Bildirim
2004 laguna için ankarada servis ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ayrancıda çok iyi bir servis var.hoşdere özel servisi.fiyat konusunda seni üzmezler.benimde çok yakın bi tanıdığımdır.en az yetkili servis kadar tecrübeli bir servis.fiyat konusundada onlar kadar üzmeyecek bi servis. _____________________________ bu alemde ultrAslan tayfa gerisi palavra -
Cevap için teşekkürler.
Renault laguna tecrübeleri var mıdır? Elektronik arızalarını haledebilirler mi?
Adresini alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 4 Eylül 2007; 10:32:24 >_____________________________ -
Neziroğlu derim başka da demem. Key card çünkü. söğütözünde 12.00 a kadar açık _____________________________ Ford Mondeo 2004 Mk3 2.0 GhiaHyundai ix 35 2013 Suzuki Vitara GLX 4x2 2016 Pugeot 301 Blue Hdi Allure 2019 -
Neziroğlu güvenilir mi sizce? Bazı şikayetler duydum hakkında? _____________________________ -
iyi diyen de var kötü diyen de ben bir sıkıntı yaşamadım. bir de oray renault var arıyorsun gelip alıyorlar. Onlar da iyi istanbul yolunda bp nin içinde, tamir uzun sürerse araba da veriyorlar. _____________________________ Ford Mondeo 2004 Mk3 2.0 GhiaHyundai ix 35 2013 Suzuki Vitara GLX 4x2 2016 Pugeot 301 Blue Hdi Allure 2019 -
Bocsh servislerine ne diyorsunuz, ne tür arızalar için gidilebilir? Elektronik arızalara bakıyorlar mı. Keycard ya da LCD ekran gibi?
özel sservis ile neziroğlu arasındaki fiyat farkı ne olur. yaklaşık yüzde de kaç daha pahalıdır neiroğlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 4 Eylül 2007; 13:37:13 >_____________________________ -
neziroğlunun servisi 5 para etmez.yıllardan beri kullandım neziroğlu servisini.herşeyden evvel çok pahalı.insanları yolmaktan başka bi düşünceleri yok.hoşdere servisinin yerini tarif edeyim.ayrancı lisesinin olduğu yokuşun sonunda sağda,hoşdere caddesinin kesiştiği yerde.tel nosu 467 63 63.istersen bi ara gitmeden evvel.tekin beyi iste orda.semihin arkadaşıyım de.sorunun anlat.yardımcı olurlar sana. _____________________________ bu alemde ultrAslan tayfa gerisi palavra -
aramis1
Ben 2001 den beri ankaradayım ve renocuyum ))) clio megane simdide laguna. sogutozunede gittim nezirogluna da... Her ikisinden de memnun degilim. Onceki arabalarım sıfırdı ılk sahıbıydım mecburen garanti yuzunden onlara gidiyordum istemesemde. herseyden once sureklı kalabalık ve sureklı acele yapılıyordu hersey. Simdi garanti dısı bir aracım Lagunam var vede ÖZGÜRÜM ))) Bosch servislerini bende nette arastırdım web sayfaları iyi )))) ama denemek lazımgidenlerden dinlemek lazım.
Aracımı ıkıncı el almıstım clima LCD si ısıkları yanmıyordu OSTİMDE bir yere gitmistik kartını filan bulabilirim yanımdaysa. Reno servisinden bir usta ve ben )) 10 dakikada halletmislerdi ( 100 USD) . Yani nezir ogluda sogutozude bir suru isini oto sanayide iyi ustaların dukkanlarına goturuyorlar )
bircok kisi kızacak bana ama iyi ustanın serviste ne isi var. Onlar serviste isi iyice ogrenıyorlar sonra sanayıde dukkan acıyorlar ))))
sanırım servise degil iyi ustaların dikkanlarını bulmak lazım. hosderedeki kardesimin arkadası tanıyorum onları ama aracımı hic goturmedim oraya ))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 8 Ekim 2007; 0:13:06 >_____________________________ Tesla Model Y Long Range AWD - ASUS ROG STRIX G614JI - Samsung S22 Ultra
-
Aramis1
Ne oldu uygun bir servis bulabildin mi Ankarada ? Kasim basi geliyorum benim lagunaninda 60000 km bakimi var..._____________________________ Tesla Model Y Long Range AWD - ASUS ROG STRIX G614JI - Samsung S22 Ultra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler