Bildirim
2004 MODEL KİA PİCANTO 1.1 EX LASTİK SEÇİMİ ACİL !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fikir vermesi açısından adac adlı test kuruluşunun lastik ölçünüzle ilgili testlerine bakabilirsiniz. genelde michelin, continental, goodyear, bridgestone, pirelli gibi markalar testlerin üst sıralarında yer alıyor.. bence kendini kanıtlamış barkaların hiçbiri diğerine tamamen üstün değil, ortalama bir kullanıcı için fark etmez diye düşünüyorum, hepsi alınabilir.. hangisi uygun fiyatlı ve ulaşması kolaysa onu tercih edebilirsiniz.
ben dört mevsim olarak michelin kullanıyorum, gayet memnunum. kışlık olarak pirelli aldım, oda karda kışta beni yolda bırakmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: pelstina
fikir vermesi açısından adac adlı test kuruluşunun lastik ölçünüzle ilgili testlerine bakabilirsiniz. genelde michelin, continental, goodyear, bridgestone, pirelli gibi markalar testlerin üst sıralarında yer alıyor.. bence kendini kanıtlamış barkaların hiçbiri diğerine tamamen üstün değil, ortalama bir kullanıcı için fark etmez diye düşünüyorum, hepsi alınabilir.. hangisi uygun fiyatlı ve ulaşması kolaysa onu tercih edebilirsiniz.
ben dört mevsim olarak michelin kullanıyorum, gayet memnunum. kışlık olarak pirelli aldım, oda karda kışta beni yolda bırakmadı.
Yaklaşık 1 ay önce 165 - 60 - 14 lastik olarak Petlas' a baktım, Petlas önerirmisiniz, nasıl lastikdir biliyormusunuz ? -
sizce petlas neden lastiklerine test edilmek üzere adac a göndermiyor? bunu bir düşünün.. -
quote:
Orijinalden alıntı: pelstina
sizce petlas neden lastiklerine test edilmek üzere adac a göndermiyor? bunu bir düşünün..
Hımmm anladım, yanlış anlamadıysam Petlas lastiği o kadar da iyi değil yani ? -
Güncel. -
Up ! -
bende de 2007 model dizel picanto var. lastik ebatı 175 çelik jant da var. benim sorunum tümseklerden filan hızlı geçince yada arkada 2 kişi oturunca lastiğin çamurluğa sürtmesi. bu sorun sizde de oluyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X