Bildirim
2006 Accord 2.0 ile Passat 2.0 yakıt tüketimi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ikisininde ş.içinde 11 litreden aşağı yakacağını sanmıyorum. _____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
Cevabınız için teşekkürler.
Accord 2.0 için 8.5 lt şehir içi 6. lt sehirlerarası diye okumuştum da... Kullanan arkadaşlardan kimse yok mu bilgilendirebilecek?_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: blanktruth
Cevabınız için teşekkürler.
Accord 2.0 için 8.5 lt şehir içi 6. lt sehirlerarası diye okumuştum da... Kullanan arkadaşlardan kimse yok mu bilgilendirebilecek?
ben kullanmadım ama tahminen yazdım o değerler imkansız bişey ben imzamdaki aracımla ş.içi 8 ş.dışı 6.7 litre yakalıyorum oda kasarrak yani klima falanda kapalı zaten 1.6lar 9dana aşa yakmıyolar ş.içi 2.0lar kesinlikle en az 10 litre neyse kullanıcılardan değerleri almak daha mantıklı tabi saygılar..._____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
o 8.5 hıkaye sen onu bosver passatta ondan az yakmaz yani _____________________________ STEREO : Denon dcd720 + Yamaha as701 + Monitor audio bx6
CINEMA : Philips bdp8000 + Yamaha rxv781 + Benq w2000 -
2006 accord 2.0 otm. için tüketimim:
Şehir içi 12-13 (Arasokaklarda, iniş kalkış, kasis, ışık vs.)
Şehir içi 10-11 (Anayol ağırlıklı)
Şehir dışı 7.5-8.5 (Otoyolda 120-150km/h)
Şehir dışı 6-7 (Dümdüz yolda 90 km/h)_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: akanber
2006 accord 2.0 otm. için tüketimim:
Şehir içi 12-13 (Arasokaklarda, iniş kalkış, kasis, ışık vs.)
Şehir içi 10-11 (Anayol ağırlıklı)
Şehir dışı 7.5-8.5 (Otoyolda 120-150km/h)
Şehir dışı 6-7 (Dümdüz yolda 90 km/h)
Detaylı bilgi için çok teşekkürler...
Passat için bilgi verebilecek kimse var mı?_____________________________ -
Bende ACCORD 2.0 OTOMATIK vardi. Sehir ici OTO klimada 11L/100KM civari yakiyordu. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X