Şimdi Ara

2004 FOCUS C-MAX TREND (benzinli) Kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. arkadaşlar aracım 2004 FOCUS C-MAX TREND(benzinli)
    Şuan Ankaradayım ve kasko yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz acenteler var mı acaba yarın yaptırmayı düşünüyorum.
    Kızılay ve civarı olabilir. Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar bilgisi olan kimse yok mu? birde güneş sigorta nasıldır? full kasko 1400 fiyat verdiler? lütfen acil cevap verir misiniz? teşekkürler...
  • Güneş sigorta iyi bir şirkettir .

Koç allianz da hiç bir indirim vermeden 1300 lira fiyata ulaştım ... İsterseniz yakın bir koç allianz acentesine giderek detaylı görüşme sonucu daha dolu ve uygun fiyata poliçe satın alabilirsiniz , saygılarımla ...
  • ilginize teşekkür ederim guide. az önce güneş ile görüştüm, full 1300 / 7 taksit yapacaklar. umarım hayırlısı olur.
  • Aksigorta; araç 22.850ytl imm 50-150-50 olursa 1330ytl
    imm 30-90-30 olursa 1270ytl olur.
  • siz bilirsiniz ama hizmet ve kalite yönünü düşünecek olursanız koç allianz dan şaşmayın derim , kazasız günler dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: stilll

Aksigorta; araç 22.850ytl imm 50-150-50 olursa 1330ytl
    imm 30-90-30 olursa 1270ytl olur.

biraz daha açar mısınız? imm 50-15-50 nedir? 30-90-30 nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaza yaptığın zaman diyelim karşı tarafa zarar verdin.ilk olarak trafik sigortandan 8000ytl ödenir.geri kalan kısmı ihtiyari mali mesuliyet(imm)'den ödenir.50-150-50 gibi olursa ayrımlı imm olur.yani araç başına max.50,zincirleme olursa toplamda 150bin ytl öder.
    bazı acenteler primin az çıkması için imm'yi düşük ve ayrımsız olarak yapar.mesela 20bin ytl ayrımsız.bu demek oluyor ki,tek araca da vursan birden fazla araca da vursan en fazla 20bin ytl öder.
    kasko yaptırırken buna çok dikkat edin.70-80ytl az ödeyeyim derken binlerce lirayı riske atmayın.
    umarım anlatabilmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.