Şimdi Ara

2002 Türkiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanki Türkiyeden daha Avrupavari.


    2002 TürkiyesiSelçukhanyoutube
    Sene 2002, amatör kamerayla kaydedilmiş, İstanbul meydanlarındaki Türkiye coşkusu ve Türkiye gururu... Sanki insanlar daha bir mutlu ve huzurlu görünüyor. Oysa ki tek yumruk olunca ne kadar da güzel ve başarılıymışız. Daha bir kenetlenmiş görünüyoruz, herkes birbirine gururla bakıyor. İnsanlar ben Türküm diye bağırmak için yer arıyor...En önemlisi insanlar mutlu. Bugün aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Nitelikli insanlar artık o ülkeden utanıyor, Türk olduğunu gizlemeye çalışıyor.. Bugün yedi cihana karşı aynı gururu duyabiliyor musunuz Türkiye'yle? Peki Türkler bunu kendine niye yaptı? Tüm bu bozulmanın sebebi nedir? Bugün neden başarısızız ülke olarak? Çünkü inancımızı, sevgimizi ve saygımızı bize kaybettirdiler. Ayrıştırdılar ve araplaştırdılar toplumu.. Herkes birbirine nefretle bakıyor. Bunun da en basit göstergesi ülkenin içinde bulunduğu toplumsal ve ekonomik çöküş. Eski yıllardaki Tek Yürek Türkiye 2002 yılında türkler türkler neden mutsuz coşkulu türkler 20 sene boyunca damarlara ve sokaklarına islam zerk edilince insanlar
    https://www.youtube.com/watch?v=OirLDv3RVyY&t=1s



  • AKP'lilerin alt makam mevkileri için partiyi

    d.karadenizlilere bırakıp onların da fetö, PKK

    ortaklığına göz yummaları ve tek adama karşı

    çıkmamalarından dolayı diyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar şeker .... bu zamanlar glikoz şurubu ....2002 Türkiyesi 

    Abartı gelebilir ama akp den önce güneş bile bir başka ısıtıyordu....

  • Daha az nüfus, daha değerli para, sosyal medyanın yokluğu.

    Tabi ki çok daha güzel zamanlardı.

  • Akplilere göre:


    2002 Türkiyesi
  • Araplaşmadan önceki özgür günler....2002 Türkiyesi 

  • carsafin ve turbanin hala yasak oldugu zamanlar. bacilarimizin zorla basini acmislar herkes mutsuz ozgurlugunu yasayamiyor. allahtan reis geldide bacilarimiz rahatca ortunebildiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O yıllarda yaşamış biri olarak sadece şunu söyleyeyim yazdıklarından tek gerçek olanı insanların kenetlenmiş olması sanırım bugün maalesef toplum bölünmüş durumda bu çıkarımıda videodan yapmamışsındır. Geri kalanı ise senin hayal gücüne kalmış bir videoya bakarak bir çok şey yazmışsın ki zaten insanların mutlu gününde çekilmiş bir video. Ayrıca o zamandan bu zamana çok şey değişti Avrupai demişsin de tam tersi Türkiye asıl bugün Avrupai 2002'de İstanbul'un İstiklal caddesinde çekilen görüntü seni aldatmasın İstiklal caddesi her zaman Avrupai bir yerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.