Forumda Polocu yok mu yoksa ben mi denk gelmedim? 2005 - 2006 yeni kasa Polo alınır mı? (2004 kasaların önü hiç hoşuma gitmiyor) Tavsiye eder misiniz?
1- Hangi modeli alınır? 2- Yakıt tüketimi ne kadar bu aracın? 3- Doğuş oto yüzünden ülkemize donanımı sökülerek geliyor vw'ler diye biliyorum. Bu araca sonradan yol bilgisayarı, hız sabitleyici takılabiliyor mu? 4- En önemlisi ise fiyat aralığı ne kadar olmalı , kaç paradan fazla vermemeliyim?
Teşekkürler.
Arkadaşlar 29.000TL'e 0 al falan demeyin hem o fiyata donanımsız oluyor hem ileride mecbur sedana geçeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: krauser
Bütçe?
quote:
Orijinalden alıntı: krauser
Forumda Polocu yok mu yoksa ben mi denk gelmedim? 2005 - 2006 yeni kasa Polo alınır mı? (2004 kasaların önü hiç hoşuma gitmiyor) Tavsiye eder misiniz?
1- Hangi modeli alınır? 2- Yakıt tüketimi ne kadar bu aracın? 3- Doğuş oto yüzünden ülkemize donanımı sökülerek geliyor vw'ler diye biliyorum. Bu araca sonradan yol bilgisayarı, hız sabitleyici takılabiliyor mu? 4- En önemlisi ise fiyat aralığı ne kadar olmalı , kaç paradan fazla vermemeliyim?
Teşekkürler.
2009 polo sahibiyim 9N3 kasa alınırmı falan değil,Eldeki Polo SATILIR MI!!! O derece memnunum aracımdan
merhabalar bende de 2007 model polo var. aracı alırken sızın sorularınızı yanıtlayım.en sonda alınırmı alınmaz mı sız karar verın 1---eskıden renault 19(europa) kullanıcısıydım polo ya gecınce adeta çağ atlamış hissi verdi bana.size tavsiyem bulabiliyorsanız öncelikli olarak comfortline sonra goal sonra tour modeli aramanız.sonucta bunlar donanımlı modeller.ayaklasık 25 mılyar cıavarında bır parayı gozden cıkaracaksanız cıtaları sıyah olan plastik kapaklı bı araca bınmemenız yonunde.
2--yakıt tuketımı bende en fazla 100 km dekı ortalama 5.6 lt. ama ben lpg li kullanıyorum son zamlardan once (opette 2.36 tl olmadan once yanı lpg 2.16 iken) 14-15 kurus yakıyodum cunku benım gıttıgım ıstıkatamette hıc trafık ısıgı yok cok az trafık var ondan b u degerlerı yakalıyorum. bu arada yakıt ekonomısı ıcı9n yukarıda belırttıgım donanımda arac alınkı yol bılgısayarı olsun ona gore gaza basarken yol bılgısayarıdnan degerlırı kontrol edıp yuklenebılır yada ayagaınzıı gazdan cekebılrıısnız :))
3-- arac 2006-2007yılının aracı oldugunda bence dogusa dahada ugramayın. ben 20000 km bakımı ıcın fıyat aldıgımda bana 450 tl dedıler aynı bakımı şaşmazda yağları suları fıltrelerı degıstırım ayrıyetten balatalar dısklerı frenler herseyı kon trol ettırdım 90 tl para verdım ki yağı s sadece 70 tl idi. kısacası garantısı doldugu anda aracın dogusa gıtmek bence cok abes tabı para sızın araba sızın karar sızın...
4-polo oyle guzel arackı sahıplerı satmaya dok yanasmıyo.satmak ıstedıklerı andada cok yuksek fıyattan acıyolar kapılarını.sonucta herzaman alıcısı buluınacak bır arac.manuel alın derım eger 2006*2007 model alıcaksıanız bıde brc kit takın 1.4 dizel polodan daha az yakıcagnızın garantisini verebilkirim size. maksimum 24.000 tl ye cok temız ılanlar ve araclar bulabılırsınız. buldugunuz arac da sıze cok uzun sure yewter de artar tabı cocuklu aile iseniz boyutu yetmeyecektir oda ayrı konu. sormak ıstedıtgınız soru varsa yardımcı olabılırım. saygılar
teşekkürler ilginize. bütçem max 23.000 bin. şu an etrafa da haber verdim kendim de sahibindeni sürekli takip ediyorum.
1- ayrıca hız sabitleyici takabiliyor muyuz? 2- esp, trendline modelinde var mı?
yeni evliyim şöyle poloya binmeden geçmeyeyim dedim. çoluk çocuk olursa mecbur sedan arabaya geçeceğim, ama şimdilik polo da karar kıldım.
bu araç nasıl? bir de şunu merak ediyorum araç 86.000'de 100.000 bakımına az kalmış mantıklı mı bu fiyata yoksa indirimi ne kadar yaptırmalıyım. vw servisleri ekspertiz raporu için kaç para alıyor.
ayrıca hız sabitleyici takılabiliyor 500lira idi galiba yanlış olmasın arabanın uyumlu olması lazım Esp yok hocam ama ABS var,hatta basicline da ABS de yok. 0 alırken 1800lira ekstra satın alıyorsun.
bu araç nasıl? bir de şunu merak ediyorum araç 86.000'de 100.000 bakımına az kalmış mantıklı mı bu fiyata yoksa indirimi ne kadar yaptırmalıyım. vw servisleri ekspertiz raporu için kaç para alıyor.
gayet güzel görünüyor. her VW servisi ekspertiz yapmıyor.yapanlar 400 lira galiba çok da gerek değil. Serviste ruhsat sahibiyle gibip servis bakımlarını neler yapıldığını öğrenebilirsiniz. Dışarıda bir boya ölçer ile içten-dıştan boya kalınlığına baktırabilirsiniz. Şase nosunu plakayı Sigortacıya sordurabilirsiniz. Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme