Bildirim
2005 yılında söylenen Koronavirüs ve yokedilme şekli (kanıtlı)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeyi dalgaya alarak ne yapmaya çalışıyorsunuz kardeşim şurda gerçek olan bişeyi paylaştık inanmıyorsan git kütüphaneye aç bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korona Virusu zaten yillardir var ama hepsi farkli ... Suanki Yeni Korona 2019 .
Sen simdi viruse de odaklanirsin. Virusler de vardir ... -
Paylaşmayın, sayısal loto gibi adam 5 milyon yalan sallıyor bir tane tutuyor onunda bir satırı. Niye çünkü yazdıklarından biri tutarsa kitap patlar bende zengin olurum diyequote:
Orijinalden alıntı: kal42kal42
Herşeyi dalgaya alarak ne yapmaya çalışıyorsunuz kardeşim şurda gerçek olan bişeyi paylaştık inanmıyorsan git kütüphaneye aç bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SYLVIA BROWNE u biliyorum. öte dünyadaki yaşam kitabını okumuştum yıllar önce. bu kadar isabetli tutturması enteresan. (ki bu kitapların tamamen ticari amaçla yazıldığını biliyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 24 Mart 2020; 0:45:46 > -
"on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak"
On yıl?
Onedio
Koronavirüs Salgınını Bildiği İddia Edildi: 16. Yüzyılda Yaşamış Olan Fransız Kahin Nostradamus'un 2020 Kehanetlerihttps://onedio.com/haber/koronavirus-salginini-bildigi-iddia-edildi-16-yuzyilda-yasamis-olan-fransiz-kahin-nostradamus-un-2020-kehanetleri-900629
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Loto tahmini verseymiş keşke. :/
En Beğenilen Yanıtlar

Korona Virusu zaten yillardir var ama hepsi farkli ... Suanki Yeni Korona 2019 .
Sen simdi viruse de odaklanirsin. Virusler de vardir ... |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X