Şimdi Ara

2004 Passat 1.6 Trendline...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/2004_passat_1_6_trendlineWQQaXQQ10360093WQQpXQQdisplayitem
    ilan ve arac burda .. ulasmak icin pm atınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuberlin -- 14 Ağustos 2008; 0:04:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

http://www.sahibinden.com/sell.php?auction_id=10360093 ilan ve arac burda fiyat en son 26.000 olur... ulasmak icin pm atınız..

ilginç aslında cazip.
  • Bugün Mutluhan'a gittim araba icin 24.000 ytl verceklerini sölediler... Bende kabul etmedim, 2. el satmak biraz zor ama fiyatının altına vermek daha zor...
  • ankda piyasasi 27-28 civari zaten 2003 passat 2,0 sirali lpgli hatasiz boyasiz galeri fiyati 27500
  • ayrica arac comfortline ve full ama wergisi 1,6ya gore fazla oldugu icin fiyati brz dusuk
  • 2004 mayıs çıkışlı 22.000 km de dedem tarafından gözü gibi bakılmış araç satılık, sonax bakımlı orjinal yukarıdaki aracın aynı reni (kül gri)

32.000 düşünüoruz fazla olabilir ama araç sıfır ayarında ,
  • Up!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 Toyota Auris 1.6 Elegant
    4 hafta önce açıldı
    2011 Passat 1.8 Tsi 160hp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • passatların 1.6 motorluların o kasayı kaldıramadıkları için çok hantal oldukları duymuştum.Bilen biri bizi bilgilendirebilirmi acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: öndercan

passatların 1.6 motorluların o kasayı kaldıramadıkları için çok hantal oldukları duymuştum.Bilen biri bizi bilgilendirebilirmi acaba..

aynen öyle.komşumuz vectra sını sattı.1.6 motordan şikayetcıydı
  • Bence yanlıs düsünüyosunuz kullanmadan yorum yapmayın... Tamam 2.0 motor kadar performanslı degil ama yavas da degil. Devirli kullandıgınız zaman gayet iyi gidiyo... Bu yüzden emin olarak konusmayın..
  • Up!
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuklasaN

Bence yanlıs düsünüyosunuz kullanmadan yorum yapmayın... Tamam 2.0 motor kadar performanslı degil ama yavas da degil. Devirli kullandıgınız zaman gayet iyi gidiyo... Bu yüzden emin olarak konusmayın..

kullanmadıgımı nerden çıkardınkı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: öndercan

passatların 1.6 motorluların o kasayı kaldıramadıkları için çok hantal oldukları duymuştum.Bilen biri bizi bilgilendirebilirmi acaba..

2004 model 1.6 exclusive sahibiyim...arabayı eğer devirli kullanırsan son derece atak bir motora sahip.102 beygir güç bana da yeterli gelmez gibi gelmişti ama değil...sadece klima açıkken rampalarda devirden düşebiliyor...115 ps lik laguna dan çok daha seri araba mesela..(abimde 2004 laguna var) ....

arkadaşın arabasına düşündüğü fiyat normal..hayırlı satışlar...bende bir süre sonra satmayı düşünüyorum..herhalde 32 den aşağıya da vermem :)
  • arkadaşımın babası silifkede 2005 passat aldı..33000 ytl ye..o da 1.6 motor..ve yeni kasa.harbiden iyi almış..sahsen passat alacak olsam kesınlıkle 1.6 düşünmezdim..passat dediğin bastın mı gıtmelı..dayımda var 1.9 tdi..maşallah yer ucagı..herkese hayırlı satışlar
    bu arada arabanın fiyatıda kendıde guzel,bınıcısıne gıder umarım.kolay gelsn
  • Up! Arac hala satılık!
  • Güncel.
  • ben biraz gec gördümkonuyu ama olsun..arkadaşlarıma soruyorum acaba neye dayanarak 1.6 nın passat ı kaldırmadıını sölüolar..yapmayın öle kulaktan dolma bilgilerle önce kendinizi sonra başkalarını kandırmayın... aynı aracı ben düşünüordum şans eseri bi arkadasım 2005 b5.5 kasa 1.6 exclusive araç almış ve araç 1.6 120 hp lik civic ten daha atikk daha seri inanmayan gitsin test etsin ama bilip bilmeden konuşmasın lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkn87

ben biraz gec gördümkonuyu ama olsun..arkadaşlarıma soruyorum acaba neye dayanarak 1.6 nın passat ı kaldırmadıını sölüolar..yapmayın öle kulaktan dolma bilgilerle önce kendinizi sonra başkalarını kandırmayın... aynı aracı ben düşünüordum şans eseri bi arkadasım 2005 b5.5 kasa 1.6 exclusive araç almış ve araç 1.6 120 hp lik civic ten daha atikk daha seri inanmayan gitsin test etsin ama bilip bilmeden konuşmasın lütfen..

normal kullanımda 1.6 passat gayet yeterli ama 120 hp civicden atik olması imkansız.haa şu var tdi lar ve 1.8t ler çok süratli oldukları için millet 1.6 dan da o performansı bekliyor

• 2004-2005 eski kasa passat 1.6 almayı düşünüyorum ancak okuduğum yorumlardan beynim sulandı yaa nolur bi yardımcı olun bundan önceki aracım 2006 elantra 1.6 105 hp idi yani okunanlara bakacak olursam sanki 1.6 sürünerek gidiyo yığılıyo herkes yolda onu solluyo abi ne bu yaaa soğutmayın nolur gerçek bilgi verin ben rallici değilim ilk kalkışım 30-40 sorada iyi yol bulursam en fazla 140-150 yani bu araba 3-4 kişiyle rampada 1 kamyonu sollayamayacaksa ki öyle anlatılıyo çoğu yorumlarda ben bittim isteğim en başta güvenlik sora konfor rahatlık sorada yolunu bulursam max 170-180 bu 1.6 için çokmu arkadaşlar 200 elantrayla yaptım ama asla sevmiyorum 200 leri görmek güvenlik sıfıra iniyo acil yorumlarınızı bekliyorum saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.