Şimdi Ara

2003-2006 Corollalara ne diyorsunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorumlarınız neler, kendi sınıfında bu araba değilde başka hangisini tercih ederdiniz?
    Olumlu, olumsuz özellikleri? yanıtlarsanız memnun olurum teşekkürler

• ya hocam ben 2007 model sol aldım. hiçbir sorunu yok ama küçük bir ses geliyor direksiyonun altından, pedallerin üzerinden. aracın garantisi devam ediyor ve servise gittim ben ikinci el almıştım eski kayda baktım ve orda aracın garantiden direksiyon kolonunun değiştiğini gördüm. direksiyon kolonu nedir anlayamadım ama bir problem var farkediyorum. başka hiç bir problemi yok full bir araç ve 210 ykr km de 90 km hızla yakıyor. ama lpg düşünüyorum 120 140 a düşeceğini sanıyorum. fakat hangi marka bilemiyorum bir tanıdık lovato dan şaşma diyor biraz pahalı ama bilmiyorum araştırıcam. genel anlamda araç mükemmel bir aile aracı tavsiye ederim. ya birde bu araca takılabilecek nevigasyon cihazı almayı düşünüyom tavsiyeniz hangi marka olur.

• İki tane komuşumda bahsettiğiniz corolladan var Biri 2003 diğeri 2004. Çok memnun olduklarını söylüyorlar. Yakıt sarfiyatı olarak ikisi de ş.içinde yaklaşık 9 litre yaktığını söylüyorlar.İkisi de sol donanımlı. 2004 olanı güvenlik paketli, 8 havayastığı var. Genel anlamda rahat ve sessiz bir araç.
  • bence oldukça güzel ve kaliteli bir araç şuanki aracımın rakibiydi aklımda ama civic daha güzel geliyor bana tabiki bu da zevk meselesi.ben memnun olmayanını görmedim tavsiye edilir
  • tavsiye edilir...
    piyasada çok güzel araçlar var , kriz ortamında uygun fiyatlı pek çok aracı bulabilirsin.
    ben 1 senedir kullanıyorum. çok memnunum...
    night_33 arkadaşım gibi bende civic düşünüyordum . hatta az kaldı alıyordum. ama bu araç denk geldi.
    bundan sonra civic de bana hoş gelmemeye başladı. civic atik ve yakıt olarak güzel ama toyotanın bu modelleri
    daha oturaklı ben ce .
    tabi zevkler ve renkler tartışılmaz...
    unutmadan sol alabilirsen pek farketmez ama. terra alacaksan benim gibi 2004 2 yarısı ve daha sonra çıkışlı alırsan , ekstradan bazı aksesuvarlarda aracında bulunur. hem ben ce görünüşü de biraz daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekircakir -- 26 Aralık 2008; 15:32:32 >
  • 2005 model sol donanımlı sedan aracımız vardı, komfor olarak klasik japon arabalarından belki biraz daha iyi ama asla bir alman aracı kadar değil ki japon arabası alıyorsanız önceliğiniz dayanıklılık olmalı.

yakıt tüketimi şehir içinde kullanıma bağlı olarak 8,5-9lt şehir dışında 6-6,5lt arasında.

radyo-cd çalarından hiç hazzetmiyordum zira ekranı çok ufak.

hala iki yakınımda hb modelinden var ikisi de otomatik ve bu bahsettiğim 3 araçta periyodik bakımlar dışında 1 kuruş para harcatmadı (hb olanların biri 2005 sol diğeri 2003 terra)

performans olarak bence bulunduğu sınıf içinde tatminkar, sizin merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım
  • imzamdaki aracı sıfır almıştım ve 4.5 yıldır kullanmaktayım.Genel anlamda memnunum...Özellikle performans, sorunsuzluk, rahat sürüş gibi artıları var...Eksileri arasında yol gürültüsünü içeri alması ve kaportasının ince olması diyebiliriz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2003-2006 yanlış olmuş, 2003-2007 olmalıydı. Bende de 2007 Corolla Dizel var ve çok memnunum. İçeriye yol sesini biraz alıyor ama sessiz lastik alırsanız o problem bir nebze çözülüyor. Benzinlisini bilemem ama dizelde kronik bir hatayla karşılaşmadım. Servisleri özellikle iyi, amortisörleri bile garantiye alıyorlar (Chevrolet, Megane ve Peugeot servisleri almamıştı).

İkinci elde kırılımı fazla değil, ben aldığımda 2006 Corolla Dizel Terra modelinin ikinci elini 29500' e bulmuştum, Eylül 2006 da. Şimdilerde 2006 Dizel Terra modelleri yine 25-26 civarına gidiyor. 2 senede çok az bir kayıp.
  • 9 kasa kullanıyorum genel olarak memnunum tavsiye ederim
  • corolla civic çok sorunsuz araçlardır
    civic birazdaha genç spor bence
    corolla japon mercedesi civic ise
    bmw
  • Bende 2004 terra var gayet memnunum performans olarak daha kasmadım ama araba 2. ve 3. viteslerde baya tatminkar.motorun vvt-i olması aracın çabuk toparlanmasını sağlıyor.30 km hızla giderken vitesi 4 e attım toparlandı titreme falan olmadı oturma pozisyonunun yüksek olması ayrı bi avantaj bakımlarını zamanında yaptığınızda kolay kolay sorun çıkarmıyo en önemlisi ikinci eli kuvvetli çok rahat satarsın.
  • hiç düşünme 2002 hb kulladım şahane bir makina
  • önceden eski kasa 99 vardı şimdi 2006 modelini kullanıyorum.genel çok kullandığım dikkat ettiğim şeyleri yazayım:

1.Havalandırması,klima performansı oldukça iyi.bir önceki kasadaki gibi ısıtmamazlık etmiyor.gayet iyi yalnız ailecek kullanacaksanız yazın arka yolcu bölümünü soğutmakta yetersiz kalabiliyor ve aracın içi siyah döşeme olduğundan sıcağı çok çekiyor(99 corolla da bu durum yoktu, iç kaplamaları gri renkti).ama sürücü kısmında hiç sorun yok muntazam.
    2.motor ilk 1000-2000devir arası biraz zayıf ama 4000den sonra coşuyor tabiri caizse.performansı iyi,yakıt tüketimi şehir içi yaklaşık 9lt/100km.
    3.müzik sistemi oldukça kalitesiz.gerçi focusun ve meganın orta donanımlarıyla karşılaştırınca iyi bile sayılır ama focus un sony müzik sisteminin yanından geçemez.
    4.yol tutuş ortalama, frenin dozlaması ve fren mesafesi iyi.
    5.vitesi yumuşak, focus gibi kemikli değil, süspansiyonlar da genel olarak focus ve megane dan daha yumuşak sayılır.yani yine sert ama araba genel olarak daha yumuşak bir sürüşü var.
    6.kötü özelliği yol gürültüsünü çok içeri alıyor,motor sesi 4000 devirden sonra uzun yolda içeri giriyor.
    7.sağlam
    8.servisleri oldukça iyi, özellikle derindere.servis ağı geniş.kaza geçirdik 18000tl lik hasarı nasıl becerdilerse onardılar.araç şu an taş gibi.isterseniz fotoları yüklerim fikir vermesi açısından.

kısacası keyif olarak focus daha iyi, yol tutuşu da corolla dan iyi ama corolla da sağlam araç.eğer çok fazla donanım isteğiniz yoksa, 99 dan beri corolla kullanıyorum tavsiye ederim.ama daha çok keyif alayım biraz daha konforlu ve yol tutuşu iyi olsun diyorsanız focus derim.

• 2005 model 1.6 SOL 65000kmde servis bakımlı kazasız 20bin istiyorlar ama pazarlıkla 19a alınabilecek gibi. sizce nasıl uygun mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

2005 model 1.6 SOL 65000kmde servis bakımlı kazasız 20bin istiyorlar ama pazarlıkla 19a alınabilecek gibi. sizce nasıl uygun mudur?

uygun olmaz mı hiç
    o araba piyasa düzgün olsa fiyatı 24-25 dir
  • 2buçuk yıldır 2003 sol otom. kullanıyoruz. Hiç masraf etmedik. aldığımızda 43000 deydi şuan 69000 de. oldukça konforlu, performansı iyi. yalnız içeri ses alma sorununu bizde yaşıyoruz, can sıkıcı olabiliyo. onun dışında hiçbir problem yok.
  • 2006 dizel kullanıyorum. yukarıda belirtilen hususlara katılyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus348

6.kötü özelliği yol gürültüsünü çok içeri alıyor,motor sesi 4000 devirden sonra uzun yolda içeri giriyor.

4000 devre karşılık gelen sürat nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

2005 model 1.6 SOL 65000kmde servis bakımlı kazasız 20bin istiyorlar ama pazarlıkla 19a alınabilecek gibi. sizce nasıl uygun mudur?

cidden fiyatlar o kadar mi.

ben 2003 152 binde hb sol buldum 18 bin ytl.
    acaba yanlis mi yaparim almakla.

2005 sol 65 binde 19 milyar.. cok cok iyi yaa ben bulsam kacirmam alirim hemen. arkadaslar acaba bulunurmu bu fiyatlara
  • 2005 model sedan corollam var 9000km de çok memnunum.Performans,yol tutuşu bakımından gayet güzel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.