibi dizeller kadar olmasa da benzinliler içinde zaten az yakan bir araçtır. Sorunsuzluğu ve yüksek mühendislik ile üretilmiş iç hacmi bu aracı her zaman emsallerinden bir adım öne taşımıştır. Bir de LPG takılmış. Bundan ucuza gitmek ancak yelken açarsan olur Şimdiden hayırlı olsun.

• Alınır ve sorunsuz binilir tavsiyemdir.
  • canilyas C kullanıcısına yanıt
    İmzamdaki aracı kullanıyorum gayet memnunum daha 2 gün önce 3000 km. yol yaptım sivas- zonguldak- istanbul. uzun yolda da konforlu. tek eksisi yüksek hızda rüzgar sesi alıyor kolay etkileniyor rüzgardan.
  • arkadaşım o paraya banada pahalı geldi ama hangi araç ucuz düşündürücü bn olsam 24-25 e otomatik bakardım
  • Direksiyon ve sürücü koltuğundaki hafif atmalar km'sinin orjinalliğinden şüphelenmeme neden oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bence o km gerçek km si ise ve araç temiz ise o fiyat uygun.

Şubat'ta bir Abi'm 2006 model 110000 km de olanını 19 a almıştı 1 hafta sonra pahalıya aldım diye pişman olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcının yazdıkları doğru ve km orjinal ise bir miktar pazarlık ile alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

bence o km gerçek km si ise ve araç temiz ise o fiyat uygun.

Şubat'ta bir Abi'm 2006 model 110000 km de olanını 19 a almıştı 1 hafta sonra pahalıya aldım diye pişman olmustu

60 bin ile 110 bin arasında büyük fark var. şahsen ben 50 bin kilometreyi 4 senede yaparım. 4 sene azımsanacak bir süre değil .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.