Joymax tarafından geliştirilmekte olan 'İpek Yolu Online' (www.silkroadonline.co.kr) tam bir 3D RPG ve karışım olarak, İslam Çin ve Avrupa kültür ve her bölgenin mitolojik öğelerin kavramı size eğlenceli getirecek olan .
'İpek Yolu Online' mükemmel bir oyun tasarım ve yenilikçi oyun sistemi ile Ekim 2003 yılında kapalı beta testine kadar yakıt elde ettiğini. Ticarileştirilmesi 2004 yılında hedeflenmektedir.
İpek Yolu Online Kore'de ve en çok beklenen oyunların içine büyüyor. Açık beta testi içine Kasım 2004 sonunda Ekim ayında 5 kapalı beta testine girmek sonra planlanıyor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2 Ocak 2005:
Yahoo'da oyun oalrak 2. sırada olmuş ve
İpek Yolu Online Üretim gösteri düzenledi! İpek Yolu Online Ürün gösteri 23 Kasım 2004 tarihinde müreffeh bir durumda Plaza otelde yapıldı.
2 Ekim 2005 : Oyunun ilk patchi , ingilizce oluyor
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nisan 2005 : Oyuna 2. patch
7 Nisana kadar item malldakiler bedavaydı. Ama 7 Nisanda Item mall geliyor..
Sonra gerisini biliyorsunz
:))
item mall yoktu ki item malldakiler bedava olsun, potionlar bile elle basiliyordu
Şu yukarıdaki fotoğraflara bir bakın.. ilk oynadıgınız anı hatırlayın.. Ve şimdi; şimdi ise oyunun genel durumuna bakın.. Ne kadar acınası bir halde değil mi ?
Nereden nereye hey gidi heyy Max lvl 70 iken, oyuncularda level hırsı yok iken, 30 küsur lvl envai çeşit buildin açık olduğu charımdan aldığım o zevki bir daha alamamak kötü
80 Lv Patch'inin üstüne hiç birşey tanımam . Neydi o 80 Lv FF glaiverlar . Çok arıyorum o günleri çok . . .
"2 Ekim 2005 : Oyunun ilk patchi , ingilizce oluyor " bu tarihte pact değil yeni serverlar açılıyor adınada Global serverlar deniyor yani şimdi oynadığımız İSRO, ilk serverda Xian dı. oyun 2006 yılının sonlarına kadar beta olarak devam etti, 2006 sonlarına 80 lv geldi, 2008 mayıs ayında 90lv, sonra 100 .. gerisini biliyorsunuz 2005 ekiminden önceki sro kore serverıdır sanal alemde "ben bu oyunu 5 seneden fazla oynuyorum" diyen arkadaşların hepsi yalan söyler çünkü bizim oynadığımız sro daha 5 yaşını doldurmadı, 2005 öncesi türkiyede ksro bilen adam sayısı bir elin parmağını geçmez :D
quote:
Orijinalden alıntı: CallRock
80 Lv Patch'inin üstüne hiç birşey tanımam . Neydi o 80 Lv FF glaiverlar . Çok arıyorum o günleri çok . . .
80'Lv cap'ta sun +5 sete ezik diyoduk +6 +7 olunca kral dı bizim serverda :)
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Orijinalden alıntı: CallRock
80'Lv cap'ta sun +5 sete ezik diyoduk +6 +7 olunca kral dı bizim serverda :)
aynen ama şimdi adamlar rahatça +13 +15 basıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme