Şimdi Ara

2003 bora mi 2003-2004 opel astrs mi onerirsniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabami değiştirmek istiyorum en mantıklı seçenek hangisi olur yakıtta üzmeyecek sanayi alışkanlığı olmayacak golf 4 yada seat toledo secenekleri de olabilir kullanici arkadaslarin yorumlarını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.9 dizel golf al hocam hor kullansanda araba yani 1.4 az yakar ama motor çekişi çok iyi değildir 1.6 dizel yada 1.9 dzel al golf iyidiz 0 seat ıbızada alabirirsin 34 en düşük donanımı 38 fullü
  • 2001 bora kullanıcısıyım. aracı lpsiz kullanmanız mümkün degil. 10 litreden aşağı düşmüyor kolay kolay. Trafikte 12-13 litre trafiksiz benim gördüğüm en düşük 8 litreydi. Astra ile ilgili bilgim yok ancak yakıt konusunda onunda bu şekilde olacağını düşünüyorum. Konfor açısından gayet iyi. Malzeme kalitesi de model yılına göre mükemmel benim fikrim. Aracın atik olduğunu söyleyemem özellikle lpg takıldıktan sonra. Hız meraklısı degilseniz tabi ki sorun yaşatmaz. Dış görünüş olarakta hala hoş bir görüntüsü olduğunu düşünüyorum. Donanım olarak en az comfortline alın yan aynalarda rezistans yok 2003 model de var mıdır bilemiyorum pasificler sanırım daha iyidir bu konuda. Ön arka cam için rezistans gayet iyi işliyor. Tek sorun dediğim gibi yan ayna rezistansı olmaması.
  • YAKITTA ÜZER DİYORSUNUZ DMİ BORA İÇİN CAM REZİSTANSI ÖNEMLİ OLARAK GÖRMEYEBİLİRİM AMA KULLANDIKÇA EKSİKLİĞİ FARKEDİLİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.