Şimdi Ara

2006 307 xenon far (orijinal) problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç 2006 307 1,6 HDi, donanım; Premium + Tekno Paketi.
    2006'da sıfır almıştık, şimdi kilometresi ~183.500 civarlarında.

Araçta orijinal fabrika çıkışı mercekli, otomatik yükseklik ayarlı xenon farlar mevcut. Fakat son zamanlarda şöyle bir problem yaşamaya başladım; sağ far bazen titreşiyor ve sönüyor. Farları kumandadan kapatıp açtığımda ikisi de yanıyor ama kısa bir süre sonra sağ far yine aynı şekilde titreşip sönüyor. Acaba biryerde kablolarında falan temassızlık mı var diye serviste kontrol ettirdim, fakat bir şey bulamadılar.

Bir ekleme daha yapayım, sanki aydınlatması da biraz zayıfladı gibi.

Bu tarz bir durum yaşayan var mı?
    Acaba artık farlar ömrünü tamamladı, değişmesi mi gerekiyor (dünyanın masrafı çıkar eğer böyleyse )?
    Ya da sorun nereden kaynaklanıyor olabilir, fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 19 Nisan 2012; 11:10:31 >

• Muhtemelen sorun ampulünüz. 99 BMW 750i aracım vardı aynı sorunu birebir yaşadım. Ampul değiştim düzeldi.
  • Ampuldense problem o zaman iyi.

BOSCH D2S 4300k ~170 TL gibi birşey.

Yalnız ben servise değişim sorduğumda "bunlarda ampul değişmiyor, komple kit olarak değiştirmemiz lazım" gibi birşey söylediler, sanırım ayak yaptılar para koparmak için. Bu durumda en iyisi kaliteli iki ampul alıp dışarıda biryerde değişimi yaptırmak.

Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 20 Nisan 2012; 15:32:46 >
  • bizdede ayni sorun vardi orjinal servisine goturduk beyinde sorun cikarmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Ampuldense problem o zaman iyi.

Yalnız ben servise değişim sorduğumda "bunlarda ampul değişmiyor, komple kit olarak değiştirmemiz lazım" gibi birşey söylediler, sanırım ayak yaptılar para koparmak için. Bu durumda en iyisi kaliteli iki ampul alıp dışarıda biryerde değişimi yaptırmak.

Cevap için teşekkürler.

Değişmez olurmu dostum kendin bile değiştirebilirsin zaten 307 kronik arızası ya titreşim yapar Yada keser ortalama ayda bı on sol ampulüm patlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kqpeli

quote:

Orijinalden alıntı: rstknksl

Ampuldense problem o zaman iyi.

Cevap için teşekkürler.

Değişmez olurmu dostum kendin bile değiştirebilirsin zaten 307 kronik arızası ya titreşim yapar Yada keser ortalama ayda bı on sol ampulüm patlıyor

imzamda satıldı yazan 307ye serviste orjinal xenon taktırmıştım aldıktan 1 sene sonra, 3 sene o şekilde kullandm hiç sıkıntı çıkarmadı. bence siz slektrik sisteminizi kontrol ettirin, 1 ayda bi ampül değiştirilir mi.

• Her ay ampül mü patlıyor? :S Ve 170 tl çok ilginç her ay kücücük bi ampule 170 tl versem gece uyuyamam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendeki sorun ampuldenmiş arkadaşlar. Ampulleri değiştirdim, sorun kalmadı. Canavar gibi de aydınlatıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.