Şimdi Ara

2006 3.0 Grand Chooreke Susturucu iptali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar burda aylar öncesi araç seçimi hakkında konu açmıştım en son resmini paylaştığım grand chorekeyi aldık aracın sanırım motoru v6 ve çok tatlı tabiri caizse ciğerli bir sesi var ve çok hoşuma gidiyor ben bu aracın sesinin daha çok çıkmasını istiyorum biraz soruşturdum susturucu iptalı ile mümkünmüş ankarada yaşıyorum açıkcası arabayı sanayiye emanet etmekten korkuyorum.

Susturucuyu nasıl iptal ettirebiirim ?

HKS gibi egzoz bu araca olurmu ?

V6 motorun ciğerli sesini nasıl daha fazla alırım ?

Ankarada bu işi yapacak adam varmı ?

Araç dizel olduğundan yakıt performans ne şekilde etkilenir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123termal123 -- 13 Ekim 2015; 12:24:29 >

• Dizelde ses istiyorsan downpipe yaptırman lazım. Downpipe+orta susturucu iptali+son susturucu iptali ile maksimum ses alırsın. Performansın biraz artar yakıtta artar. Ankara da illa yapan vardır. Egzoz sistemindeki susturucuyu kesip çıkarıyorlar onun yerine düz boru kaynatıyorlar. HKS tarzından kastın kumandalı ise takılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahat adam -- 13 Ekim 2015; 21:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matkabı alıyosun abicim deliyosun egzozu susturucunun olduğu yerin hemen arkasından sonra susturucu iptal olmuş oluyo ama sağlıklı değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.