Şimdi Ara

2003-04 2.0 LPG'li Full Donanım Otm. Vites Laguna'lar nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatları 19-21 bin civarı, ama konforları çok üst düzeyde? Tek korkum, içeri ses alma, kronik sorun, sert süspansiyon vs gibi sürmeden anlayamayacağım sorunları oluıp olmadığı...

Kullananız var mı? tavsiye eder misiniz.

Örnek ilanlar:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-temiz-lpg-li-otomatik-32583865/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-2-0-lpg-li-triptronic-kazasiz-full-cenkten-32439730/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-2003-model-otomati-laguna-31900972/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-ruhsat-sahibinden-2004-lpg-li-laguna-2-0-privilege-28666759/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-laguna-sahibinden-lpg-laguna-2-0-outomatic-laguna-32344485/detay

Bu arada Lpg'siz modellere de gönlüm kayabiliyor, kaza vs olursa arabamız patlamasın diye LPG'ye karşı bir önyargım var anlayacağınız. LPG siz modeller şehir içi 10lt yi geçer mi? LPG modeller ne kadar yakar?

Ve kullananız, bilenleriniz, eksilerini vs söylerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 13 Ekim 2010; 13:47:05 >

• Makyajlı kasası mevcut bende, 2.0 otomatik benzinli. "Şehir içi" kavramı çok değişken malum, benden örnek vermem gerekirse, 50-70 km hız limitleri olan, bol trafik ışıklı bir güzergahta her gün işe gidiş geliş yaklaşık 20-25 km yol yapıyorum. Ortalama tüketim 12.5 litre civarı. Uzun yolda da genelde 120-130 km'ye sabitleyip gidersem
    8-9 litre arası yakmakta. 4 ileri klasik otomatik şanzıman var araçta, son vites dişlisi yüzünden biraz yüksek devir çeviriyor. 130'la giderken motor devri 3400 civarında.
    2.0 turbo motorlularının otomatik şanzımanı 5 ileri, uzun yolda daha az yakacaktır diye düşünüyorum.

Ses almıyor, konforu iyidir. 60 bin km'de bir trigger değişiyor. Yine 40-60 bin km'de bir otomatik şanzıman yağını da değiştirirseniz uzunca bir süre kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Makyajlı kasası mevcut bende, 2.0 otomatik benzinli. "Şehir içi" kavramı çok değişken malum, benden örnek vermem gerekirse, 50-70 km hız limitleri olan, bol trafik ışıklı bir güzergahta her gün işe gidiş geliş yaklaşık 20-25 km yol yapıyorum. Ortalama tüketim 12.5 litre civarı. Uzun yolda da genelde 120-130 km'ye sabitleyip gidersem
    8-9 litre arası yakmakta. 4 ileri klasik otomatik şanzıman var araçta, son vites dişlisi yüzünden biraz yüksek devir çeviriyor. 130'la giderken motor devri 3400 civarında.
    2.0 turbo motorlularının otomatik şanzımanı 5 ileri, uzun yolda daha az yakacaktır diye düşünüyorum.

Ses almıyor, konforu iyidir. 60 bin km'de bir trigger değişiyor. Yine 40-60 bin km'de bir otomatik şanzıman yağını da değiştirirseniz uzunca bir süre kullanabilirsiniz.
    yakıt olarak bilemicem ama benim arkadaşımda manuel lpgli var, 210bin küsür kmde
    araç güzel, kaliteli geldi bana, ama arka koltuk ortası yukarıda ve 3 kişi oturamıyor,
    ortadakinin kafası tavana dayanıyor
    başka bir eksi tarafını tam bilemiyorum
    saygılar

• quote:

Makyajlı kasası mevcut bende, 2.0 otomatik benzinli. "Şehir içi" kavramı çok değişken malum, benden örnek vermem gerekirse, 50-70 km hız limitleri olan, bol trafik ışıklı bir güzergahta her gün işe gidiş geliş yaklaşık 20-25 km yol yapıyorum. Ortalama tüketim 12.5 litre civarı. Uzun yolda da genelde 120-130 km'ye sabitleyip gidersem

Sağolasın hocam, gözle görülür uyarı olarak söyleyebileceğin bir eksisi yok diyorsun yani?
    Peki 20 bini hakeder mi?
    Sonra tekrar satmaya kalksam kolay satılır mı?
    Senin model kaçtı bu arada?
    Benim örnek verdiklerim 5 vitesli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 10 Ekim 2010; 2:06:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Sağolasın hocam, gözle görülür uyarı olarak söyleyebileceğin bir eksisi yok diyorsun yani?
    Peki 20 bini hakeder mi?

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum...

• quote:

Evet arkadaşlar, cevaplarınızı bekliyorum...

Alıntıları Göster
    Laguna'ların bütün yedek parçalarının ithal olduğu için pahalı olduğunu biliyorum sadece.

Arkadaşım almaya gitmişti çok uygun fiyata buldu, özel servisteki ustayla bu parça olayını konuşunca vazgeçti. Dediğin arkadaş 2.el piyasasını iyi bilen birisi. Bir senede 11 araca bindi.

Yoksa konforuna diyecek lafım yok. Gerçekten güzel araba.

Fiyatları artık Megane'ların gerisine düştü üst segment olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Laguna'ların bütün yedek parçalarının ithal olduğu için pahalı olduğunu biliyorum sadece.

Arkadaşım almaya gitmişti çok uygun fiyata buldu, özel servisteki ustayla bu parça olayını konuşunca vazgeçti. Dediğin arkadaş 2.el piyasasını iyi bilen birisi. Bir senede 11 araca bindi.

Hmm bu durum iyi değilmiş,,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hmm bu durum iyi değilmiş,,,

Alıntıları Göster
    3. ilandaki arac ilk iki araçla kıyaslandıgında sanki daha fazla yıpranmış gibi. (direksiyon, koltuklar vs.)

güzel ve konforlu bir araç, tercih edilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ar ge

3. ilandaki arac ilk iki araçla kıyaslandıgında sanki daha fazla yıpranmış gibi. (direksiyon, koltuklar vs.)

güzel ve konforlu bir araç, tercih edilebilir.

Alıntıları Göster
    Priviledge donanimi en dolusuysa ona full denir, full+full denmez

Ayni mantikla full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full demek de mumkun

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Ayni mantikla full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full+full demek de mumkun

yani?

• quote:

Hocam o sahibindendekilerin deyimi... o yüzden o şekilde ilettim ki ne demek istediğim anlaşıolsın diye

• quote:

quote:

Hocam o sahibindendekilerin deyimi... o yüzden o şekilde ilettim ki ne demek istediğim anlaşıolsın diye

Alıntıları Göster

Genellikle Full+Full deyimini ekstra donanımları da var anlamında kullanıyorlar. Mesela benim aracım Dynamique ve Dyn. ler full versiyon. Fakat ekstra donanım olarak Xenon ve Sunroof var. Onlar da olunca Full+Full diyorlar.

Çok kelime oyunlarına takılmamak lazım. Bu mantık ne zamandır devam ediyor fakat ilanlara 20 tane Full+ diye kimse yazmıyor.

Edit : Font düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wurtz -- 10 Ekim 2010; 18:29:33 >

• Fiyatına göre gercekten iyi araç ancak bazı kronik sorunları var... laguna başlıgına göz atabilirsiniz...
  • quote:

Peki 20 bini hakeder mi?

Benim araç 2005 Mayıs çıkışlı, senin baktığının bir sonraki nesil makyajlı kasası. Türkiye'de olmadığım için açıkçası Türkiye piyasası nasıldır pek bilmiyorum.
    Bakımları için resmi Renault servisleri her yerde bir hayli pahalı, onu söyleyebilirim ama burada Avrupa şartlarında işçilik ücretleri her markanın yüksek.
    Temiz bir tane bulup, makul bir de özel servise gidilirse çok da aşırı sorun olacağını düşünmüyorum.
    5 ileri modelleri sadece 2.0 turbo benzinli motorlu olanlarda var.

• quote:

Genellikle Full+Full deyimini ekstra donanımları da var anlamında kullanıyorlar. Mesela benim aracım Dynamique ve Dyn. ler full versiyon. Fakat ekstra donanım olarak Xenon ve Sunroof var. Onlar da olunca Full+Full diyorlar.

Çok kelime oyunlarına takılmamak lazım. Bu mantık ne zamandır devam ediyor fakat ilanlara 20 tane Full+ diye kimse yazmıyor.

Tamam cok guzel bir ornek, o zaman ilana full yazarsiniz ,ekstra olarak xenon ve sunroof var yazarsiniz.

full+full iyice sacma oldu bombos araba ilanlarina full+full diye yaziyorlar. Aferesiniz bos arabanin k.cina cakma spoiler taktiran da full+full yaziyor ilanina.

Boyle olunca arabasi gercekten full+full (en dolu paket uzerine alinabilecek butun ekstralar alinmis) olan adamlar ilanina full+full yazamiyor.

• quote:

Tamam cok guzel bir ornek, o zaman ilana full yazarsiniz ,ekstra olarak xenon ve sunroof var yazarsiniz.

full+full iyice sacma oldu bombos araba ilanlarina full+full diye yaziyorlar. Aferesiniz bos arabanin k.cina cakma spoiler taktiran da full+full yaziyor ilanina.

Boyle olunca arabasi gercekten full+full (en dolu paket uzerine alinabilecek butun ekstralar alinmis) olan adamlar ilanina full+full yazamiyor.

Tabiki dediğiniz doğru. Gerçeği söyleyenle söylemeyen ayırt edilmiyor. Düşük donanımlı araca ekstra donanım taktırılınca aracı full sanan çok kişi var.
    Neyse bunlar bilinçsiz kişilerin söyleyeceği şeyler...
  • quote:

Tabiki dediğiniz doğru. Gerçeği söyleyenle söylemeyen ayırt edilmiyor. Düşük donanımlı araca ekstra donanım taktırılınca aracı full sanan çok kişi var.

Buradaki baslikta da olmasina uzuldum ama. Iyice aliskanlik oldu zaten milletin dilinde, bari biz duzgun yazalim arkadaslar.
  • quote:

quote:

Buradaki baslikta da olmasina uzuldum ama. Iyice aliskanlik oldu zaten milletin dilinde, bari biz duzgun yazalim arkadaslar.

Alıntıları Göster
    araç donanım olarak en dolu olanı ise ve yanında da aşağıdakinden veriyorlarsa ancak full+full olur.

2003-04 2.0 LPG'li Full Donanım Otm. Vites Laguna'lar nasıl?

• quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tmm değiştirdim Başka fikri olan ve bu fiyatlarda bu donanımlarda başka tavsiyesi olan???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 13 Ekim 2010; 13:47:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.