Şimdi Ara

2005 Model Totoya Corolla 1.6 Terra aldık fakat cd playerda sorun var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Toyota corolla 1.6 sedan terra gümüş aldık.. 22.500 YTL ye araba 33.000 de ...Sizce nasıl fiyat ? Aracın içi gayet temiz, sigara içilmemiş, dış kasa çizikli...Fakat birkaç sorunum var...

Arkadaşlar arabada cd player var ...Bende tabii audio cd yaptım hemen denemek için..İlk taktığımda direk okudu başladı şarkı çalmaya...Sonra çıkarttım cd yi tekrar tektığımda okumaya çalışıyor fakat okuyamıyor sanırım cd yi de geri veriyor..Ekranda hata falan da yok ...Birde her cd yi , cd playera verdiğimde çiziyor cd yi..Acaba diyorum ilk takrığımda cd çizik değildi sonradan takınca çizdiği için mi okuyamıyor ? Ne düşünüyorusunuz bu durum hakkında...

Diğer sorunum ise dış kasada bir kaç çizik falan var...Bazıları biraz derin, Bu çizikleri yok etmenin veya daha az sırıtmasını sağlamak için ne önerirsiniz...

Herkese teşekkürler arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 16 Mart 2008; 17:22:04 >

• cd çalar için bir servise uğra istersen.Okuyucu kafa bozulmuş olabilir.Çizikler için eğer ufak çapta ise local
    rütuş boya yaptırabilirsin.Ama derin çizikler için sanırım o bölgeyi komple boyarlar.
  • cd çaların cdyi çizdiğini sanmıyorum yeni bir cd denemenizi ve cdyi silmenizi denerim temiz bez ile. diğer sorunuza gelince prattikerde çizik gidericiler var sanırım 20 ytl sen görevlilere sor onlar gösterirler.
  • toyotadaki sorunlara bak.

quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Arkadaşlar Toyota corolla 1.6 sedan terra gümüş aldık.. 22.500 YTL ye araba 33.000 de ...Sizce nasıl fiyat ? Aracın içi gayet temiz, sigara içilmemiş, dış kasa çizikli...Fakat birkaç sorunum var...

Arkadaşlar arabada cd player var ...Bende tabii audio cd yaptım hemen denemek için..İlk taktığımda direk okudu başladı şarkı çalmaya...Sonra çıkarttım cd yi tekrar tektığımda okumaya çalışıyor fakat okuyamıyor sanırım cd yi de geri veriyor..Ekranda hata falan da yok ...Birde her cd yi , cd playera verdiğimde çiziyor cd yi..Acaba diyorum ilk takrığımda cd çizik değildi sonradan takınca çizdiği için mi okuyamıyor ? Ne düşünüyorusunuz bu durum hakkında...

Diğer sorunum ise dış kasada bir kaç çizik falan var...Bazıları biraz derin, Bu çizikleri yok etmenin veya daha az sırıtmasını sağlamak için ne önerirsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

toyotadaki sorunlara bak.

quote:

hocam zorluyoruz o kadar sorun çıkartsın diye ama şeytan kulağına kurşun tik yok
  • Ama ilk başta cd yi taktığımda okuyor. Sonra cd yi çizdiği için okumuyor... Peki bu sorunu bir servise götürsem bana ne kadara patlar ? Yaptırmak veya değiştirmek...Arabayı boyamak istemiyorum orjinalliği bozulmasın diye sadece bu çiziklerin üzerine ne uygulasam dışarıdan daha az görünür...
  • quote:

Ama ilk başta cd yi taktığımda okuyor. Sonra cd yi çizdiği için okumuyor... Peki bu sorunu bir servise götürsem bana ne kadara patlar ? Yaptırmak veya değiştirmek...Arabayı boyamak istemiyorum orjinalliği bozulmasın diye sadece bu çiziklerin üzerine ne uygulasam dışarıdan daha az görünür...

hocam cizik konusunda arkadaşımız bi öneride bulunmuş pratikerde cizik giderici vardır diye ona katılıyorum sanıyorum sorununa bi nebze olsa faideli olur ciziklerin seni rahatsız etmeyecek dereceye gelmesini sağlayabilir.
    cd konusunda bilgim yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 1 otomatik sorun var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu durumda cd player kesin bozukmudur ? İllaki servise mi görütmem lazım...Ve ne kadar tutar yaptırmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmz53

quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

toyotadaki sorunlara bak.

quote:

hocam zorluyoruz o kadar sorun çıkartsın diye ama şeytan kulağına kurşun tik yok

evet arkadaşlar ya Allah nazardan saklasın Nasibimiz olur inşallah bir sonra ki kasa corollayı almaya

çizikler için turte wax diye bir macun gibi birşey var(adını yanlış yazmış olabilirim)yeşil kutulu sarı bir sünger var içinde derin çiziklere pek bir etkisi yok ama öyle belirgin olmayan yada az belirgin olanları kapatıyor çok derin çiziklerede boyatmak istemiyorsan bi güzelce rötüş attır 1-2gün sonra orayada turte wax uygula.9ytl ydı yanlış hatırlamıyorsam

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 19 Mart 2008; 16:01:24 >
  • cd calar icin cizik cd leri okumayabilir.(cizigine göre değişir). yeni bir cd yaparak tekrardan deneyin cdyi takmadan once kontrol edin ve takıp deneyin.

cizikler icinde aracınzı boyatmamanızı tavsiye ederim.kazası olmadıgı icin pek bir sorun olmaaybilir fakat satarken burasında boya var diye fiyattan kırparlar.O yüzden boya kullanmadan cizik giderici vs. kullanarak giderin kalanınıda ellemeyin derim.
  • quote:

Arkadaşlar Toyota corolla 1.6 sedan terra gümüş aldık.. 22.500 YTL ye araba 33.000 de ...Sizce nasıl fiyat ? Aracın içi gayet temiz, sigara içilmemiş, dış kasa çizikli...Fakat birkaç sorunum var...

Değerli dostum bende bu aracın aynısını kullandım ve sattım.Benim cd çalardada bu tarz problemler olurdu ama durumu anlatayım kısaca.Öncelikle cd yazım hızını düşür,cd okuma problemi bayagı azalıyor.Bozuk veyahut okuyamadıgı cd den sonra daha önce okudugu cd yi bile taksanız problem çıkartıyordu,ama birkaç denemeden sonra uzun süre problem çıkarmıyordu.Birde bu tarz cihazlar orjinal cdleri yani kaliteli cd leri okumaya tasarlanmış sanırım.Aldıgın fiyata gelirsekte iyi almışsın(tabi aşırı çizik varsa bu çok belli oluyorsa onu bilemem) bende aynı araçtan sattım 23800e filan vermiştim sadece marşbiyerdeki pütür boyalı kısımda küçük ezikten dolayı yapılmıştı.Bence cd çalar içinde cd kalitesi olayını bir dene bakalım sendede aynı sonucu verecekmi

• Herkese teşekkürler arkadaşlar...
    Şu an için aynı cd ile cd player çalıyor..Farklı birşey yapmadım...Çalmayan cd birden çalmaya başladı.. Bende tekrar çalmamasından korktuğum için cd yi cd playerın içinde bırakıyorum. Bir sorun olmaz sanırım... Aracın dışında ufak tefak çizikler vardı...Ben arabayı cilalattım, Şuan aracım parlıyor....

• quote:

Şu an için aynı cd ile cd player çalıyor..Farklı birşey yapmadım...Çalmayan cd birden çalmaya başladı.. Bende tekrar çalmamasından korktuğum için cd yi cd playerın içinde bırakıyorum. Bir sorun olmaz sanırım... Aracın dışında ufak tefak çizikler vardı...Ben arabayı cilalattım, Şuan aracım parlıyor....

Bendede aynısı oluyordu içindeki cd hiç problem çıkarmaz ama uzun süre bekleyipte başka cd takarsan ilk başta problem yapar daha sonra 3/5defa tak çıkar yapınca düzelirdi.Cd yazma hızını en düşük seviyede gerçekleştirdiğin cd lerde daha az problem yaşıycaksın bir dene bakalım...saygılar
    bu arada aracında pekte çizik yokmuş göze batan gayet güzel...hayırlı olsun

• @enteresavar teşekkürler dostum... Bir daha daha düşük hızda denerim cd yazmayı...
  • Hayırlı olsun hocam koç gibi maşallah.Bizde de bu aracın aynısı var 2005 model 1.6 sedan 5000 kmde.Araba sürekli otoparkta sadece pazar günleri çıkıyor otoparktan onda da ben kullanıyorum,haziranda ehliyet alacağım.Yeni çıkacak golfü bekliyoruz.Golf çıkınca söz ettiğim arabayı satacağız arkadaşlar sizce bizim bu araba ne kadar eder?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Hayırlı olsun hocam koç gibi maşallah.Bizde de bu aracın aynısı var 2005 model 1.6 sedan 5000 kmde.Araba sürekli otoparkta sadece pazar günleri çıkıyor otoparktan onda da ben kullanıyorum,haziranda ehliyet alacağım.Yeni çıkacak golfü bekliyoruz.Golf çıkınca söz ettiğim arabayı satacağız arkadaşlar sizce bizim bu araba ne kadar eder?

terra donanımsa 23/23,5/24 değişiyor şuanda piyasası.Eğer sıkışıksa 22ye,22,5 bırakan nadirende olsa oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

Orjinalden alıntı: NakkrazeN

Hayırlı olsun hocam koç gibi maşallah.Bizde de bu aracın aynısı var 2005 model 1.6 sedan 5000 kmde.Araba sürekli otoparkta sadece pazar günleri çıkıyor otoparktan onda da ben kullanıyorum,haziranda ehliyet alacağım.Yeni çıkacak golfü bekliyoruz.Golf çıkınca söz ettiğim arabayı satacağız arkadaşlar sizce bizim bu araba ne kadar eder?

terra donanımsa 23/23,5/24 değişiyor şuanda piyasası.Eğer sıkışıksa 22ye,22,5 bırakan nadirende olsa oluyor

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

• NakkrazeN teşekkürler...Aracım övünmek gibi olmasın ama sanki uygun fiayta iyi birşey aldım gibi hissediyorum...
  • 2006 Terra 1.6 bakıyorum. 22.000 km de bi tane de buldum. 25500'ten anlaşacak gibiyiz. Yukarıda yazan rakamlara göre fiyat biraz fazla gibi göründü bana. Piyasası nedir, bi de bu arabanın ikinci eli diğer Toyotalar gibi güçlü müdür? Malum dizeller daha çok tutuluyo bu aralar. Desteklerinizi bekliyorum. Herkese selam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.