Şimdi Ara

2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
93.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımın var 2004 model lanceri ve son derece memnun ama gel gör ki. 1 senedir arabayı değiştireyim daha ufak bir şey alayım diyor.gitmediği plaza bakmadığı marka kalmadı. ancak satamıyor arabayı. takasa götürüyor cillop gibi arabaya 15 ten fazla veren yok. mitsubishiye götürüyor coltla takas için onlar bile kendi arabaları olmasına rağmen 16.000 ytl veriyorlar. gerçekten o fiyata çok yazık. çok çok söyledim boş ver değiştirme diye boş yere bir küçük sınıf arabaya 10.000 ytl üste vereceksin diye. ve en sonunda vaz geçti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff
    bu tanınmamazlık beni kahrediyor bir mitsubishi sever olarak.

marka yaklaşık 20 yıldır türkiyede satılmakta ama modellerini hatta modellerinin kendisini bırakın isimlerini bile araba alma arefesinde duymayan-bilmeyen dolaysıyla değerlendirmeye bile almayan bir çok kullnıcı var.

lancerin civicten corolladan ve diğer avrupalı rakiplerinden hiç bir farkı yok.

mitsubishi de markalar sıralamasında 1. sınıf markalardan. ( ford-wv-opel -toyota-honda vb gibi)

ama gelgelelim araba almaya niyetlenen türk kullnıcısı şayet arabalarla ilgilenmiyorsa; konu komşu sözü yada tv reklamlarına dayanarak araba aldığı için mitsubishi den haberi bile olmuyor.

haberi olsada 200 yıllık firmayı ; ( herhalde yeni çıkmış bir firma güvenilir değildir kalitesizdir diye düşünerek gene almaktan çekiniyor. zaten es keza birisine sorsa ( ki o biriside çok satılan avrupa markalarından birine sahiptir genelde) "böyle mitsubishi marka bir araba var alayımmı komşu ne dersin" diye. adamın da markadan haberi olmadığı için "aman abi o araba alınırmı son sahibi olursun elinde patlar" gibisinden cümleler kurarak mitsubishiyi zaten az tanıyan araba alıcısının korkması için yeterli sebep veriyor.

adamda ne yapıyor "a bu markanın reklamı çok yapılıyor hem bizim sitede bundan 10 tane daha var demek iyi bir arabadır" diyip çok satılan markaları tercih ediyor.

uzun bir yazı oldu ama neyse.

alıntı yaptığım arkadaş yanlış anlamasın. ben markanın tanınmamasına kahroluyorum hepsi o.

hayırlı günler.

size hak vermemek mumkun degil.

bir rover kullanicisi olarak kaderlerimiz asagi yukari ayni. rover a ek olarak birde kotu imaj eklenince iyice kahrediyor adami.

insanlar sizinde soylediginiz gibi konu komsu yorumuyla araba aliyor. hep goz onunde olan, konforu, guvenligi az olan araclari sirf tutuluyor diye ust sinif araca tercih ediyorlar.

ben buna tamamen karsiyim, bir mazda 626, mitsubishi lancer-carisma vs.. bunlar piyasanin cok cok altina alinacak arabalardir. alici, tutulmayan araba alarak aslinda kar edecektir fakat bunun farkinda degildir. insanlar illaki bilinen araclara binmek istiyorlar. daha araci almadan nasil satarim diye dusunup, hicbir konforu olmayan arabalara onlarca para veriyorlar. halbuki araci normal piyasanin altinda aldin, uzun sure bineceksen, zaten satarkende piyasanin altinda satacaksin, aradaki farki konfora, guvenlige sayacaksin.

sahsen ben oyle yapiyorum. milletin onca gereksiz yorumuna karsi, sinifinin, modelinin en konforlu arabalarindan birisine biniyorum ve memnuniyetim oldukca yuksek seviyede.

saygilar.

• mitsubıshı mazda subaru malesef gerekli ilgiyi görmedi turkıyede her ikiside aslında honda ve toyota kadar unlu tanınan ve az sorun çıkartan markalar.mazda en az sorun çıkartan japon otomobilidir.......toyota değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber-kesh

quote:

[cLone]:: Tarih 11 Nisan 2008; 22:40:58
    heleki 2008 lancer bir harika.

http://www.yeni-lancer.com/index.php5?lang=tr_tr

fiyatida cok uygun.http://www.temsa.com.tr/otomotiv/fiyat_listesi.aspx?LNG=TR

clone hocam yeni lancer ı harbiden çok güzel yapmış adamlar ah bide imkanlar yetsede alabilsek...

aslinda fiyati o kadarda yuksek degil; (1.5 motor fiyati)
    34.100-39.800 arasi oynuyor.

renault megane 2008 fiyatlari; (1.4-1.6 motor ortalama fiyatlari)
    34.256-51.731 arasi degisiyor.

hersey ortada. ben bu haliyle 2008 lancer a deyim yerindeyse atlarim.

• clone o kadar bariz atlanacak bir durum yok.
    o fiyat bandında astra-golf-focus-corolla-...... (liste uzarda gider) gibi bir çok marka var. yani lancerin fiyatı öyle üstüne balıklama atlanacak bir fiyat değil. tamamen beğeniler kişisel zevkler vesaireye göre tercih meselesi. ve bence bu fiyat bandından ellerindeki 3000 aracı satmaları çok zor.
  • bencede lancer turkıyede kar etmeyi bırakıp bir sure üretim maliyetine arabayı satmalı.32 33 den başladıktan sonra nıye lancer alalım tedek parçası servisi bol çok seçenek var.bence lancer 25 28 arası satılmal ıturkıyede.vatandaş bir bınsın alışsın iyise malı övsün....pazarlamayı bilmiyorlar pek
  • tamam belki lancer a alternatif olarak golf veya corollayi koyaiblirim ama demek istedigim kesinlikle bu fiyat farkina renault almam.

yanlis anlasilmasin, benim sahsi fikrim bu.
  • Renault Megane Türkiye piyasasında çok tutulan bir araç.
    1.6 otantik modeli 2004 model fiyat aralığı 19000-21000 arası
    Sıfır fiyatı 34000 ytl. Ortalama zarar 13000-14000 civarı

Lancer Türkiye piyasasında tutulmayan bir araç!
    1.6 modeli 2004 model fiyat aralığı 15000-17000 arası
    Sıfır fiyatı 27000-29000 arası (ben plus paketli 26500'e almıştım)
    Ortalama zarar 12000-13000 civarı.

Günümüz şartlarında pazara satmaya götürüldüğünde zarar ettirmeyen araç var mı?

Bu arada 2007 yılına kadar tüm Lancer'larda sis farlarını standart tutup 2008 modele koymayan, 1.5 DI-D gibi motor seçeneğini Lancer'a koymayan, düşük hacim yüksek güç akımına uymayıp Colt'taki 1.5 litre 150 hp turbo motor seçeneğini Lancer'a koymayan zihniyete diyorum.

• yokya ne 34 u authentıki yazın 31 liste fiyatıydı pazarlıkla 30 a da alırsın......authentık baz modelı degılmı??? yınede servis çok yedek parça sıkıntısı olmaması tercih sebebi her ne kadar sorun çıkarma potansıyeli yüksek olsada reno megan tercih edilir her halukarda
  • arkasında sabancı varken mitsubishinin servis desteği açısından yerli markalardan geri kalacağını sanmıyorum.

ne olduğu belirsiz adı şanı duyulmamış holdingler şirketler yok. türkiyenin 2 büyük sermayesinden biri var.

üstelik marka yeni türkiyeye gelmiş te değil 20 yılı aşkın süredir türkiyede.

iddia ediyorum mitsubishi wv kadar yada reno kadar reklam yapsa satışları yüzdeyüz artar.

sırf haber bülteni öncesi ntv ye reklam bile verse yeter hyundai gibi.

araçları başarılı, distrübütörü kuvvetli satılmaması için hiç bir sebep yok.

hayırlı günler.
  • Kaçıncı baskı olacak bilmiyorun ama gerçekten bir mitsubishi colt sahibi ve hayranı olarak bu durum epeyce üzücü mitsubishi gibi dünya satndartlarında bir arabanın pazarlanma stratejisini böyle yürütülmesi beni öldürüyor.Açıkçası bn de 1 sene önce mitsubishi markasını pek bilmiyordum -modeller konusunda bilgi sahibiydim ama hiç özel araştırma yapmamıştım-.Fakat vw bora almak için çıktığım bir günde mitsubishi colt alınca:bakış açım biraz değişti.Opel vw renault peugot gibi araçlardan zerre bi farkı yok fazlası var eksiği yok yani.Aracımı aldım ve kullanmaktayım ve de çok memnunum (yerden alçaklığı dışında)hiç bir sorunum yok ve servise bile gitmeme gerek olacak bişi yok Kısacası mitsubishi çok iyi bir araba tüm modelleriye Avrupalı rakiplerinden hiç bir farkı yok.O yüzden 2. eli düşünmek yerine aracınızdan alcağınız keyfi düşünün bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: thatsmyname

Kaçıncı baskı olacak bilmiyorun ama gerçekten bir mitsubishi colt sahibi ve hayranı olarak bu durum epeyce üzücü mitsubishi gibi dünya satndartlarında bir arabanın pazarlanma stratejisini böyle yürütülmesi beni öldürüyor.Açıkçası bn de 1 sene önce mitsubishi markasını pek bilmiyordum -modeller konusunda bilgi sahibiydim ama hiç özel araştırma yapmamıştım-.Fakat vw bora almak için çıktığım bir günde mitsubishi colt alınca:bakış açım biraz değişti.Opel vw renault peugot gibi araçlardan zerre bi farkı yok fazlası var eksiği yok yani.Aracımı aldım ve kullanmaktayım ve de çok memnunum (yerden alçaklığı dışında)hiç bir sorunum yok ve servise bile gitmeme gerek olacak bişi yok Kısacası mitsubishi çok iyi bir araba tüm modelleriye Avrupalı rakiplerinden hiç bir farkı yok.O yüzden 2. eli düşünmek yerine aracınızdan alcağınız keyfi düşünün bnce

patron bakıyorum da topiği mezardan çıkarmışsın...

• biz de arkadaşa çıkarmada yardım edelim

• vay be nisan 2008 de açmıştım konuyu ben bile unutmuşum görünce hatırladım. Sağolsun forumdaşlar bayağı yardımcı olmuşlardı, hortlatan arkadaşı tebrik ediyorum,bu arada hala megane la yola devam ediyoruz değiştirmekten vazgeçmiştik o zaman, keşke değiştirseymişiz diyorum şimdi, araba biraz daha masraf çıkarırsa kendini amorti edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 21 Aralık 2009; 20:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

vay be nisan 2008 de açmıştım konuyu ben bile unutmuşum görünce hatıladım. Sağolsun forumdaşlar bayağı yardımcı olmuşlardı, hortlatan arkadaşı tebrik ediyorum,bu arada hala megane la yola devam ediyoruz değiştirmekten vazgeçmiştik o zaman, keşke değiştirseymişiz diyorum şimdi, araba biraz daha masraf çıkarırsa kendini amorti edecek

Lancer almış olduğunuzu düşündüm tüm mesajları okurken alacak havanız var yazılarınızda.. Hala megane da kalmanıza üzülmedim değil

• quote:

Orijinalden alıntı: agga

quote:

Orijinalden alıntı: cyber-kesh

vay be nisan 2008 de açmıştım konuyu ben bile unutmuşum görünce hatıladım. Sağolsun forumdaşlar bayağı yardımcı olmuşlardı, hortlatan arkadaşı tebrik ediyorum,bu arada hala megane la yola devam ediyoruz değiştirmekten vazgeçmiştik o zaman, keşke değiştirseymişiz diyorum şimdi, araba biraz daha masraf çıkarırsa kendini amorti edecek

Lancer almış olduğunuzu düşündüm tüm mesajları okurken alacak havanız var yazılarınızda.. Hala megane da kalmanıza üzülmedim değil

Nasip, alacaktık aslında ama hesapta olmayan bir olay yüzünden erteledik. O günden sonrada bir daha değiştirelim lafı da hiç olmadı hane halkı arasında okulun bitmesine 2 sene var,bitirdikten sonra tekrar gündeme getirebilirim belki, ama şu kesin bundan sonraki bir fransız olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 21 Aralık 2009; 22:21:59 >

• Bu aralar 2006-2007 model lancerlara kaç para verilmesi makul olur? fiyat aralığı çok yüksek 17-25 arası. sizce ne kadar eder?
  • arkadaşlar 2 yıl 8 aydır 2004 model otomatik vites lancer kullanıyorum.
    arabadan çok memnunum hem konforlu sessiz yalıtımı çok iyi hemde avrupa araçlardan daha az yakıyor otomatik şanzımanları.
    yakıtı lpg ile km. de 20 kr. ile 25 kr. arası kullanıma göre değişiyor.

ben arabamı yeni sattım ama yine lancer almayı düşünüyorum.

ayrıca 2006 2007 model bir lancer aracına ve km sine göre düz viteslerde 17.000 ila 20.000 otomatiklerde ise 18.000 ila 21.000 TL arasında alınabilir.

bu söylediğim fiyatlar düzgün bir araç için verdiğim fiyatlar.

ayrıca bu araçların bakımları düzenli yapıldığı sürece problemi olmaz. en az diğer japonlar kadar sağlamdır .

2. el alırsanız zarar etmezsiniz ama 0 km. de elbette bir miktar kayıp olabilir diğer markalara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

arkadaşımın var 2004 model lanceri ve son derece memnun ama gel gör ki. 1 senedir arabayı değiştireyim daha ufak bir şey alayım diyor.gitmediği plaza bakmadığı marka kalmadı. ancak satamıyor arabayı. takasa götürüyor cillop gibi arabaya 15 ten fazla veren yok. mitsubishiye götürüyor coltla takas için onlar bile kendi arabaları olmasına rağmen 16.000 ytl veriyorlar. gerçekten o fiyata çok yazık. çok çok söyledim boş ver değiştirme diye boş yere bir küçük sınıf arabaya 10.000 ytl üste vereceksin diye. ve en sonunda vaz geçti.

kardeş bednede 2004 model lancer var performansı iyi yol tutuşu güzel 98 hp ama yolda 120 130 beygirlik arabaları gerisinde bırakıyor.ben aracımı sıfr almıştım 33.000 ytl ye aracı şekli çok güzel aracıma abs v ebd mevcut.benim aracımın kilometresi 54.000 temiz garaj arabası amacıma galeri 16.000 tl falan veriyor bence bu araca yazık ediyorlar benim aracıma 18.500 falan verenler var ama belki satabilirim.

2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cceylan22

arkadaşlar 2 yıl 8 aydır 2004 model otomatik vites lancer kullanıyorum.
    arabadan çok memnunum hem konforlu sessiz yalıtımı çok iyi hemde avrupa araçlardan daha az yakıyor otomatik şanzımanları.
    yakıtı lpg ile km. de 20 kr. ile 25 kr. arası kullanıma göre değişiyor.

ben arabamı yeni sattım ama yine lancer almayı düşünüyorum.

ayrıca 2006 2007 model bir lancer aracına ve km sine göre düz viteslerde 17.000 ila 20.000 otomatiklerde ise 18.000 ila 21.000 TL arasında alınabilir.

bu söylediğim fiyatlar düzgün bir araç için verdiğim fiyatlar.

ayrıca bu araçların bakımları düzenli yapıldığı sürece problemi olmaz. en az diğer japonlar kadar sağlamdır .

2. el alırsanız zarar etmezsiniz ama 0 km. de elbette bir miktar kayıp olabilir diğer markalara göre.

kardeş bednede 2004 model lancer var performansı iyi yol tutuşu güzel 98 hp ama yolda 120 130 beygirlik arabaları gerisinde bırakıyor.ben aracımı sıfr almıştım 33.000 ytl ye aracı şekli çok güzel aracıma abs v ebd mevcut.benim aracımın kilometresi 54.000 temiz garaj arabası amacıma galeri 16.000 tl falan veriyor bence bu araca yazık ediyorlar benim aracıma 18.500 falan verenler var ama belki satabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.