araç ford focus 1.6tdci. 3 4 gün önce hiç bir sıkıntı yoktu. dün sabah durumu farkettik. ayrıca arıza lambası yanmakta. servise soktuk aracı. ısıtma bujileri hata veriyormus. ondan dolayı araç 3000 deviri geçmiyormuş %5 ihtimalle kırılır dediler. ( neyin kırılacagınıda anlamadım ) 180 lira fiyat verdiler değişim için. tamam dedik. daha sonra yuzde 95 kırılır masraf 2bin tl olur gibisine birşeyler söylediler. aracı servisten cıkarttık. bugun bir tamirciye götürdüm. oda bilgisayara bağladıktan sonra ısıtma bujilerinde problem var dedi. şimdi ben ne yapmalıyım bu durumda ? ısıtma bujisiyle devir çevirmesinin bir alakası varmı acaba ?
Isıtma bujisiyle 3000 devir çevirme arasında doğrudan bir bağlantı yok netekim ısıtma bujileri motor çalışmaya başladıktan sonra herhangibir işlev gerçekleştirmez, ancak ıstma bujisi sıkıntınız arac bilgisayarınıza arıza uyarısı verdiği için arac motorunu korumak maksadıyla 3000 deviri geçmiyor buji değişimiyle arıza giderilirse sıkıntı ortadan kalkar düşüncesindeyim.
turboyu kontrol ettirdiniz mi? Aracın 2500 devirden sonra tıkanması yani deviri sabitlemesi gibi problemler genelde turbo arızasından kaynaklanıyor. umarım turbo arızası değildir çok fazla masraaf çıkabilir. ayrıca aracın yağı ne durumda turbo yeterince yağ alabiliyor mu kendini besleyebiliyor mu bunlara serviste bakılması lazım.
Söylediklerine göre bu ısıtma bujileri roleye baglıymıs galiba. turboda elektırıgını ondan alıyormuş. bujiler arızalı olunca turbo devreye girmiyormuş falan. tamircilerin yuzde 95 i kırılır dedi. yuzde 4 ü kırmadan yaparız dedi. yuzde 1 i de kırılmaz dedi cumartesi günü tanıdık bir usta değişterecek ısıtma bujilerini. sonucu buraya yazarım.
motor herhangi bir arızadan dolayı kendini korumaya alıyor. ısıtma bujisiyle alakası olmayabilir. benim arabada da 3000 deviri geçmiyordu. pejo 307 1.6 hdi 110 hp. senin arabayla aynı motor yani. turbo değiştirdikten sonra başıma geldi bu olay. bendede 1,5 yıldır ısıtma bujisi arızalı gösteriyor. yetkili servis ısıtma bujisi ve başka bir sürü parça çıkardı. bende özel servise götürdüm turbo selenoid valf diye bir parça arızalı ondan motor kendini korumaya alıyormuş. o değişince çözüldü. bu da muhtemelen elektronik valf lerden birinden kaynaklı. ısıtma bujilerim hala aynı değişmedi anlayacağın.
iyi bir özel servise götürmen lazım. yoksa deneme yanılma yoluyla bir sürü parça değiştiriyorlar. bir ton para ödüyorsun. benim başıma geldi ondan biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bulentboz
motor herhangi bir arızadan dolayı kendini korumaya alıyor. ısıtma bujisiyle alakası olmayabilir. benim arabada da 3000 deviri geçmiyordu. pejo 307 1.6 hdi 110 hp. senin arabayla aynı motor yani. turbo değiştirdikten sonra başıma geldi bu olay. bendede 1,5 yıldır ısıtma bujisi arızalı gösteriyor. yetkili servis ısıtma bujisi ve başka bir sürü parça çıkardı. bende özel servise götürdüm turbo selenoid valf diye bir parça arızalı ondan motor kendini korumaya alıyormuş. o değişince çözüldü. bu da muhtemelen elektronik valf lerden birinden kaynaklı. ısıtma bujilerim hala aynı değişmedi anlayacağın.
iyi bir özel servise götürmen lazım. yoksa deneme yanılma yoluyla bir sürü parça değiştiriyorlar. bir ton para ödüyorsun. benim başıma geldi ondan biliyorum.
teşekkür ederim not ediyorum sonucu buradan yazarım
merhaba arkadaşlar.benimde volvo v50 aracım aynı soruna sahip ama sorunun sebebini bulamıyoruz bir türlü.En başından anlatayım en iyisi.aracım su kaynattığı için üst kapak contasını yakmıştım.motru açabilecek bir tamirci buldum.neyse adam yapıcam bi sorun olmaz dedi.ama gel gelelimki motoru topladıktan sonra araba 3000 deviri geçmiyor.bütün bağlantılarını tekrar kontrol ettirdim motorun ancak sorunu bir türlü bulamadık.bunu üstüne yetkili servise götürdük.servisin söylediği ECM rölesi değişmesi gerektiği ama bence röleyle alakalı değil gibi.işin içinden çıkamadım arkadaşlar.böyle bi durumda ne yapmalıyım bilmiyorum . yardım ve önerilerinize ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler