Şimdi Ara

2004 model Megane 2 Sedan 1.6 Dynamique Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
24.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane Megane 2 sedan araç buldum, rengi gri. Araç 1.6 Dynamique geçiyor ama Sunrooflu, Dijital kilimalı, Cruise kontrol, Yağmur ve Far sensörlü. Kendi yılında üretilenlerin en fullüymüş. Sanırım tam deri döşeme eksik eğer öyle bir seçeneği vardıysa o zamanlar.

2004 model 100 binde. Lpgsi 94 binde takılmış (BRC) Herhangi bir değişen hatta boya yok diyor satıcı. Çokda iddalı boya çıkarsa 5000 Tl değişen çıkarsa 10000 ucuz veririm diyor. 90.000 bakımı serviste yapılmış.

Bu arabanın ederi nedir? Araç bayağı temiz diri gözüküyor. Bu model arabanın kronik sorunu var mıdır? Yada neye dikkat etmem gerekir?

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mmysterious

Arkadaşlar bir tane Megane 2 sedan araç buldum, rengi gri. Araç 1.6 Dynamique geçiyor ama Sunrooflu, Dijital kilimalı, Cruise kontrol, Yağmur ve Far sensörlü. Kendi yılında üretilenlerin en fullüymüş. Sanırım tam deri döşeme eksik eğer öyle bir seçeneği vardıysa o zamanlar.

2004 model 100 binde. Lpgsi 94 binde takılmış (BRC) Herhangi bir değişen hatta boya yok diyor satıcı. Çokda iddalı boya çıkarsa 5000 Tl değişen çıkarsa 10000 ucuz veririm diyor. 90.000 bakımı serviste yapılmış.

Bu arabanın ederi nedir? Araç bayağı temiz diri gözüküyor. Bu model arabanın kronik sorunu var mıdır? Yada neye dikkat etmem gerekir?

Şimdiden teşekkürler

Kronik sorun bobinlerinde olabiliyor o serinin.Bir diğer sorun soyulan kapı kolları,tıkırtı ses gelebilir sağdan soldan bunlar bilinen sorunlar.

Araç piyasası 24-25 bin civarı olması lazım.

• Sifir aldığımız 2005 megane 2 1.5 dci dynamique araci kullanıyoruz halen. 103000 km civarinda. Sofor tarafi ic kapi kolunda soyulma mevcut biraz. Ufak tefek tikirtilarimiz da var tabi. Onun disinda hala bir sorunumuz yok. Cok genis ve yola saglam basan bir arac. Direksiyon bu modellerde biraz hissiz. Sizin dusundugunuz benzinli modeli yine sedan kasada yaklasik 500 km kadar sehirdisi ve 100 km kadar sehir icinde kullandim. Yeterli bir arac. Fakat dizele alistiktan sonra yakit tuketimi fazla geldi bana. Ankara sehir ici 8 civari, adana ankara arasi uzun yolda 100-110 arasi ortalama bir seyirle 6.5 litre civari benzin tuketimim vardi.Arac denildigi gibi kazasiz ise bir test surusu yaparak tikirti durumuna bakin. Cok tikirti ve soyulma vs durumu pek yoksa alinabilir bir arac. Umarim faydasi olur size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o araba en fulu. fiyat ne kadar? km orjinal ve fiyat uygunsa alinir.

• 25 lira civarı eder..

• 2005 Megane 2 HB 1.6 Dynamique otomatik (sunroof-dijitsl klima-xenon) vs en full donanımlo aracımızı 2007 de 60.000 de 25.000TL ye sattık haberiniz olsun diye yazayım dedim. Bence 22-23 den fazla vermeyin.
  • yaklaşık 3 ay önce Kırmızı renk 2004 1.6 Dynamique aracımızı (86binde) 24.500e sattık.
    -Sol ön kapı ve sağ arka çamurluk lokal boyalı haricinde değişen ve boya yok.
    -Sunroof, hız sabitleyici, CD ve Kasetçalar vs. vs. en fullü yani.

İkinci eli sağlamdır ben 3 günde sattım. gün boyunca telefonum susmak bilmedi.
    Fazla sorun çıkarmaz bakımlarını düzenli yaptırırsanız. Performans olarakta yeterli diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzinli olduğu için bence 25 etmez. 23 civarları idealdir. Sahibinden.comda yazılan fiyatlara aldanmayın. Ama, eğer araba gerçekten temizse ve yıllarca binecekseniz 1-2 bin tlnin hesabını yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznklckp -- 17 Haziran 2013; 13:30:04 >
  • Valla adam önce 26.000 yazmıştı 2-3 gün içinde 28.000e çıkarmış fiyatı. Herhalde arayan fazla olunca araca prim yaptırdı kendi kendine. Ben aradım aynı ilde olmamıza rağmen 160 km uzağımda (bu arada Erzurumdayım). Adam çok fazla indirim yapamam filan dedi bende 25.000 olursa getir baktırıp alayım dedim. Aracın 0 yazlık kışlık lastikleri varmış falan filan.

Şimdi bu yazılanlardan ben araç için üst sınırdan fiya vermişim gibi hissettim. Her işte bir hayır vardır. Muhtemelen anlaşamayacağız ama ilgilenenler olursa ilan likni şu;

2004 Megane 1.6 Dynamique 99.000 km

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.