Şimdi Ara

2005 Model Audi A3 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model, 68 bin kmde, 4-5 parçası boyalı, toplam 2600tl hasar kayıtlı, 1.6 Audi A3 alınır mı? Ne kadar yakar? Masrafı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende var 2005 1.6 hitler motorlu otomatik s-line full.Hemde 200 binde.Gene aynı param olsa gene gider aynı arabayı alırım.Hele hele yeni denen o buram buram ucuz plastik kokan araçları gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimi anlıyorum.7 aydır araç bende 1 kez xenon patladı 1 kezde radyatör delindi toplam 200tl masrafım oldu o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Bende var 2005 1.6 hitler motorlu otomatik s-line full.Hemde 200 binde.Gene aynı param olsa gene gider aynı arabayı alırım.Hele hele yeni denen o buram buram ucuz plastik kokan araçları gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimi anlıyorum.7 aydır araç bende 1 kez xenon patladı 1 kezde radyatör delindi toplam 200tl masrafım oldu o kadar

Ne kadar yakıyo hocam adam 36.000 tl istiyo arabaya. Çok geldi bana 2005 model sonuçta. O paraya 2009 golf falan buldum aynı kriterlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 2 Şubat 2016; 15:51:28 >
  • Lpg var bende uzun yolda 20 kurus kısa yolda 30 krs.Donanım olarak dolu bir araç.Motor-Şanzıman problemsiz tavsiye derim.Bu araçlar yaşı göstermez hem tip olarak hem motor-şanzıman olarak.
  • Zamanında 2005-2006 model ben de düşündüm araştırdım ama açıkçası çevreden aldığım yorumlar iyi yönde değildi. Masrafı ve bakımının fazla olacağı söylendi. Fazla yaktığı söylendi. Piyasası çok hızlı olmadığı söylendi vs.. Sonuçta almaktan vazgeçtim ama alınabilir gibi duruyor. Buradaki kaygı ikinci el piyasası ise almak mantıklı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus !

Zamanında 2005-2006 model ben de düşündüm araştırdım ama açıkçası çevreden aldığım yorumlar iyi yönde değildi. Masrafı ve bakımının fazla olacağı söylendi. Fazla yaktığı söylendi. Piyasası çok hızlı olmadığı söylendi vs.. Sonuçta almaktan vazgeçtim ama alınabilir gibi duruyor. Buradaki kaygı ikinci el piyasası ise almak mantıklı değil.

Uzun yıllar kullanırım gibi duruyor. Volkswagen dışında ülkede hiçbir markanın 2. eli düzgün değil ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Eski Model Alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Audi a3 alınır mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat iyi bile bence kaliteli arabadır vardı bizde düşünmenizi öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araçların motoru 8v diyorlar, bu doğrumu eğer böyleyse hem yakıt sarfiyatı hem gidişinde sıkıntı yaşanır?
  • groll G kullanıcısına yanıt
    bizim sıfırcı tayfası duymasın :D onlar için o plastikler o kadar değerli ki adeta tapıyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.