Şimdi Ara

2006 Fiesta tdci gösterge lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimını ekledıgım gösterge işıgı arac hareket halındeyken sureklı yanmaktadır aracı alalı 2 hafta oldu yenı fark ettım normal bır durummudur yoksa ikaz ettıgı bır durummu var bı dusuncesı olan veya bılen varsa paylaşımını beklıyorum sımdıden teşşekurler.

2006 Fiesta tdci gösterge lambası

• Arkadaşım o yanan hava yastığı ikaz lambası

hava yastığında bir problem olabilir

yeni aldıysan bazı kansız insanlar hava yastığını sökebiliyor sattıkları arabanın bir kontrol ettir en kısa zamanda
  • arkadaşım aynı olay bendede vardı ama benimkinde sürekli değil ara ara yanıyordu oto elektrikçiye götürdüm bilgisayara bağladılar araç beyninde sıkıntı olduğu arıza kaydını silmediğini beyne reset atmak gerektiğini söylediler o işide hava yastığı firmalarında 70-100 arası tutuyor dediler. yaptırmadım ben öyle sürüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de dün aranıza katıldım, 2007 Fiesta TDCI comfort aldım. fakat araçta kullanma kılavuzu yok malesef , o yüzden bir takım sıkıntılarım var , yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    1- Yol bilgisayarı; kalan km, ortalama yakıt tüketimi, anlık yakıt tüketimi, ortalama hız... vs. gibi bilgileri verir, diye biliyorum (?)
    Benim ekranda kalan km bilgisi var ama diğerlerine geçiş yapabileceğim bir buton bulamadım. Clio 3 lerde silecek kolunun tepesine basıyordum, bunda denedim su fışkırttı :) bunu nasıl yapabileceğimi bilen var mı ?
    2- Ekrandaki ışıkların hangisi ne ifade eder onu da bilmiyorum, bununla ilgili bir döküman paylaşabilecek olan var mı?
    3- Bu tüm sorunlarıma kesin çözüm olur sanırım; kullanma kılavuzu edinebileceğim bir yer var mı ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 Aveo Vites Işıkları
    10 yıl önce açıldı
    ford fiesta motor arıza lambası
    17 yıl önce açıldı
    Chevrolet Aveo Motor Işığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.