Şimdi Ara

2002focus mu 2000bora mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote]

• tabiki bora
  • Bora iki aracı karşılaştıramazsın bile
  • Nası karşılaştıramıyoruz ??????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mellisande

Bora iki aracı karşılaştıramazsın bile

Nedenini de açıklarmısınız neden karşılaştırılmaz ?
  • +1 bora
    quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

tabiki bora
  • boradan indikten sonra focus çok basit geliyor adama bora malzeme kalitesi ve konfor olarak focusun baya ilerisinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • focusun yol tutuşu sürüş disiplinide boradan daha iyi...
  • focus ikinci el ve servis durumu olarak daha iyi.. Ayrıca yakıt ve performans olarak çok iyi araç olduğu ortada.. Parça sorunuda olmaz çünkü yan sanayisi olduğu için ucuza yedek parçası bulunabilir..
    Ama bora tip olarak focustan iyi olabilir..
  • 100 bg lik arabada yol tutuşu ne yapıcan dostum o sınıfta olması gereken herşey bence bora da var hatta içindeyken daha üst sınıf bir araçtaymış hissi uyandırıyor focusun içi çok basit
  • FOCUS
  • forumu araştırırsanız boranın yol tutuşunda problemler olduğu hakkında bilgi bulabilirsiniz.. Eğer bir araç üst sınıf hissi uyandıracaksa yol tutuşuda iyi olmalıdır..
  • focusun işçilik kalitesini eleştirebilirsin boranın işçiliği daha iyi focusdan ama içine basit demek çok ağır bir eleştiri focusun içi boradan daha fütüristik bir tasarıma sahip ve bora gibi ergonim bir içi var sadece malzeme kalitesi biraz düşük ve işçiliği..

100 beygirlik hele bu sınıfta ben yol tutuşu ararım dostum çünkü bu arçların alt yapısı geliştirilerek ateşli hb temeline monte ediliyor eğer sağlam bir alt yapın yoksa bunu başaramazsın..ayrıca boranın motorunun 8 valf olmasıda bora için bir dezavantaj ve yakıt tüketiminde focus biraz daha iyi..

quote:

100 bg lik arabada yol tutuşu ne yapıcan dostum o sınıfta olması gereken herşey bence bora da var hatta içindeyken daha üst sınıf bir araçtaymış hissi uyandırıyor focusun içi çok basit

• bora tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

focusun işçilik kalitesini eleştirebilirsin boranın işçiliği daha iyi focusdan ama içine basit demek çok ağır bir eleştiri focusun içi boradan daha fütüristik bir tasarıma sahip ve bora gibi ergonim bir içi var sadece malzeme kalitesi biraz düşük ve işçiliği..

100 beygirlik hele bu sınıfta ben yol tutuşu ararım dostum çünkü bu arçların alt yapısı geliştirilerek ateşli hb temeline monte ediliyor eğer sağlam bir alt yapın yoksa bunu başaramazsın..ayrıca boranın motorunun 8 valf olmasıda bora için bir dezavantaj ve yakıt tüketiminde focus biraz daha iyi..

quote:

100 bg lik arabada yol tutuşu ne yapıcan dostum o sınıfta olması gereken herşey bence bora da var hatta içindeyken daha üst sınıf bir araçtaymış hissi uyandırıyor focusun içi çok basit

100 bg lik aile hb ile ralli yapıcam diyorsan evet yol tutuş çok gerekli ve focus tercih edilebilir

ama ben sadece araba binmek istiyorum konforlu olsun içine binince beni sarmalasın otomobil kullandığımı hissettirsin diyorsan focus kesinlikle doğru tercih deyil acaip tasarımlı bir kokpit (sanırım siz buna futuristik diyorsunuz) son derece basit göstergeler (redline bile yok ve iğrenç yeşil bir aydınlatması var) eğreti duran koltuklar (boranın koltukları daha dolgun ve güzel gözüküyorlar)boradan sonra iğrenç gelen bir malzeme ve işçilik kalitesi ile focus bence boraya rakip olacak bir araba deyil

ama dediyim gibi ben 100 bg lik arabayla ralli yapcıam diyorsanız tercih edileiblir yada bütçeniz boraya yetmiyorsa olabilir

• focus boraya rakip olamaz demek 1 çok büyük konuşmak 2 ise biraz fanatiklik gibi olur burda her 2 aracında birbirine karşı üstün yönleri var evet bora işçilik olarak kaliteli ama focusunda yol tutuşu direksiyon tepkileri ve yakıt tüketim avantajı var..ben rakip olamaz gibi söylemlere katılmıyorum..çok yanlış..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

focusun işçilik kalitesini eleştirebilirsin boranın işçiliği daha iyi focusdan ama içine basit demek çok ağır bir eleştiri focusun içi boradan daha fütüristik bir tasarıma sahip ve bora gibi ergonim bir içi var sadece malzeme kalitesi biraz düşük ve işçiliği..

quote:

100 bg lik aile hb ile ralli yapıcam diyorsan evet yol tutuş çok gerekli ve focus tercih edilebilir

ama ben sadece araba binmek istiyorum konforlu olsun içine binince beni sarmalasın otomobil kullandığımı hissettirsin diyorsan focus kesinlikle doğru tercih deyil acaip tasarımlı bir kokpit (sanırım siz buna futuristik diyorsunuz) son derece basit göstergeler (redline bile yok ve iğrenç yeşil bir aydınlatması var) eğreti duran koltuklar (boranın koltukları daha dolgun ve güzel gözüküyorlar)boradan sonra iğrenç gelen bir malzeme ve işçilik kalitesi ile focus bence boraya rakip olacak bir araba deyil

ama dediyim gibi ben 100 bg lik arabayla ralli yapcıam diyorsanız tercih edileiblir yada bütçeniz boraya yetmiyorsa olabilir

• tercih meselesi tabiki

eyer bahsettiyimiz araba 150 bg lik spor bir hb olsaydı focus diyebilirdim ama 100 bg lik motorun focusada borayada zaten yetmediyini ve bu arçların hız yapmak için deyil aile kullanımı için alındığı düşünülürse yol tutuş bir kriter deyil bence bu top gear incelemelerine benzer bir yorum olur neymiş araba arkadan deyil önden kayıyormuş sanki ralli pilotuyum ben piste çıkıp arabayı kaydırıcam

yakıt tüketimi konusunda ise ikisinide kullanan biri olarak fark hissetmediyimi söyleyebilirim ölçmedim ama arada tercihleri etkileyecek kadar yakıt tüketimi farkı olduğunu sanmıyorum

ayrıca hala focusun boranın çok gerisinde bir araç olduğunda hem fikirim adece iyi yol tutması 100 bg lik bir aile hb için tercih sebebi deyil bence

• acaba yol tutuş konusunda bora üstün olsaydı ozaman yazacağın yazının içeriği nasıl olurdu merak ediyorum yani boranın iyileri önemli ama focusun iyileri senin için önemsiz..olmadı dostum hemde hiç olmadı..
  • sanırım fanatiklik yaptığımı sanıyorsunuz ama deyil iki aracıda kullandım ve bu söylediklerim tamamen benim fikirlerim düşüncelerim ve tecrübelerim

benim kullandığım hızlarda focusun iyi yol tutuşu var demeniz bana bir + gelmiyor 100 den sonra kendini parçalayan 1.6 motor zaten hızlı deyil dolayısıyla yol tutuşu benim için bişey ifade etmiyor çünkü o hızlarda borada fazlasıyla yeterli yol tutuşu verebiliyor
  • bora değil ama golf kullandım ve focusda motor olarak focusun motoru biraz daha seri..yol tutuş diyorsun yol tutuşun büyük etkisi var hele kötü zeminlerde virajlı yollarda aracın yol tutuşu bile olası kazalardan sizi kurtatır işçiliğin kralı olsada önce yol tutuş ve güvenliktir..

önünüze bir engel çıktı aniden focus gibi araçla ani manevra yapıp tekrar yoluna döndürmek kolaydır ama yol tutuşu iyi olmayan bir araç her an kazaya davetiye demektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.