Şimdi Ara

2003 tdcı mondeo mu 2006 16htı c5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her iki araç da dizel. mondeolar genelde triptonik vites c5 ler duz. araçları 23000-25000 civarı bulmak mümkün. kullanan ve bilen arkadaşlar varsa şu konularda bilgi verirlerse sevinirim.
    1- araçlarlar genlde 100 bin km nin üzerinde özellikle mondeo da şanzman sorun olur mu?
    2-citroen ile ilgili hiç bilgim yok 1.6 htı bu araca yeterli mi?
    3- 2003-2004 model 2.o aracın vergisi ne ola ki?
    4- d sınıfı bu tercihler ekonomiyi zorlar mı?
    5- mondeo nun yakıtı ile ilgili çok abartılı şeyler söyleniyor(11-12 lt 100 km) doğru mudur?
    LÜTFEN AMA LÜTFEN bilenler yorumlasın 'ben olsam ...' şeklinde başlayan ve yardımcı olmayan paylaşımlar bayıyor! bilen arkadaşların vereceği her türlü bilgi için şimdiden çok tşekürler.

Orijinalden alıntı: 58hoca

Arkadaşlar her iki araç da dizel. mondeolar genelde triptonik vites c5 ler duz. araçları 23000-25000 civarı bulmak mümkün. kullanan ve bilen arkadaşlar varsa şu konularda bilgi verirlerse sevinirim.
    1- araçlarlar genlde 100 bin km nin üzerinde özellikle mondeo da şanzman sorun olur mu?
    5- mondeo nun yakıtı ile ilgili çok abartılı şeyler söyleniyor(11-12 lt 100 km) doğru mudur?
    LÜTFEN AMA LÜTFEN bilenler yorumlasın 'ben olsam ...' şeklinde başlayan ve yardımcı olmayan paylaşımlar bayıyor! bilen arkadaşların vereceği her türlü bilgi için şimdiden çok tşekürler.

1- 100 bin civarı km ler araç düzgün kullanılıp bakımları aksatılmadı ise sorun degil.
    2- çok atak degil ama performansı kötü de degil, 0-100 takıntılı degilseniz rahatlıkla yetiyor.
    3- 2003 2lt mondeonun vergisi 813 tl
    4- d sınıfı araçların giderleri elbette yüksektir. hangi aracı alırsanız alın bakım ve yedek parça maliyetleri b/c sınıfına nazaran agırdır
    5- sakin kullanımla şehiriçi 7-8 lt civarı

• teşekkürler details,
    sanırım mondeo kullanmışsınız. tercihiniz ne yönde olurdu?

teşekkürler details,
    sanırım mondeo kullanmışsınız. tercihiniz ne yönde olurdu?

2006 model 2 lt TDCi ford mondeo yu 3 ay kadar şirket aracı olarak kullanmıştım, o dönem için aracın performansı tatminkardı, izmir içi şehir trafiginde pek 8 lt altına düştügünü anımsamıyorum tüketimin ancak güven hissi veren bir otomobildi.
    Citron C5'in 2009 modelini bir süre kullandım sxpk modeli oldukca donanımlı bir araçtı ancak eski kasasında 1.6 lt dizel modelde bile hydropneumatic süspansiyon gibi oldukca sıradısı bir özellik vardı.
    ben tüketim, yol tutuş (hidroaktif süspansiyon içeren modelse) ve vergi dilimi itibari ile c5 i tercih ederdim ancak mondeo da yabana atılacak bir araç degil. Kısıtlı bir bütcenin tamamını kullanacaksanız her iki aracı da ayrıntılı ekspertiz yaptırmanızda fayda var, belirttigim gibi açacakları masraf her iki araçta da belinizi bükebilir.

• teşekkürler details,
    sanırım mondeo da c5 te bizim anlayışımıza uygun olmayan tercihler,
    baksana bir sen biliyormuşsun arabaları bir de ben ilgileniyormuşum.
    koca forumda başka yazan yok.

Arkadaşlar her iki araç da dizel. mondeolar genelde triptonik vites c5 ler duz. araçları 23000-25000 civarı bulmak mümkün. kullanan ve bilen arkadaşlar varsa şu konularda bilgi verirlerse sevinirim.

1.triptonic vites viat panda vardı teyzemde 92binde bozuldu 3bin lira masraf çıkardı ben tavsiye etmem.
    2.aynı motor 307 308 407 c4 gibi araçlardada kullanıldı sorun olacağını sanmam.
    3.814 yl/2 taksit şeklinde ödeniyor.
    4.bu sizin bütçenize bağlı bir durum ben olsam eski dizel d sınıfı lpgli tercihim olurdu en azından turbo patlatma korkusu olmaz.
    5.d sınıfı 2.0 dizel araçlar kullanıma bağlı olak ş.içinde 7-8 litre mazot yakar.

Chery kimo 1.3 lusso

• Teşekkürler arkadaşım, 1.6 htı motoru c5 gibi bir buçuk ton ağırlığı olan araçtaki
    performansı ile şüpheli bulmuştum, motorun genel kullanımda kronik sorunları
    olmadığı bilgisine sahibim. otomatik şanzıman konusunda sanırım kullanılan teknolojiler etkili
    örneğin cvt denilen teklojide sorun yaşamayan neredeyse yok gibi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.