Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim, Aracım 2004 otomatik Audi A3 2 hafta kadar önce aracı P ye aldıktan sonra araç çalışırken tekrar vites geçişi olmuyordu. Aracı kapatıp anahtarı çıkarıp sonra tekrar çalıştırınca vites geçişi yapılabiliyordu.(sadece P ye alınca bu sorun var diğer konumlarda sorun yok) Bugün sabah aracı çalıştırdım, D ye geçince gaza basmama rağmen sanki boşta gibi hareketsiz kaldı. epey denedim bişey farketmedi. 10 dk falan sonra aracı biraz ittirince vitesi gördü ama burda da 2.(ya da 1 emin değilim :) viteste takılı kaldı. 55 ten fazla yapamadım. sorun konusunda fikri olan varsa yardımcı olunabilirse sevinirim.
P den hareket etmeme sorunu konumlama mı diyorlar ondanmış sanırım çünkü ayağı frene basınca o çıt sesi gelmiyor.
Bence aracı fazla kullanmadan sanayiye çektirin.
15 yaşındaki bir şanzıman için beklenen bir sorun, 3.000 TL sıkışmış :)
Özel servis veya sanayideki şanzıman ustalarından ayrı ayrı fiyat alarak yaptırmanız öneririm. Kavrama, mekatronik veya şanzıman beyni nedeniyle olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme