Şimdi Ara

2006 2007 corolla 1.4 d4d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr bu arabayla son zamanlarda ilgilenmeye başaldım imkanıma göre en fazla 27000 tl lik bi arac düşünüyorum dzel motor olması tercih sebebim acaba 1,6 benzinli motor nasıl çok fazla yakıyormu ikisinide düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum

• Ben yaklaşık 5 senedir 2006 model d4d corolla MMT kullanıyorum. Araçtan çok memnunum, yakıt ekonomisi çok iyi. Uzun yolda 4.5 litre seviyesinde yakıyor (çok basmaz, 90-100 gidersen).
    Benzinli motorun muhtemelen yarısı kadar yakıyordur (Türk Lirası bazında konuşuyorum, litre olarak değil). Hele hele şehir içinde fark daha da dizel lehinde oluyor.

Araçla ilgili memnun olmadığı bir iki husus var:

Motor 1.4 olduğu için uzun yolda biryerden sonra insanı yoruyor. Toyotanın daha büyük dizel motorlar getirmesi lazım, 1.6 ya da 1.8 gibi.
    MMT vites şehir içinde konforlu değil, kullanımına alışmak gerekiyor. Manulde kullanınca daha sarsıntısız ancak otomatik kullanınca dur kalk trafiğinde insanı sinir eder.

Bunun dışında araçla ilgili sorunum yok. Benim aracı bagajı ufak geldiği için satmaya karar verdim, sahibindene ilan verdim hatta. Ama bagaj sorunum olmasa uzun yıllar kullanılacak bir araçtır.

• Selam arkadaşlar

2006 dizel otomotik 1.4 corolla mı yoksa
    2006 dizel otomotik 1.6 focus mu bu konuda bana yardımcı olursanız cok sevinirm
    armızda her iki aracıda kullanmış yada bilen cok arkadaş vardır lutfen bir kelimede olsa tarafsız olarak bana yardımcı olusun

ben gunde 140 km uzun yol yapabileceğim bir araç istiyorum buna göre

yol tutuş
    yakıt tasarufu
    konfor
    otomotik sansıman
    masraflar
    bakım masrafı
    kronik hatalar
    güvenirlik
    agırlık
    serilik

acılarından veya aklınıza gelen diğer konularda bana yardımcı olursanız cok sevinirim sunuda söyleyeyiö opel corsa yeni kasa aracımla yagmurda kaydırarak kaza yaptıgım için araca guvenmek istiyorum sizce hangisi

şimdiden zaman ayırark cevap veren butun arkadaşlara teşekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.