Şimdi Ara

2002 bora fiyatı kaç olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bende bulunan 2008 dizel otomatik megane ile 2002 lpg li otomatik bora takası düşünüyorum. Ama arkadaşın fiyatı biraz uçuk geldi. Ben 7 bin lira fark isteyeceğim üste. ne dersiniz?
    Benim araç;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-otomatik-acil-114266646/detay/
    Bora;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-otomatik-lpgli-volkswagen-bora-102-binde-105149455/detay#

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
    Not: Benim aracımı o fiyat etmez demeyin 27,500 veren çıktı ama 27,999' a bile vermem.

• yokmu hiç fikri olan arkadaşlar?
  • 21000 e bora bulmak zor. Vw ler Renault ya gore daha az deger kaybeden bir marka. İkinci elde 2004 model bora 28 bine kadar cikiyor.Bu paraya dizel daha yeni model bir arac ta almak mumkun. Linkteki aracin uzerine 7 bin lira fark verecegini dusunmuyorum. Eger daha yuksek km lere cikarsaniz ornegin 200 bin ustu ozaman bulunabilir. O da ne kadar sorunsuz olur tartisilir. Ayrica aractaki jant ve icerideki ekran bana gore guzel durmuyor. Orijinal comfortline jant daha guzel durur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron86

21000 e bora bulmak zor. Vw ler Renault ya gore daha az deger kaybeden bir marka. İkinci elde 2004 model bora 28 bine kadar cikiyor.Bu paraya dizel daha yeni model bir arac ta almak mumkun. Linkteki aracin uzerine 7 bin lira fark verecegini dusunmuyorum. Eger daha yuksek km lere cikarsaniz ornegin 200 bin ustu ozaman bulunabilir. O da ne kadar sorunsuz olur tartisilir. Ayrica aractaki jant ve icerideki ekran bana gore guzel durmuyor. Orijinal comfortline jant daha guzel durur.

jant ve dvd oynatıcıya bende takıldım ancak ufak ayrıntılar. Piyasasını hiç bilmiyorum. 23e de 22 ye de satan var bu km lerde.
    Öğrenmek istediğim;
    1- Bu bora kaç paradır (yazdığı herşey doğruysa-sol ön kapı ve birkaç lokal boya- orjinal km. vs)
    2-Lpg de yakıt 25kr civarı yakar diyorlar doğru mudur?
    3- 7-8 ay sonra yeniden model yükseltip yeni araç alırım diye planlıyorum. O zaman satışı kolay olur mu?

• Aracin model yilina gore km nin az oldugunu dusunerek hesaplarsak aracin degerinin 23.500 civari edecegini dusunuyorum. Sehir icinde 25 kurus yakmaniz mumkundur. Vw 2.elde en cok ragbet araclardan biridir. Bundaki en buyuk etken kaliteli, konforlu, sorunlari az olan aractir. Bu yuzden kisa bir sure kullanip satmaya karar verdiginizde yine aldiginiz fiyata satabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron86

Aracin model yilina gore km nin az oldugunu dusunerek hesaplarsak aracin degerinin 23.500 civari edecegini dusunuyorum. Sehir icinde 25 kurus yakmaniz mumkundur. Vw 2.elde en cok ragbet araclardan biridir. Bundaki en buyuk etken kaliteli, konforlu, sorunlari az olan aractir. Bu yuzden kisa bir sure kullanip satmaya karar verdiginizde yine aldiginiz fiyata satabilirsiniz.

eyvallah bi görüşüyüm bakalım dediği gibiyse araç pazarlığa otururuz.
    Sağolasın
  • Sol şeridi unutursun baştan söyliiim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sol seridi unutursun demis arkadasin biri. Otomatik bora 2002 comfort lpg li aracimla 210km/s a ciktim aracim devir kesti. C segmenti kac tane arac var 210 u gecen? Megane dan 10 gomlek ustundur. Sifir golf 6 aldim hala borami ararim. Boranin ederi 21-22 arasi degisir bu reed degerdir. 28 isteyenlerde var tabi ama fantazi pesindeler bilesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altı yere yakın olmasa bırde..cok konforlu ve guvenlı..2000 bora var hakkını verıyor..
  • 10 senedir bora kullanıyoruz aile arabamız 89 binde. Bir kere bile yolda kalmadık o arabayla kaportası da sağlam satmayı düşünsek 28 bine de gider. 1.6 16v pasific. Lpg taktırmadım ortalama 80 küsür km ile 100km de 5.4 ü gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.