Bildirim
2003 MODEL ACCORD
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YENİ HONDA CIVIC -
Yeni Honda Civic... Neden ? Motoru daha güçlü, garantisi daha uzun....Aklın yolu birdir... -
mazda 3 servisi pek yaygin degil ve ikinci elde kaybi biraz fazla.
kac yasindasiniz bilmiyorum ama corolla sol sekil itibari ile biraz standart, siradan bir arac. yani bir yerden bir yere gitmek icin. icinde saatlerce sIkILmadan dolasilabilecek bir araba degil. tercih sebebi buyuk ihtimalle sorunsuz ve ikinci elinin iyi olmasidir. az biraz da yeterli donaniminin bulunmasi. sekil semal diger planda kaliyor. (tabi bu benim dusuncem)
yeni honda civic gercekten cok cekici guzel bir araba. donanim olarakta gayet iyi. yakin zamanda bende almayi dusunmustum. internet sitelerinden ikinci ellerine bakarken dusuk km'de satilik cok civic oldugunu gordum. neden bu kadar cok dusuk km'de satilik arac oldugunu arastirdim. sikayetvar sitesinden ve teamhondaturkey forumundan civic kullanicilarin yazdiklarini goruslerini okudum ve vazgectim. arac biraz sorunlu. ornegin 5 kisi binildiginde arkadan amortisorlerin vurmasi gibi.. ama kimisi de cok memnun diyecek birsey yok.
accorda gelince bu aracin 2.0 olmasi bir bakima herkesin binemeyecegi anlamina geliyor. vergisi, yakiti, parca fiyatlari yuksek bir arac. ikinci elde de ha deyince satilacak bir model degil. ama binmeye gelince sinif farkindan dolayi apayri bir arac. araci uzun sure kullanacaksan satmak simdilik aklinda yoksa, masraflarinin altindan kalkabileceksen binilecek araba accord. yakit olarakta uzun yolda civicten az, sehir icinde de biraz fazla yakabilir. ama bunu dengelemek senin elinde. (not: okudugum forumlarda yeni civic sedan 1.6 otm araclarda bir kac kisi 50 lt. ile 400 km yapamadiklarini yaziyorlardi. ne kadar dogru bilemiyorum)
dersen ki sekil semal onemli degil sorun cikarmasin masrafi minimum olsun o zaman corolla.
ama yeni kasa bir arabaya binmek istersende civic gayet guzel bir secenek. dedigim gibi sikayet eden kadar memnun olan da var. goreceli demek ki. ama ben civic almaya cesaret edemedim.
-
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için yaşım 34.Arabayı daha çok uzun yolda kullanacam.Ama yılda en fazla 10000 km yapıyorum.Aslında accord benim tercihim ama 2. el piyasası ve temizini bulabilirmiyim endişeliyim.Mazda 3 deki tek tercih nedenim aracın konforunun fazla olması ve dış görünüşü.Toyata ise aslında 2004 sol modelinin tipi hoşuma gitmiyor.Ama 2. el vs. gibi nedenlerden dolayı yazdım.Toyatanın yeni kasa 1.6 clas modeline de bakıyorum.ama onda da dijital klıima yok düm düz bir araç.Benim aldığım araçta dijital klima, sunrof, hız sabitleyici, güvenlik konfor bir arada olmalı.Ayrıca bütçem en fazla 30000 ytl... -
uzun yolda kullanacaksaniz ve yillik yapacaginiz km 10000 civarindaysa benim gorusum mutlaka 2000 cc motor tercih edin. toyota avensis, honda accord iyi secenekler. avensisin yakit tuketimi accorda gore yuksek ve avensisin 2.0 motoruna lpg uygulanmiyor. lpg dusunmeseniz bile ikinci elde araci satarken bu bir dezavantajdir. accord gercekten cok cekici konforlu bir arac. eksik yonleri var tabi. diger forumlardan okudugum kadariyla direksiyondaki tuslarda aydinlatma yok, camlar tek dokunusla acilip kapanmiyor, yol bilgisayari yok. artilari da yok degil. motor performansi iyi. uzun yolda yakit tuketimi gayet dusuk. 2003 kasa accord ilk ciktiginda surtunme kat sayisi en iyi arac olarak cikmisti. daha iyisi bildigim kadari ile yok ama cikmista olabilir. bu sayede yalitim cok iyi ve yuksek hizlarda cok stabil bir arac. sadece yipranmamis temiz bir arac bulmaniz gerekiyor. ben edirnede oturuyorum ve burda bir satilik accord gozume carpmisti. 80000 km kazasiz boyasiz fume renginde 2004. tabi durumu nedir bilemiyorum aracin. bilgi olsun diye soyluyorum. 32000 ytl istiyorlardi ama bu tarz arac satislarinda fiyat pazarlikla gayet asagi cekilebilir. cunku her an alici bulmak biraz zor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X