Şimdi Ara

2004 1,2 clio mu satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004 model 12000 km 1,2 16 valf clio hb ,4 airbag ,abs ,klima ,içinde sigara içilmemiş çok temiz megan almayı düşündüğüm için satıyorum almak isteyen arkadaşlar burdan yazabilir.Gerçekten çok temiz fiyatı 18000 ytl 'dir.

• 15,5 eder hasarsızsa galericiler tarafından 14,5 a alınır.önümüz kış fiatlar düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etit

15,5 eder hasarsızsa galericiler tarafından 14,5 a alınır.önümüz kış fiatlar düşer.

Adamın satışına turp sıkmışın
  • ben 15.5 a alim tüp takar sırtımda taşırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: itas59

2004 model 12000 km 1,2 16 valf clio hb ,4 airbag ,abs ,klima ,içinde sigara içilmemiş çok temiz megan almayı düşündüğüm için satıyorum almak isteyen arkadaşlar burdan yazabilir.Gerçekten çok temiz fiyatı 18000 ytl 'dir.

Arkadaşım kusura bakma ama fiyat bana yüksek geldi 2006 model 0 corsa 1.0 twinport klimalı araç 21.500 ytl iken 18 bayağı fazla
  • bukadar yüklenmeyin arkadaşa pazarlık payıda vardır epey bi miktar
  • kaldı ki oyak üyesi bir tanıdık zabit bul yeni kasa 0 clio 3 fiyatı 22,700.
    ona göre değerlendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar meganımı aldım ve clio mu uygun fiyata vereceğim .Ayrıca tüp takmayı düşünen arkadaş bence tüp takmaya hiç gerek yok araba zaten yakıt konusunda cimri herkese teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

bukadar yüklenmeyin arkadaşa pazarlık payıda vardır epey bi miktar

sıfırı 22 milyar olan 3 yaşında arabaya 18 isterse yüklenirler tabiki.

15 den fazla etmez.sonuçta benzinli araba
  • Arkadaşlar galeri 16500 verdi araba yı görmeden 16500 ytl verdi sizce isteğim fiyat çokmu 17500 ben istemişim çokmu galeri en az 1000 ytl kazanır herhalde.Arabam gerçekten çok temzi o yüzden fiyat yüksek geliyor olabilir.
  • 16.5 veren bulmuşsun hemen sat.
  • Hocam 15 e filan verirsen ben düşünebilirim aslında uygun fiyat bizimkilerle konuşurum tüpe gerek yok espri yapıyorum :)
  • quote:

evet arkadaşlar arabamı sattım duyurulur 17000 ytl ye rami açık oto pazarında verdim bilgilerinize herkeze teşekkürler.
  • hayırlı olsun araç temiz sonuçta 12 bin kmde bu fiyat normal..
  • quote:

quote:

evet arkadaşlar arabamı sattım duyurulur 17000 ytl ye rami açık oto pazarında verdim bilgilerinize herkeze teşekkürler.

hiç inandırıcı değil.

bilginize

ayrıca 20 ye de versen.eski aracın 15 den fazla etmez.

12 milyarlık tigraya 20 isteyip .etmez diyenlere 19 a sattım diyen de vardı.

moda oldu heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 4 Eylül 2006; 13:27:05 >
  • Niçin yalan atma gereği duyayım ki aracın piyasası bu ve bu fiyata satıldı.Hiç kimsenin zoruna gitmesin burada sadece paylaşıyoruz ama yaklaşımlar hiç hoş değil
  • quote:

Niçin yalan atma gereği duyayım ki aracın piyasası bu ve bu fiyata satıldı.Hiç kimsenin zoruna gitmesin burada sadece paylaşıyoruz ama yaklaşımlar hiç hoş değil

Benim yorumumu alıntı yapıp yok bilginize bilmem ne gibi ifadeler kullanırsan.

bu şekil yaklaşım alırsın.ayrıca 15 ediceğini sadece ben söylemedim.

ortaya söyleseydin.

ayrıca diyorum ya bir aracın ederi bellidir.sen onun üstüne ya da altına satmışsın.

bunun nesi zoruma gidicek .seni tanımam etmem.bana fiyat inandırıcı gelmedi.

sana yalancı demedim ki.

neyse uzatmayalım.sıkıcı bir sohbet
  • birkaç resim koysaydın daha iyi olurdu kanaatimce
  • gayet normal fiyat bence sıfır gibi araba 12.000de daha ne olsun
  • Birbirinizi yalancılıkla suçlamanıza gerek yok.. Gördüğüm kadarıyla bu forumda aracının ederini abartanlar olduğu kadar başkasının aracının ederini aşağı çekenler de çok. Adam aracını satmak için buraya bir topic açmış,hemen esnaf fiyatı verenler damlamış. Ya adam,galericiye verecek olsaydı zaten uğraşmaz,buraya yazmadan satardı. 14 edermiş vs. O arabanın temizini 14'e bulan getirsin hemen alacağım..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.