Şimdi Ara

2004-accert-brc-çalışma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 accenrinde sıralı brc takılı . Uzun yol yaptığımda araç soğuduktan sonra tekrar talıştıracağım zaman gaz yemiyor.
    5-6 basışta ancak alıyor ve gaza geçmeden hareket edemiyorum çünkü motor duruveriyor.Bujiler, buji kabloları değişti yakıt temizleyici kullanıldı ama sorun devam adiyor.İşin garip tarafı gaza geçtikten sonra hiç bir sıkıntı yaşamıyorum. Motor sıcakkende sorun yok ama sabah ilkçalıştırmada beni baya bi uğraştırıyo yardıncı olursanız sevinirim !

• Büyük ihtimalle hatalı kalibrasyon nedeni ile emisyon değerleriniz bozulmuş. Akşamdan aracın akü kutup başını sökün, sabah sorunsuz çalışırsa aracı benzinde kullanarak en yakın BRC bayisine gidin tekrar ayar yapsınlar. Yok eğer sorun devam ediyorsa benzin buharı geri dönüşüm valfi arızalıdır. Hyundai'lerde PSV arızası sık görülebiliyor.
    uzn yolda gazda giderken benzin ibresinin de indiğini görüyorum . Normal midir ?

LPG Ayarlarında benzin ile sübap soğutma tarzı bir ayar seçili ise harcayabilir.

PSV valfi kapanmıyorsa depoda buharlaşan benzin emme manifoltundan yanma odasına gidiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 26 Temmuz 2011; 9:07:03 >

Orijinalden alıntı: mscsi

Büyük ihtimalle hatalı kalibrasyon nedeni ile emisyon değerleriniz bozulmuş. Akşamdan aracın akü kutup başını sökün, sabah sorunsuz çalışırsa aracı benzinde kullanarak en yakın BRC bayisine gidin tekrar ayar yapsınlar. Yok eğer sorun devam ediyorsa benzin buharı geri dönüşüm valfi arızalıdır. Hyundai'lerde PSV arızası sık görülebiliyor.

merhabalar Üstadım,

Sizin teşhisiniz doğru, izninizle küçük bir ilavede ben yapayım ! birkaç araçtada bu dediklerinizi yapmama rağmen sorun 3-5 gün sonra tekrar nüksetti ve lpg ecu değiştirerek arızayı kalıcı düzelttim bence ecuların farkedilemeyen bir arızasıdır bu, aracın ecusunuda dediğiniz gibi şaşırtmaktadır. benzin pompasına zaman rölesi
    taktırarak benzin harcama olayınıda sonlandırmış olacaktır arkadaşımız. Saygılarımla iyi çalışmalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.