Şimdi Ara

2004 MODEL KİA PİCANTO 1.1 EX LASTİK SEÇİMİ ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2004 model Kia Picanto 1.1 EX aldım. Araçta Kia nın 14 inçlik kendi çelik cantları var ve 165-60-14 lastikler var üzerinde. Sizce hangi marka lastik almalıyım, sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.

• fikir vermesi açısından adac adlı test kuruluşunun lastik ölçünüzle ilgili testlerine bakabilirsiniz. genelde michelin, continental, goodyear, bridgestone, pirelli gibi markalar testlerin üst sıralarında yer alıyor.. bence kendini kanıtlamış barkaların hiçbiri diğerine tamamen üstün değil, ortalama bir kullanıcı için fark etmez diye düşünüyorum, hepsi alınabilir.. hangisi uygun fiyatlı ve ulaşması kolaysa onu tercih edebilirsiniz.

ben dört mevsim olarak michelin kullanıyorum, gayet memnunum. kışlık olarak pirelli aldım, oda karda kışta beni yolda bırakmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

fikir vermesi açısından adac adlı test kuruluşunun lastik ölçünüzle ilgili testlerine bakabilirsiniz. genelde michelin, continental, goodyear, bridgestone, pirelli gibi markalar testlerin üst sıralarında yer alıyor.. bence kendini kanıtlamış barkaların hiçbiri diğerine tamamen üstün değil, ortalama bir kullanıcı için fark etmez diye düşünüyorum, hepsi alınabilir.. hangisi uygun fiyatlı ve ulaşması kolaysa onu tercih edebilirsiniz.

ben dört mevsim olarak michelin kullanıyorum, gayet memnunum. kışlık olarak pirelli aldım, oda karda kışta beni yolda bırakmadı.

Yaklaşık 1 ay önce 165 - 60 - 14 lastik olarak Petlas' a baktım, Petlas önerirmisiniz, nasıl lastikdir biliyormusunuz ?
  • sizce petlas neden lastiklerine test edilmek üzere adac a göndermiyor? bunu bir düşünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

sizce petlas neden lastiklerine test edilmek üzere adac a göndermiyor? bunu bir düşünün..

Hımmm anladım, yanlış anlamadıysam Petlas lastiği o kadar da iyi değil yani ?
  • 16_MJT_05 1 kullanıcısına yanıt
    Güncel.
  • Up !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de 2007 model dizel picanto var. lastik ebatı 175 çelik jant da var. benim sorunum tümseklerden filan hızlı geçince yada arkada 2 kişi oturunca lastiğin çamurluğa sürtmesi. bu sorun sizde de oluyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.