Şimdi Ara

2005 model POLO BAsicline 9n2 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar merhaba bende aranıza katıldım sonunda.
    3 gün önce 2005 model 1.4 basicline 9n2 39.000KM poloyu 17500TL ye satın aldım.
    bana arabamın özellikleri hakkında bilgi verirmisiniz.
    bütün polo modellerini okudum lakin 2005 model polo hakkında bilgiye rastlamadım.
    yardımcı olursanız çok sevinirim.arabam hakkında ipuçları artıları eksileri nelerdir öğrenmek istiyorum.
    BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİM.....

sakla samanı gelcek zamanı...
  • 1.4 benzinli takılır herhalde....
    sadece arabamın özelliklerini öğrenmek istiyorum
    mesela göstergelerin orda kocaman ekran war yol bilgisayarı yok
    uzaktan kumandalı anahtar takılırmı bunun gibi şeyler
  • almışsınız beğenmişsiniz bize laf düşmez ama 9n2 kasa boş bir poloya nolursa olsun 17.5lira çok bnce keşke comfrtlara baksaydınız o fiyata bulabilirdiniz ama sorunsuz gzl bir araba.yol bilgisayarı dediğiniz gibi yok bnde de 1 sonraki 9n3 kasa var sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz .
    lpg taktırsam mı acaba
  • benim ki otomatik şehir içinde kullaniorum genelde 3000 deviri geçmeden adam akıllı kullanınca öyle milletin abarttığı kadar fazla yakmaz.lpg ben sevmiorum taktırmadım bagaj zatn çok büyük deil taktırabilirsin.
  • arkadaş allah kazasız belasız hayırla binmeyi kullanmayı nasip etsin sana. bende aynı arabadan arıyorum ama o kadar param yok tahmini olarak 12- 13 filan temin edebiliryorum. polo olsun da hangisi olursa olsun diye düşünüyorum. bu paraya da en karlı hangi polo alınır ınuda bilnmiyorum ... bilenlerin yardımını isitiyorum bende...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.