Bildirim
2003 Mazda 6 alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba,
cevabımın Mazda ile alakası yok ama 5 yıl bineceğiniz bir araç bu km'de olmamalı. Yada sahibini ve aracı çok iyi biliyor olmalısınız. Biliyorsunuz, araçların yaşları ve km'leri arttıkça yürütme maliyetleri de o derecede artıyor. -
Biraz geç oldu ama eksik olmayın. Aldım arabayı geçenlerde. Şimdilik hır sorun yaşamadım. Satarken biraz zorlanırım belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: simbolmina
Biraz geç oldu ama eksik olmayın. Aldım arabayı geçenlerde. Şimdilik hır sorun yaşamadım. Satarken biraz zorlanırım belki.
Çok hızlı yanıt almak istiyorsanız, Mazda forumlarını tercih edebilirsiniz, garaj gibi klap gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun kardeşim. Satarken de endişen olmasın, her aracın müşterisi vardır. Ben de M3'ümü aldığımda, yayınlandığı gün daha öğlen olmadan anlaşmış :) o derece hızlı sattı arkadaş ben de öyle hızlı satınaldım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X