Şimdi Ara

2006 grande punto direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette bununla ilgili bayaa bi yazi okudum.Kronik bi sorunmus sanirim.Virajlarda donuslerde vs. aracin sag tarafindan takirti sesleri geliyor.Direksiyon kutusunda sorun falan varsa uretim hatasina girer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200-2007 modellerde direksiyonda CITY sorunu vardı.
    sonradan düzelttiler.
    CITY sorunu olan arkadaşlar servislerde kimileri ücretsiz, kimileri yarı ücretli...vs ile sorunlarını hallettiler.
  • xMakavelix kullanıcısına yanıt
    Dönüşlerde tıkırtı sesi geliyorsa ön takıma baktırın.
    City sorunu olduğunda direksiyon ağırlaşır.
  • 2011 model grande puntomda bu sorunu hiç yaşamadım. Bu direksiyonu golf, focus'dan sonra bile aradım. Adamlardaki bu teknoloji, bu direksiyon hafifliği bu pahalı araçlarda yok.
  • bahsedilen durumun city mod ile bir alakası yok. takırtı sesi kronik te değil.
  • Muhtemelen sağ aks kafası bozulmuştur. Direksiyonu tam sağ ve sol yaparak kalkış yapın ses geliyorsa aks kafaları bozulmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

İnternette bununla ilgili bayaa bi yazi okudum.Kronik bi sorunmus sanirim.Virajlarda donuslerde vs. aracin sag tarafindan takirti sesleri geliyor.Direksiyon kutusunda sorun falan varsa uretim hatasina girer mi?

1,5 yıl 2009 Grande Punto kullandım City Mode arızası verdi yetkili serviste orjinal parça ile ücretsiz değişim sağlandı Ön amörtisör bilyelerine baktır genellikle problem ses bilyelerden geliyor bilgin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.