Şimdi Ara

2004 model megane II 1.5 dci 30.000km de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tanıdığımız vasıtasıyla bu aracı bulduk 2004 model ve yalnızca 30k küsür kmde 1.5dizel sahibi 28.000 istiyor normalde bmw 320 e46 kasa bakıyorduk ama bu araç kafamızı karıştırdı Şimdi alıp önümüzdeki yaz satmak mantıklı bir alışveriş olur mu araç hakkında Detaylı bilgim yok en yakın zamanda bakmaya gideceğim detaylı bilgilerini eklerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Samanliktaki iğneyi bulmuşsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim araba 2008 model 1.5 dci 21.000 km'de bu gidişle o araç gibi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç gerçekten bulunmaz Hint kumaşı gibi ama bugüne kadar hiç düşündüğüm bir araç değil o yüzden karar veremedim asıl kararımı aracı görünce vereceğim gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevo16 S kullanıcısına yanıt
    Kilometre ve motor ojinalliğini kontrol ettirin hocam baya temiz Birde megane 2 için hangi donanımı ? Valla dynamiq ise tadından yenmez
  • Reşat altını bulmuşsun hocam buraya konu açıp vakit harcaman bile abes

• Garajda fiilen fazla yattıysa masraf çıkarır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer servis kayıtlı ise ve kilometre orjinalliğinden eminseniz kaçırmamanız konusunda ısrarcıyım. Kullanımda, tasarrufta ve satışta sizi üzmeyecek bir araç.
  • 80 hp olan 1.5dci ise çöp alma kaç, 105 hp olanı iş görür.

Konu kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Bizim araba 2008 model 1.5 dci 21.000 km'de bu gidişle o araç gibi olacak.

model ne ?
  • düşük km iyidir fakat o yaşa göre o km tamamen risktir.Belliki araba uzun süre yatmış.Yattığı için mecbur trigeri kayışlar vs birton masraf çıkabilir.

Aracı aldığınızda km düşük diye zaten baya pahalı alıyorsunuz birde üstüne masraf yapınca 30 'u geçecek 2004 model araba için değmez.

30 milyara 2008 2009 model 50 bin ila 90 arasında full megane 2 bakın BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

80 hp olan 1.5dci ise çöp alma kaç, 105 hp olanı iş görür.

Konu kilit.

İnanın sizin gibiler yüzünden konu açmayada yorum yazmayada çekinri oldum.

Yahu dünya üzerine milyonlarca satmış ve şuan en ekonomik durumda olan bir motoru kulakdan duyma şeylerle hiçbir sebep belirtmeden 80 'se kötüdür diyorsun.

Hiç hayatında kullandın mı ? Neye göre kötü ? altındaki araba 300 bg mi ?
  • Bence sen bmw al naabcan meganeyi piiiiis kotuuuu pis o sen bmw al bana o kisiyle irtibata gecebilecegim numara ver bana sana yaramaz megane

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Konu kilit.

Yahu dünya üzerine milyonlarca satmış ve şuan en ekonomik durumda olan bir motoru kulakdan duyma şeylerle hiçbir sebep belirtmeden 80 'se kötüdür diyorsun.

Altımdaki arabayla ne ilgisi var? Saçmalığa bak, o zaman 300 hp arabası olmayan mesaj yazamasın foruma.

80 hp traktör gibi hızlanıyor, gerçekleri söylemeyelim de kazık mı yesin arkadaş? Kimin adına neye hizmet ediyorsunuz arkadaş?

• İkinci elde orijinal az kilometre yapmış dizel Megane bulmak, çölün ortasında su istasyonu bulmak gibi bir şey.
  • yorumlar çok olumlu zaten megan II piyasası belli olan bir araç motoruda kendini ispatlamış ben sadece daha önce hiç düşünmedim bu aracı eğer alırsamda kışı geçirir yazın satar yine e46 bakarım sahibi 28.000 bin diyor pazarlık payı illa vardır benim sorum pazarlık yaparak bu aracı aldığımda önümüzdeki yaza kadar en fazla 5k km yaparım zararsız ziyansız satabilirmiyim
  • donanım ne araçta?
  • quote:

quote:

quote:

Konu kilit.

Altımdaki arabayla ne ilgisi var? Saçmalığa bak, o zaman 300 hp arabası olmayan mesaj yazamasın foruma.

80 hp traktör gibi hızlanıyor, gerçekleri söylemeyelim de kazık mı yesin arkadaş? Kimin adına neye hizmet ediyorsunuz arkadaş?

Konuyu bu kadar çarpıtmanıza hayran kaldım.

Ekonomi amaçlı üretilmiş bir araçtan nasıl bir performans bekliyorsun ? Kaldıki 80 bg'lik meganların torku birçok araçdan çokdaha iyidir ve çekişi hayet güzeldir.

Hİçbir veri hiçbir açıklama hiçbir tespit ve dayanak olmadan 80 çöp diyebiliyorsan bu bir gerçek değil sadece kişisel düşüncedir.

benim düşüncem için 300 hp arabası olmayan yazmasın demişsin o zmn sana görede 80 bg ve aşağı arabalar direk çöpe atalım.

Böyle başarılı ve güzel bir motoru çöp demenize inanın sadece gülüyorum.

Kime hizmet ediyorsun demişsin , Önceden mosadla çalışıyordum şuanda CIA ile çalışıyorum.CIA özel emir verdi her araç arayana megane 2 'yi anlat Dci motor alsınlar sanada ordan komisyon veririz dediler.Şimdilik CİA'deyiz anlıycan....

yahu kime neye hizmet edeyim.gariban bi yorumdaşız şurda

• quote:

quote:

quote:

Konu kilit.

Bu ne celal dostum ? Dci 80 aile kullanıcılarının %80 ini tatmin edebilecek bir araç. Üstelik reel yakıt tüketiminde henüz bu motordan daha az yakan bir motor kullanmadım. Kazık mazık yok ortada.

Fiyata gelince eğer boş donanımsa yüksek. En azından sportway falan ise bence bu para verilir çünkü kilometresi cidden düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf434382

Bizim araba 2008 model 1.5 dci 21.000 km'de bu gidişle o araç gibi olacak.

model ne ?

Extreme

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.