Şimdi Ara

2003 server da user paswordleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 server üzerinde active directory kurulu makina domain controller olarakk çalışıyo yeni kurdum test amaçlı ama her yarattığım user lara illaki password istiyo bu passwordlerde basit deil illaki en az 7 karakter içerisinde sayı bulunan ve karmaşık olması gerekiyoo bu ayarı nereden deiştirebilirim
    securuty policeden bi kaç deneme yaptım ama olmadı başka bi ayar mı var

ORANGE bilgisayar ve internet hizmetleri, Akdeniz Cd. Şemsettin sami sk. No:23 Fatih / İSTANBUL tel : 0212 631 36 42 - 631 46 57
  • bilgisayarına Active Directory'de daha düşük seviyede security policy import edebilirsin.Bir ihtimal bu şekilde güvenlik düzeyini indirebilirsin.
    Run'da "secedit" komutunu yazarsan zaten sana sırayla ne yapmak gerektiğini yazacaktır.Security Templates'den de compat.sw gibi düşük seviye template'i seçebilirsin.

Lead Advisory Consultant @WWT
    London, UK.
  • secedit komut isteminde çalışıyorr yoksa win üzerinde de çalışanımı var bana yapacaklarımı anlatmıyo ama import - export yapabilirim compat.sw dosyasından bahsettinde onu nerden bulurum
    ORANGE bilgisayar ve internet hizmetleri, Akdeniz Cd. Şemsettin sami sk. No:23 Fatih / İSTANBUL tel : 0212 631 36 42 - 631 46 57
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.