Şimdi Ara

2003 Okul Sıralamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadadaşlar eski yılların sıralamalarını bulabileceğimiz bir konu vardı ama bulamıyorum.Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Puanları biliyorum hocam da bana sıralama lazım.Bir büyüğüm 2003 de 4500 ile Gazi tıp a girdim dedi ama pek inanasım gelmedi.Ben hep tıplar ilk 1000 diye hatırlıyorum o seneler.Hatta konusu da vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genLiinsan

Puanları biliyorum hocam da bana sıralama lazım.Bir büyüğüm 2003 de 4500 ile Gazi tıp a girdim dedi ama pek inanasım gelmedi.Ben hep tıplar ilk 1000 diye hatırlıyorum o seneler.Hatta konusu da vardı.

Asıl o seneler mühendisliklerin altın çağıydı, doğrudur bence.

Orijinalden alıntı: genLiinsan

Puanları biliyorum hocam da bana sıralama lazım.Bir büyüğüm 2003 de 4500 ile Gazi tıp a girdim dedi ama pek inanasım gelmedi.Ben hep tıplar ilk 1000 diye hatırlıyorum o seneler.Hatta konusu da vardı.

O zamanlar insanlar Ege Bilgisayar Müh. altına belki tutmazsa diye Ege Tıp yazıyordu gerisini sen düşün Tıplar 4k kontenjanla ilk 10kdan alıyordu. Şuan 12k kontenjan 15kdan alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite sıralama
    4 yıl önce açıldı
    2009 YERLEŞEME SIRALAMALARI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.