Şimdi Ara

2004 Audi A6 ön takım tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, 2004 model audi a6 için ön takımı yenilemem gerekiyor. Daha önce bu araçtan kullanıp değiştiren oldu mu? Lemförder orijinal parçası ve fiyatları hayli yüksek, yan sanayi olarak da trw, delphi gibi markalar var. Hangi markayı önerirsiniz?
    Bir de parçaları internetten mi yoksa parçacıdan mı almak mantıklı olur? Bildiğiniz audi parçacısı varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam servisi arayıp parça fiyatı sordunuz mu? bazen sanayideki orjinallerden çok daha ucuz olabiliyorlar. tüm parçaları servisten temin edip işçiliği dışarıda yaptırabilirsiniz.
  • Servise sordum cevap bekliyorum ama fiyat konusunda hiç umutlu değilim.

• 2006 A8’e Lemforder olarak butun on takim dogus oto 23bin₺ fiyat cikardi. ben cok samimi bir parcacidan lemforderleri 6500₺’ye alip makul bir iscilikle hallettim.. yalniz her bir tekerlekte 6 tane kol var A8’lerde, yani bunu A6 icin yari fiyatina halledebilirsiniz. yine de 4000₺ civari gozden çıkarın

• 2004 a6 c5 2.7t var bende ön takımını amazondan set halinde almıştım (lemförder marka), servis set halinde satmıyor, ayrıca çok yüksek fiyat çıkarırlar, lemförder parça kodu 35537 01 olması gerek, lemförder maliyetli olur, türkiyede febi, meyle,optimal gibi kendini kanıtlamış markalar var, bunları alırsanızda pişman etmez, Trw ile lemförder aynı kalite sayılır, ikiside ZF firması çatısı altında yanılmıyorsam, dediğim markalar içinize sinmiyorsa trw yada lemförderi parça parça halinde satın alın, servise gitmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewolwer_ -- 11 Temmuz 2019; 1:51:21 >
  • Aşağıdaki linki inceleyin

https://www.amazon.de/LEMF%C3%96RDER-35537-01-Lenkersatz-Radaufh%C3%A4ngung/dp/B00DZAJHJ2

Kargo ve vergi dahil 480 € gibi bir fiyat çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

2006 A8’e Lemforder olarak butun on takim dogus oto 23bin₺ fiyat cikardi. ben cok samimi bir parcacidan lemforderleri 6500₺’ye alip makul bir iscilikle hallettim.. yalniz her bir tekerlekte 6 tane kol var A8’lerde, yani bunu A6 icin yari fiyatina halledebilirsiniz. yine de 4000₺ civari gozden çıkarın
    A6'da da 4 kol + 1 askı kolu bir de rot kafası var. Burada (Adana) bir parçacıya sordum, bilgisiz bir kadın vardı. Orijinal parçalar için 2000 TL yan sanayi için (Frow) 950 TL fiyat verdi. Hala Doğuş'dan fiyat bekliyorum. Sizin parçacının numarasını verirseniz oraya da fiyat sorabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewolwer_

2004 a6 c5 2.7t var bende ön takımını amazondan set halinde almıştım (lemförder marka), servis set halinde satmıyor, ayrıca çok yüksek fiyat çıkarırlar, lemförder parça kodu 35537 01 olması gerek, lemförder maliyetli olur, türkiyede febi, meyle,optimal gibi kendini kanıtlamış markalar var, bunları alırsanızda pişman etmez, Trw ile lemförder aynı kalite sayılır, ikiside ZF firması çatısı altında yanılmıyorsam, dediğim markalar içinize sinmiyorsa trw yada lemförderi parça parça halinde satın alın, servise gitmeye gerek yok.
    Teşekkür ederim, yurt dışından parça bekleyecek kadar vaktim yok malesef. Dediğiniz gibi trw, delphi vs. gibi yan sanayiye yönelebilirim.

• Merak edenler olur belki, iki askı kolu hariç 8 adet kola Doğuş Oto'nun verdiği fiyat 6800 TL. Arayışlar devam ediyor, aloparça sitesinden alacağım gibi parçaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczemre

Merak edenler olur belki, iki askı kolu hariç 8 adet kola Doğuş Oto'nun verdiği fiyat 6800 TL. Arayışlar devam ediyor, aloparça sitesinden alacağım gibi parçaları.
    Türkiyede alacağınız parçalar ile amazondan alacağınız set arasında fiyat farkı fazla yoksa, amazondan sipariş edin, 15 günde elinizde olur, bence beklemeye değer.

• Ön takımı yenileme işlemi tamamlandı, parçaları otomotivo sitesinden aldım tüm kollar ve rot başları dahil trw marka olarak 1750 TL'ye mal oldu. Üstündekiler hiç değişmemişti ve değişim sonrası sürüş çok daha tok ve direksiyon daha direkt hale geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.