Şimdi Ara

2004 Peugeot 307SW Full-Tavsiyeleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
11.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sw bir araç arıyorum. Bulduklarım arasında 2004 Peugeot 307SW var. Görüşleriniz nedir? Alınır bir araba mıdır? 307 Sw OV pack konusunda fikirlerinizi ve yakıt tüketimlerini paylaşırsanız sevinirim.

Daha önce Peugeot kullanmadım. Tavsiye eder misiniz? Uzak mı durayım?

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkli_ -- 21 Temmuz 2010; 13:51:39 >

• merhaba
    hb kullanıyorum gayet memnunum herseyıle super arac bence gıdsı,yol tutusu,konforu,genıslıgı ve durusu ayı bır zevk..100km de 8lt yakıyor benzınlı..
  • Teşekkür ederim. Başka tavsiyesi olan yok mu?

SW kullanan mesela? Otomatik vitesi nasıl? Arıza durumları nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy75

Teşekkür ederim. Başka tavsiyesi olan yok mu?

bende merak ediyorum
  • Yok mu başka fikrini söyleyecek?

Veya Peugeot yerine başka marka ve model öneren var mı?
  • Bunlara LPG sistemi takıldığında, bagaj durumu nasıl oluyor? Sanırım stepnenin olduğu yere konulamıyormuş, bagajın dışında olduğu için. Fikri olan var mı?
  • Cevap yazan yok ama, başka bir soru daha...

Bazılarında Hız sabitleyici (Cruise Control) yok. Bunlara sonradan takılabiliyor mu? Maliyeti ne kadar olur acaba?

Ayrıca 2003 - 2004 Peugeot 307 SW (otomatik vites) piyasa fiyatı nerelerde, boşuna fazla para vermeyelim...

Cevap yazanlara teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 307 CC haricinde hiç bir modelde hız sabitleme standart olmadı.
    Sw üzerinde bulunan hız sabitlemeyi,kullanıcıları serviste taktırmıştır.

otomatik viteslerde hız sabitleme ayrı bir güzel oluyor.
    düğmeye basarak araç hızlanıyor ve vites bile değiştiriyor.

ben hb ve manuel kullandığım için diğer sorularına cevap vermeyeyim.
  • individual'in de dediği gibi hız sabitleyiciler sonradan takıldı.Bende öyle yaptırdım. Yanlız benim araç dizel manuel.Yanlız aracınıza daha sonradan hız sabitleyici taktırmak isterseniz makyajlı kasa olarak bilinen 2006 ve üzeri modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Daha önce HB 307 kullanmış birisi olarak SW'lerin HB kardeşlerinden daha keyifli olduğunu söyleyebilirim.

Lpg olayına sıcak bakmadığım için dizel modelini tercih ettim.Şayet SW modeli bagaj hacmi için tercih ediyorsanız lpg tankı bagajdan yer çalıyor ve bence hiçte hoş görünmüyor.

Fiyat konusuna gelince her ikinci araçta olduğu gibi bunu da aracın modeline göre kilometresi ve temizliği aracın fiyatını belirliyor. Aynı model aracı 15 bine de bulabilirsiniz 19-20 binede bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 2 Ağustos 2010; 6:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: login35

individual'in de dediği gibi hız sabitleyiciler sonradan takıldı.Bende öyle yaptırdım. Yanlız benim araç dizel manuel.Yanlız aracınıza daha sonradan hız sabitleyici taktırmak isterseniz makyajlı kasa olarak bilinen 2006 ve üzeri modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Daha önce HB 307 kullanmış birisi olarak SW'lerin HB kardeşlerinden daha keyifli olduğunu söyleyebilirim.

Lpg olayına sıcak bakmadığım için dizel modelini tercih ettim.Şayet SW modeli bagaj hacmi için tercih ediyorsanız lpg tankı bagajdan yer çalıyor ve bence hiçte hoş görünmüyor.

Fiyat konusuna gelince her ikinci araçta olduğu gibi bunu da aracın modeline göre kilometresi ve temizliği aracın fiyatını belirliyor. Aynı model aracı 15 bine de bulabilirsiniz 19-20 binede bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Evet bagaj için SW arıyorum. Ama maalesef Peugeot ların stepneleri aracın çok altında - dışında olduğundan oraya konulamıyormuş. Ben de şöyle düşünüyorum. Aracı aldıktan sonra 200-300 Tl masraf yapıp tankı istediğim gibi yeniden yerleştirmek ve üstüne de bir kutu yaptırıp onun da üstünü kullanmayı amaçlıyorum. Bilmem nasıl olacak???

Olmazsa olmaz şartım Otomatik-triptonik olduğu için peugeot 307sw'ların dizellerinde de olmadığı için bu seçeneği elemem gerekiyor.
    Başka markalarda var ama karar veremiyorum.

Bu Peugeot'ların triptonikleri ile ilgili bir sürü şey yazılıp çiziliyor. Kimileri illallah diyor, kimileri sorunsuz kullandığını söylüyor. Hangisini dikkate almalı bilmem... Bunlarda yaşanan en büyük sorun ne? Bilen var mı?

• Aradan 1 günden fazla zaman geçtiği için sorun olmaz diye düşünerek;

Peugeot'larda kullanılan triptonic vitesle ilgili bu forumda da çeşitli şeyler okudum. Ama satılan adede vurduğumuz zaman gerçekten bize de vurması ihtimali yüksek mi? Yoksa genel olarak kullananlar memnun mu triptonicten?

2.el alırken, yetkili serviste ekspertize bakılırken olası triptonic problemleri de ortaya çıkacaktır herhalde? Yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yndm

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy75

Teşekkür ederim. Başka tavsiyesi olan yok mu?

bende merak ediyorum

bendeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

307 CC haricinde hiç bir modelde hız sabitleme standart olmadı.
    Sw üzerinde bulunan hız sabitlemeyi,kullanıcıları serviste taktırmıştır.

otomatik viteslerde hız sabitleme ayrı bir güzel oluyor.
    düğmeye basarak araç hızlanıyor ve vites bile değiştiriyor.

ben hb ve manuel kullandığım için diğer sorularına cevap vermeyeyim.

1.6 XR modeli mi daha iyi 1.6 OV PACK modelimi daha iyi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.