Şimdi Ara

2004 sonrası 1.6 vectralar lpg de ne yakıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 2006 arası vectra almayı düşünüyorum ama çok yakıyor diyorlar. bilgisi olan var mı nasıl yakıyor astra ile çok farkediyor mu. bir de 1.6 olanlara hantal diyorlar doğru mudur. bu aracı kullananlar varsa özellikle lpg li olarak kullananların yardımını bekliyorum.

• bi müşterimizde var;2004 comfort tartarini lpg var araçta;yaklaşık 18-19 ykr filan yakıyor ş.içi'nde.

araç hantal filan değil;motoru gayet te kaldırıyor.
    evet 1.6 olduğu için çoğu c sınıfı 1.6'dan iyi değildir hızlanması filan ama yetiyor o araca.

c sınıfı araç parasına satılıyor o model vectra'lar.
    24-25 milyara 2003-2004 vectra'lar satılıyor.
    gidip de golf-bora-astra almaktan daha iyidir;varsın 1.6 olsun..
    en azından bir üst sınıf;geniş;yayla gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 8 Haziran 2008; 1:38:04 >
  • valla ben de anlamıyorum bi türlü neden çok tutulmuyor neredeyse astrayla aynı fiyata satılıyor. e yakıtı da iyiyse bukadar acaba neden .gemi gibi araba gayet de estetik.
  • eğer ki almayı düşünürsen al derim.
    tutup ta o parayı bir alt sınıf arac vereceğine vectra alman daha iyi olur bence.
    lpg'de bağlattırırsın;mis gibi binersin.
  • Merhaba Benim 2005 model vectra design edition arabamda Sıralı sistem lpg var ve çok Memnunum..Arabamda Açık Hava filtresi takılı olduğu zaman Sehir içinde 200 bin yakıyor. söktüğüm zaman 175 bin yakıyor...Uzun yolda da 145 bin yakıyor...Benzine Göre % 50 tasarruf sağlıyor Lpg..Eğer hala Taktırmayı düşünenler varsa Hiç düşünmeden taktırsınlar...Arabanızı satacağınız zaman da Lpg li olması Artı bir avantaj Olur.

2004 sonrası 1.6 vectralar lpg de ne yakıyor
  • peki performansı nasıl memnun musunuz birde bu açık hava filtresi nası bir avantaj sağlıyor ki
  • Arabamda Açık hava Filtresi Olduğu Zamanlarda Daha bir Rahat gittiğini anladım..O yüzden 3 - 4 Aydır Takılı...Söktüğüm Zaman eksikliğini hissettim. Arabası olan ve performans alamayan arkadaşlara Arabalarına Açık hava Filtresi Takmalarını Öneririm..Yakıtta Benzinli arabalarda 50 bin tüplü arabalarda 25 bin lira yı Önemsemiyorum diyorsanız Beklemeyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARAÇ 1.6 VECTRA HANTALDIR GAZLI SI DAHA DA HANTALDIR. BENCE SİZ EN AZ 1800 CC HACMİNDE MOTORLU VECTRA ALINIZ!

__________________________________________________________________________________________________________________________

SORUN YOKSA TOYOTADIR
    SORUN VARSA ALMANDIR ( VW OPEL )
    SORUN ÇÖZÜLEMİYORSA FRANSIZDIR ( PUG, CİTROEN )
    ___________________________________________________________________________________________________________________________

ESPRİMİ İZİN KULLANMAYINIZ.
  • bizdede 2004 vectra comfort var benzinlide şehir içi 12lt şehir dışı 7 litre yakıyor aracı çok performanslı beklemeyin ama yinede çok kötü diil en azından bastın mı kaçıyor tabii 2000 cc ler gibi diil

sıralı sistem lpg de performans kaybının olmadığını sölüyolar bence taktırırsan daha ekonomik kullanırsın zaten artık yolda gördüğümüz lüks araçların bile yarısında lpg var
  • lpg büyük avantaj

ben cngyi bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.