Şimdi Ara

2004 Elegance Aldım Fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.Bugün İzmir Eren Otomotivden 2004 Vectra Elegance için kapora verdim.Araç orjünal 49500 km'de.(Km kesinlikle orjinal dediler.)İstediğim yere göstereceğim ve eğer beğenmezsem kaporayı geri alabileceğimi söylediler.Ön kaputta ve ön çamurlukta çizikten dolayı boya var.Kazası yok.Sağ ayna düşmüş yenisi takılacak.Aracı 28,000 den peşin alacağım için 26,500 YTL ye kadar indirdim..Hangi servise götürmeliyim,yorumlarınız nelerdir? Araç sunroofludur.

[

• araba mükemmel Allah kaza bela vermesin fiyatıda bence iyi siyah olmasıda ayrı bir güzelliği motor 1.6 mı?
    ...::PİRANHACI::... Yaş:29 Sony Xperia Z
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkankurtay

Arkadaşlar iyi günler.Bugün İzmir Eren Otomotivden 2004 Vectra Elegance için kapora verdim.Araç orjünal 49500 km'de.(Km kesinlikle orjinal dediler.)İstediğim yere göstereceğim ve eğer beğenmezsem kaporayı geri alabileceğimi söylediler.Ön kaputta ve ön çamurlukta çizikten dolayı boya var.Kazası yok.Sağ ayna düşmüş yenisi takılacak.Aracı 28,000 den peşin alacağım için 26,500 YTL ye kadar indirdim..Hangi servise götürmeliyim,yorumlarınız nelerdir? Araç sunroofludur.

[

Abicim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin..Haa bu arada tabii ki bizim servise getireceksin..!!

• Sağol şerefim.Nasip!

Evet araba 1.6
    Motor yeterli dediler. tahminimce 102 BG.Tempradan sonra beni üzmez sanıyorum.

Tahminle motor kaç beygir olurmu abi yahu
    araban 1.6 100 beygir
    tempradan sonra motor olarak pek üzmez
    hatta tempradan sonra vectraya geçtiğinde genel olarak baktığında diyeceğiniz ilk söz şudur
    eğer gerçek araba bu ise biz ne kullanmışız?..

• hayırlı olsun..

eğer kalkışlarda yarış yapmayacaksan bide ani hızlanmaları fazla önemsemiyorsan motor yeterlidir..

Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin..

Teşekkür ederim arkadaşlar yaş 50 drag felan yapmıcaz artık..Motor 102 BG miş.

vw değilki bu 102 beygir olsun motoru :)
    100beygirlik motor var ama bunda 2 hplik çip varsa bilemem

http://arabam.e-kolay.net/testDetay.aspx?id=220
  • Güle güle kullanın araç 74kw tır 1.36 ile çarparsanız gücünü tam olarak bulursunuz.
    ...::PİRANHACI::... Yaş:29 Sony Xperia Z
  • aracın arka camındaki ne?

Arkadaşlar iyi günler.Bugün İzmir Eren Otomotivden 2004 Vectra Elegance için kapora verdim.Araç orjünal 49500 km'de.(Km kesinlikle orjinal dediler.)İstediğim yere göstereceğim ve eğer beğenmezsem kaporayı geri alabileceğimi söylediler.Ön kaputta ve ön çamurlukta çizikten dolayı boya var.Kazası yok.Sağ ayna düşmüş yenisi takılacak.Aracı 28,000 den peşin alacağım için 26,500 YTL ye kadar indirdim..Hangi servise götürmeliyim,yorumlarınız nelerdir? Araç sunroofludur.

allah kaza bela vermesin hem elegance hem sunroof lu hemde siyah. muhteşem üçlü...
    ara hızlanmaları dert etmiyorsan drag da yapmayacaksan 1.6 yeter. zaten bu aracın karizması yeter sana.
  • hocam aynı arabanın comfort unu 25 bin km de alıp 36 bin km de satmıştım.aracın artıları. sizinkinin donanımı süper.yol tutuş çok iyi.fakat bence eksileri fazla.süspansiyonları çok sert.motorunun yag yakma olasılıgı yüksek.ben 3000 kmde bir yag ekliyordum.servise sordum normal bunlarda dediler.bana pek normal gelmedi ya neyse.ve en önemlisi frenlerini hiç begenmedim.performas idare eder.o fiyat aralıgında bulabilecegin en iyi donanım ondadır.yakışı golf kadar

Orjinalden alıntı: efsanea_06

aracın arka camındaki ne?

Arka camdaki elektrikli perde...

allah kaza bela vermesin hem elegance hem sunroof lu hemde siyah. muhteşem üçlü...
    ara hızlanmaları dert etmiyorsan drag da yapmayacaksan 1.6 yeter. zaten bu aracın karizması yeter sana.

Allah razı olsun kardeş.Perşembe günü arabayı göstereceğim servisine eğer birşey çıkmazsa akşamına kapımın önünde olacak...
    Sunroof,siyahielegance gerçekten de zor bulunuyor.Kısmet diyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldıran

hocam aynı arabanın comfort unu 25 bin km de alıp 36 bin km de satmıştım.aracın artıları. sizinkinin donanımı süper.yol tutuş çok iyi.fakat bence eksileri fazla.süspansiyonları çok sert.motorunun yag yakma olasılıgı yüksek.ben 3000 kmde bir yag ekliyordum.servise sordum normal bunlarda dediler.bana pek normal gelmedi ya neyse.ve en önemlisi frenlerini hiç begenmedim.performas idare eder.o fiyat aralıgında bulabilecegin en iyi donanım ondadır.yakışı golf kadar

Yorumun için teşekkür ederim..Oranlama yaptığımda aracın artılarının daha iyi olduğunu düşündüm ve karar verdim.Temra SXA dan sonra beni üzmeyeceğini düşünüyorum.

• allah kazasız belasız sürüş nasip eylesin
    vectra elegancelerin 2004-2005 serileri arasında fazla bir fark yok arabada boya hiçbi şekilde önemli deil sadece orj. olsun yeterli siyah renk biraz seni zorlar ama baska renkte yakısmıo ona arabayı yeni aldıgın için mutlaka biraz masraf yapacaktır sonucta 2.el alıosun.bunlar dert etme
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.