Bildirim
2006 hb dizel otomatik alinir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Km baya yüksek dizel araç için, otomatik olduğu için şanzımanıda mutlaka revizyon ister eğer yapılmamışsa.
Ben olsam bu bütçe ile aynı aracın benzinlisine bakardım tüpsüz olarak. Şuanda fiyat olarak cazip gelir sonra ufak bir masrafta kat kat geçer yaşadıklarınla kalırsın.
90 hp olması lazım motorun o kasada da, 90 hp den baya düşük çıkmış ki km yide göz önüne alınca turbo(intercoolerde olabilir o kasada turbo yerine) falanda sıkıntıda olabilir.
Ayrıca yürüyeninede bakmak lazım yani parçaları baya pahalı o araçlarında orjinal alayım dersen. Bazı parçalardada yan sanayi hiçbir şekilde alınmaz onlardan birinde sıkıntı olur sonra uğraş dur.
Özetle ben olsam benzinli otomatik bakardım tüpsüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Serviste turbonun durumunu sanzimani anlayabilirler mi bida baktirsam.normal expertize gitmistik
Bir yere kadar anlaşılır ama servis bu hizmeti vermez. Dışarıda detaylı inceleyen yerler var onlara baktırmanız lazım
özel servise servise götürdüm deneme sürüşü yaptı araba çekişi sorunlu dedi. en üstte bir sensör var hava akışıyla ilgili sanırım o değişince araba düzeldi.testte bundan değerler düşük çıktı sanırım. şimdi çok iyi gidiyor. onun fiyatını da düştüm 27.500 e aldım.inş.doğru karar vermişimdir.teşekkür ederim yardım için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X