Az önceki soruma ek olarak, 1.4 benzinli Terra nasıl bir arabadır? İkinci elde makbul olmadığı söyleniyor. Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: zulashi
Az önceki soruma ek olarak, 1.4 benzinli Terra nasıl bir arabadır? İkinci elde makbul olmadığı söyleniyor. Şimdiden teşekkürler.
evet söylediğin gibi 1,4benzinliler 2.elde tutulmuyor malesef Sw araçlarla aynı akıbeti paylaşıyorlar.diğer üstteki sorununuzada gelirsek üstteki fiyatlar arkadaş 2005aldığı için verilen fiyatlar sizin aracınız sanırım 2006.Ben 7/8ay önce 2005terrayı satmıştım 50binde düz vitesti 24500e verdim sayılır.Sende 500ü sil aracı al ...önerilir ama pazarlık yap biraz daha
ben20005 terra aldım 42000de 23 bin ytl
quote:
Orjinalden alıntı: NakkrazeN
Hayırlı olsun hocam koç gibi maşallah.Bizde de bu aracın aynısı var 2005 model 1.6 sedan 5000 kmde.Araba sürekli otoparkta sadece pazar günleri çıkıyor otoparktan onda da ben kullanıyorum,haziranda ehliyet alacağım.Yeni çıkacak golfü bekliyoruz.Golf çıkınca söz ettiğim arabayı satacağız arkadaşlar sizce bizim bu araba ne kadar eder?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme