Şimdi Ara

2004 Civic Şanzıman Takozu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004 Civic im de şöyle bir problemim var. kalkarken düşük devirde arabanın motoru sallanıyor gibi oluyor ve bi tıkırtı sesi geliyor. arabayı çalıştırdığımda motor harekete geçtiği anda (marşa bastığım an değil) ''tok'' diye bi ses geliyo. ustaya götürdüm aracı baktı etti sağ üst şanzıman(motor) takozu değişmesi lazım dedi. sizce ne olabilir ya da sebebi bu olabilir mi. bu parçayı nereden almalıyım. çok fiyatlı bi parça mıdır? teşekkür ederim. iyi forumlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami5357 -- 10 Nisan 2012; 23:11:21 >

• Eğer hocam şanzımın kulağı (takozu) ise sorun değil 100 tl civarı olması lazım,ama kaputu açınca sağda ama aracın solunda (dreksiyon tarafında) üstteki motor kulağıysa,o parca 400-500 arası diye biliyorum,bu arada bu parçanın 100 tl civarına yan sanayileri var ama kesinlikle taktırma,3 ay sonra tekrar bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

Eğer hocam şanzımın kulağı (takozu) ise sorun değil 100 tl civarı olması lazım,ama kaputu açınca sağda ama aracın solunda (dreksiyon tarafında) üstteki motor kulağıysa,o parca 400-500 arası diye biliyorum,bu arada bu parçanın 100 tl civarına yan sanayileri var ama kesinlikle taktırma,3 ay sonra tekrar bozuluyor.

arkadaşım teşekkür ederim yardımın için takoz kaputu açınca sol tarafta yani direksiyon tarafında değil. peki bu parçanın orjinalinin fiyatı tahmini ne kadardır. usta yan sanayi aksaraydan al takarız dedi çok uzun sürecek bir iş değilmiş.
  • Hocam onun fiyatını bilmiyorum ama motor ön kulağını aksaraydan 80 e aldım,daha sonra servise sordum 115 tl miş,çok bi fark yok ben olsam servisten alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

Hocam onun fiyatını bilmiyorum ama motor ön kulağını aksaraydan 80 e aldım,daha sonra servise sordum 115 tl miş,çok bi fark yok ben olsam servisten alırım.

hocam çok sağolun bugün honda parka gittim sağ üst şanzuman kulağında bişey yok dedi usta motor ön kulağı kopukmuş onu değiştirdik. ses kesildi şükür. fiyat ise işçilik dahil 160 tl

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.