Şimdi Ara

2005 model 1.2 palio 38.000 km full orjinal klimalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKTA BÜYÜK AÇIKLAMAYI YAPTIĞIMA İNANIYRUM AMA YİNEDE YAZYAYIM
    2005 MODEL 1.2 MOTOR 8V. 60BG AC
    AZ YAKAR 38.000 ORJİNAL KM SİDİR
    KLİMA MEVCUT
    EXTRA LEDLİ FAR YAPTIRDIM STOPLAR SİYAH BOYALI
    MUAYNE 2010 KADAR GEÇERLİ
    KAZA DEĞİŞEN BOYA V.S. V.S. YOOOOK
    BAKIMLARI FİAT SERVİSTE YAPILDI
    ŞU ANDA SİTENİLEN TAMİRCİ YADA SERVİSE GÖTÜRÜLE BİLİR
    FİYAT 14.000 YTL KESİNLİKLE PAZARLIKSIZ
    RESİMLER:http://www.sahibinden.com/bayandan_super_temiz_tum_bakimlari_yapilmis_36000_km_deWQQaXQQ10751492WQQpXQQdisplayitem
    VURAL SAYIN 0532 516 0533

• hayırlı satışlar, yanlış anlamayın ama fiyatı bir daha gözden geçirin bence. Palio arıyan birisiolarak pazarda ve internette sizin aracınızın piyasası maalesef çok düşük (1.2 8v ve benzinli bir araç ) . Çok temiz, pırıl pırıl, sıfır gibi olabilir, ki tahmin ediyorumki öyledir ama maalesef bu piyasa böyle (not: bende pırıl pırıl arabamı sattım, inanın diğerlerinden 250 lira fazlaya gidebildi ancak, herşeysi dört dörtlük olmasına rağmen)

hayırlı satışlar tekrardan dostum.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_40697741
  • 1.2 16 valve olsa neysede o araba adamı deli eder. gitmiyo arkadaş yaaa. hele bide klimayı aç, bitmez yollar. bide şunu diyeyim 0 km 1.4 2009 model palio klimalı modeli 17500-18000 e veriyolar. aklında bulunsun. ha şimdi nerede bu araç bu paraya getir alırıöm muhabbetine burda kimse girmesin. adamın birine doblo premio 27500 veriyolar dedim, versinler almazsam serefsizim dedi. gittim 28000 den 27500 a binbir çene ilee indirdim, adam ya gerçekten veriyolar mış dedi kaçtı, serefsiz cıktı şimdi fiat bayiden hergün arıyolar noldu diye fiyatlar yerle bir helde 2. elde. neyse kolay gelsin herkese. hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARABA BENDE PARA SİZDE İSTEYEN ALIR İSTEYEN ALMAZ BOŞ KONUŞMAYALIM BU GÜN FATİHTE GALARİCİLER 12500 YTL VERİRYOR
  • Boş değil doğru konuşuyoruz güzel kardeşim. Senin iyiliğin için. Eğer gerçekten aracını satma ihtiyacın varsa biran önce elinden çıkarabilmen yazdım, yoksa 1ay 2 ay 3 ay beklersin, sonra fiyatı düşürür satarsın. Maalesef piyasa koşullarına uymak gerekiyor.

not: eğer keyfi satıyorsan lafım yok, satamazsan biner devam edersin, ama bekledikçe zarar edersin :)

quote:

Orjinalden alıntı: vural_sayin

ARABA BENDE PARA SİZDE İSTEYEN ALIR İSTEYEN ALMAZ BOŞ KONUŞMAYALIM BU GÜN FATİHTE GALARİCİLER 12500 YTL VERİRYOR

ARABA BENDE PARA SİZDE İSTEYEN ALIR İSTEYEN ALMAZ BOŞ KONUŞMAYALIM BU GÜN FATİHTE GALARİCİLER 12500 YTL VERİRYOR

hiç durma koş hemen ver yılbaşından sonra 10 liraya bile zor derim amma niyetin başka ise bilemem ''hani bir kaz denkgelir heesaaabı yani''

Orjinalden alıntı: dırdır07

quote:

hiç durma koş hemen ver yılbaşından sonra 10 liraya bile zor derim amma niyetin başka ise bilemem ''hani bir kaz denkgelir heesaaabı yani''
    sen rahat ol araba benim fiyat benim ama maşallah benden çok beni düşünüyorsunuz yaaa sağol arkadaşım ne zaman satacağıma ben karar vereyim müsade et heee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.